icon

Je moja postava na rande naozaj problém?

Dnes o 16:37

Caute,mala som ist na rande, ale neviem, som nespokojná so sebou, mam 80kg, dlhsie cvicim ale skrz zdravotne obmedzenia mi to ide veelmi pomaly.
Co poviete na postavu? Je to fakt také zle? Ci to prezijeme obaja?
Foto v komente

Strana
z2
anonym_9a69d6
Dnes o 17:23
@anonym_autor

@anonym_9a69d6 o 15 nie,.mozno tak o 5 :D

@anonym_autor 5kg hore dole. To si chlap nevsimne.

anonym_4a17c2
Dnes o 17:27

Kde je foto?

autor
Dnes o 17:36
@anonym_4a17c2

Kde je foto?

@anonym_4a17c2 foto som vymazala, lebo podla niektorych si tu mastim ego a nemam co lepsie na práci

domkakvet
Dnes o 17:49

@anonym_autor nevidim ziadnu foto, ale ak nie si spokojna, tak skus na tom popracovat.

sense
Dnes o 17:56

Foto nevidím. Nie každý chlap túži po štíhlej, plus píšeš,že cvičia silovo tak tých 80kgvyzera inak ako keby si necvicila. Keďže 80kg a 80kg je rozdiel. A teda predpokladám že tvoju fotku už videl

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 17:59
@domkakvet

@anonym_autor nevidim ziadnu foto, ale ak nie si spokojna, tak skus na tom popracovat.

@domkakvet snazim sa, fakt sa snazim

margotka17
Dnes o 17:59

@anonym_autor veď na rande kľudne choď, buď to ten mladý muž zoberie ako to je, alebo sa po rande zdvorilo odmlčí. Kávičku si môžete vypiť spolu tak či tak.

rozculena
Dnes o 18:00
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor normálna postava

margotka17
Dnes o 18:01
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor vôbec nevyzerás na 80 kg. Pekne sa obleč a utekaj, pekne rande ti prajem 👍.

autor
Dnes o 18:01
@margotka17

@anonym_autor vôbec nevyzerás na 80 kg. Pekne sa obleč a utekaj, pekne rande ti prajem 👍.

@margotka17 dakujem,si zlata

autor
Dnes o 18:02
@margotka17

@anonym_autor veď na rande kľudne choď, buď to ten mladý muž zoberie ako to je, alebo sa po rande zdvorilo odmlčí. Kávičku si môžete vypiť spolu tak či tak.

@margotka17 no prave ani mlady nie je, starsi je takmer o 20 rokov :D

autor
Dnes o 18:02
@rozculena

@anonym_autor normálna postava

@rozculena 👍😘

anonym_8b6730
Dnes o 18:03

@anonym_autor pekná ženská súmerná postava. Cvič ďalej a zdravo sa stravuj a o rok bude úplne tip top.

margotka17
Dnes o 18:06
@anonym_autor

@anonym_autor no teraz už nikto vek nerieši 😉. Ako vravím, kávičku môžeš vypiť s každým bez rozdielu veku.

anonym_6a6145
Dnes o 18:06
@anonym_autor

@anonym_5e72d1 no 10-15kil to je tak na rok :(

@anonym_autor tak budes mat rande o rok. To zbehne ako nic, len teda zacni na sebe makat uz dnes.

cutespider
Dnes o 18:12

Máš super posteľ, takéto vysoké sa mi páčia, sú praktické...
(dobre sa z nich vstáva, keď máš bolesti krížov 😁).

ankare
Dnes o 18:13
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Máš peknú postavu! 😍

anonym_0e5a00
Dnes o 18:17

Mam v okoli niekolko zien, co len cele dni riesia, ako su "tlste" a kazdemu to opakuju, aby ich on presviedcal o tom, ze nie a najlepsie este treba dodat, ze naopak schudla...lezie mi to strasne na nervy. Autorka bude asi jedna z nich. Fakt smiesne.

anonym_5e72d1
Dnes o 18:17
@anonym_autor

@anonym_autor tak to moze byt rad, ze ides 🤣

sense
Dnes o 18:39
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor normálna postava a keby nepovieš,že je to 80kg nikto ani nevie. A ak ste sa videli už nezivo tak zbytočne panikáris. Ak by aj vzťah nevyšiel určite to nie je kvôli postave

mondolina
Dnes o 18:52
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor
postava je fajn.
žiadne faldy.

anonym_6f5de8
Dnes o 19:12

@anonym_autor ty si nikoho nehladaj, ty nemas zjavne rada samu seba, daj sa dokopy, zjavne dalsia mlada neskusena zivotom..a potom ked zacnes mat rada samu seba, a zacnes si trocha verit, investuj cas do inej bytosti

anonym_6ca13f
Dnes o 19:47

Páči sa mi, ako tu človeka podporia, podržia, keď empaticky vycítia, že to potrebuje. Raz darmo, ženy sú citlivé bytosti.

bielasovicka
Dnes o 20:19

@anonym_autor aké foto, kde ho vidíte?

anonym_0e5a00
Dnes o 20:27
@anonym_6ca13f

Páči sa mi, ako tu človeka podporia, podržia, keď empaticky vycítia, že to potrebuje. Raz darmo, ženy sú citlivé bytosti.

@anonym_6ca13f A tebe pride normalne, ked sa zena s uplne beznou postavou opyta, ci moze ist na rande a "ci to preziju?" Fakt?

anonym_cb6a8e
Dnes o 20:27
@anonym_autor

@anonym_5e72d1 no 10-15kil to je tak na rok :(

@anonym_autor ja som išla zo 73 na 62 za 5m úprava stravy a cvičenie doma čiže sa do dá aj za kratšie nebola to ziadna dieta ani hladovka len zmena životného stylu

marca12
Dnes o 20:36

Netrap sa vahou ani vzhladom. Si krasna taka,aka si a tomu spravnemu sa budes pacit. Ved aj stihle prutiky aj silnejsie zeny maju muzov. To nie je o vahe,ale o tom,co z teba vyzaruje.

anonym_dabf51
Dnes o 20:42

@anonym_autor ja som stihla a chlapi v mojom okoli preferuju tzv krv mlieko cize plnsiu postavu a prsia. Plnsie stehna vacsie prsia a zadok. Takze pre mnohych chlapov budes ideal. Dnes uz je minimum chlapov co chce chuducku nebodaj s malymi prsiami. Ak je chuducka s velkymi tak este dobre ale inak nie. A viem o com hovorim kedze mi nebolo nadelene ;D

Strana
z2