Je možné za rok schudnúť 10 kg?
Ahojte,
minulý rok som mala pomerne náročný. Trávila som v práci 12-14 hodín, väčšinou aj cez víkend. Málo som sa hýbala a šetrili každú minútu času a jazdila len autom.
Nohavice mi začali byť tesné a ja som zistila, že som pribrala asi 6-7kg. Je podľa Vás možné za rok schudnúť 10kg? Rada by som sa dostala z 55kg na 45kg. Mám len 155centrimetrov. Dáte mi nejaké rady okrem kalorických tabuliek ako sa rozbehnúť? Tie budem používať. Rovnako začínam športovať. Chcela by som však do leta mať aspoň stabilných 52kg.
Ďakujem.
Išla som podľa knihy Glukozova revolucia. Nič narocne, par rad. Za 2 mesiace 7 kg
@majka35 nie, ja sa nepotrebujem futrovat pečivom jak prasa ku všetkému 🙂 dufam ze ta rovnako pohoršuje keď tu ženy namiesto slova sex používajú termíny ako roztiahnuť nohy, otrcit alebo dať chlapovi 🙂
@bonboniera ale si ty kĺbko nervov teda... Ty vieš presne, kto sa ako stravuje, čo koho pohoršuje...
No neviem ja mám 155cm a 45kg mi príde dosť málo 😧 ja mám 50kg a som chudučka si neviem predstaviť tých 45kg to som mala asi na základnej škole

@1sally12 pani tam spomína nejakú kupovanú FIT kasu co bude zrejme so sacharozou namiesto cukru ..
Ale obyčajnú kašu si predsa vie človek spraviť aj doma s ovsenych vlociek a nasype si tam co len chce - ja tam davam chia, oriešky, instantnú pohankovu kasu, hrozienka, arasidove maslo a ešte aj banán … a teda najem sa z toho na niekoľko hodín
Osladiť sa to dá tiez všeličím, cakankovy sirup, stevia, med alebo ten banán .. čokoľvek len nie biely rafinovaný cukor