Je moja postava na rande naozaj problém?
Caute,mala som ist na rande, ale neviem, som nespokojná so sebou, mam 80kg, dlhsie cvicim ale skrz zdravotne obmedzenia mi to ide veelmi pomaly.
Co poviete na postavu? Je to fakt také zle? Ci to prezijeme obaja?
Foto v komente
Fakt si myslis ze ludia nad 80kg nemaju vztah?
10-15 kg dole a budes ako modelka, zaklad je dobry
Rande moze aj nevyjst, ale vobec to nemusi byt kvoli postave ale kvoli tom, v akom nastaveni mysle a nervozite na neho ides.
A nemyslim si, ze by ste neprezili, ale ako to dopadne vobec nezavisi len od tvojej vahy
10-15 kg dole a budes ako modelka, zaklad je dobry
@anonym_5e72d1 no 10-15kil to je tak na rok :(
Máš peknú, súmernú postavu, mužom by sa asi páčila. Nepovedala by som, že máš takú váhu.
Fakt si myslis ze ludia nad 80kg nemaju vztah?
@anonym_5353cb vôbec nemyslím
@anonym_5e72d1 no 10-15kil to je tak na rok :(
@anonym_autor ale kdeze ja som schudla 11 kil za 4 mesiace a nehladovala som, staci pridat pohyb, mas sumernu postavu to je celkom vyhra
Tvoj príspevok je totálne od veci. Hanbila by som sa nieže otrčiť sem svoje foto, ale vytasiť tu takýto pseudoproblém.
Nebud trápna.
Aj ťažší ľudia majú vzťahy, normálne fungujú, majú partnerov, žijú normálni život
Rande moze aj nevyjst, ale vobec to nemusi byt kvoli postave ale kvoli tom, v akom nastaveni mysle a nervozite na neho ides.
A nemyslim si, ze by ste neprezili, ale ako to dopadne vobec nezavisi len od tvojej vahy
@anonym_b3ebff ja viem ,ale chudsi ludia su fakt viac obletovani
Ked ta ten clovek zavolal na rande, tak asi vie, ako vyzeras. Takze asi je s tym ok, nemyslis?
@anonym_5353cb vôbec nemyslím
@anonym_autor zjavne ani nemáš čím🙂)
@anonym_autor ale kdeze ja som schudla 11 kil za 4 mesiace a nehladovala som, staci pridat pohyb, mas sumernu postavu to je celkom vyhra
@anonym_5e72d1 pohybu mam az aZ, za normálnych podmienok by som schudla, ale z toho co mam, to bude fakt na rok chudnutia
Ked ta ten clovek zavolal na rande, tak asi vie, ako vyzeras. Takze asi je s tym ok, nemyslis?
@anonym_9a69d6 tak oblecko je jedna vec a druhá, ze nevidel co je pod nim
@anonym_autor zjavne ani nemáš čím🙂)
@anonym_27cf05 preco si protivna?
Ludom uz fakt prepina. Je im moc dobre. Ale vsak nebude trvat dlho a budeme tu riesit zavaznejsie problemy.
@anonym_5e72d1 pohybu mam az aZ, za normálnych podmienok by som schudla, ale z toho co mam, to bude fakt na rok chudnutia
@anonym_autor na ulici je tolko otrasnych postav, nevyzeras zle, ci ides sa stretnut s mistrom sveta v krase, ci ako 😎
@anonym_autor to, ze su obletovani este vobec nic neznamena. Dolezite je co nasleduje a ako dlho nasleduje po faze obletovania, a tam maju ine veci vahu, nie vaha
Nevyzeráš, že máš 80 kg. Ja mám takú istú postavu a mám 69 kg. Výšku mám 171 cm. Potrebujem schudnúť 9 kg.
@anonym_autor no ano, su. A? To neznamena, ze existuju chlapi, ktorym sa pacia aj zeny s vyssou vahou. Ak si ty nespokojna a chces byt viac obletovana, tak bud:
1. Viac cvic, lepsie si uprav stravu
2. Alebo sa prijmi taka aka si, buduj si sebavedomi, viac sa usmievaj pocas dna, pekne sa obliekaj, natoc si vlasy a uvidis, ze tych napadnikov bude viac
@anonym_autor Podla mna uplne v pohode zenska postava, sumerna, mas pas. Nepacia sa vsetkym muzom len chude zeny.
@anonym_9a69d6 tak oblecko je jedna vec a druhá, ze nevidel co je pod nim
@anonym_autor tak moc ho to neprekvapi. Obleckom neoj*bes svoju postavu o 15kg
@anonym_27cf05 preco si protivna?
@anonym_autor Prečo si tak malicherná? Či si iba hladkáš ego?
Nevyzeráš, že máš 80 kg. Ja mám takú istú postavu a mám 69 kg. Výšku mám 171 cm. Potrebujem schudnúť 9 kg.
@anonym_352316 ja mam 168, rok cvičím pravidelne silovo, mozno preto to az tak nevyzera, neviem
@anonym_autor Prečo si tak malicherná? Či si iba hladkáš ego?
@anonym_27cf05 preco by som si hladkala?
@anonym_autor na ulici je tolko otrasnych postav, nevyzeras zle, ci ides sa stretnut s mistrom sveta v krase, ci ako 😎
@anonym_5e72d1 vobec nie, aj ked pre mna teda je nadherny
@anonym_autor Podla mna uplne v pohode zenska postava, sumerna, mas pas. Nepacia sa vsetkym muzom len chude zeny.
@marianarem ďakujem si zlata
@anonym_autor tak moc ho to neprekvapi. Obleckom neoj*bes svoju postavu o 15kg
@anonym_9a69d6 o 15 nie,.mozno tak o 5 :D
@marianarem ďakujem si zlata
@anonym_autor No napr. tu si hladkáš;)