icon

Je nadmerný príjem bielkovín škodlivý?

3. dec 2024

Ahojte prosim je aj toto v poriadku?
Alebo uz je to vela?
Denny prijem kalorii splneny, nezapocitavam travenie ani 90min sportovu aktivitu
Dakujem

br4n
3. dec 2024

Asi ešte doplniť informácie

autor
3. dec 2024

@br4n ach prepac zabudla som foto

autor
3. dec 2024
ina2405
3. dec 2024

Nie je to veľa

autor
3. dec 2024

@ina2405 vdaka akosi som to dnes prekombinovala s jedlom bohatym na bielkoviny

nynia
3. dec 2024

Nie je to vela ale davaj pozor na bielkoviny. Minule u dr. Sme sa o tom bavili, ze ma posledne roky plnu cakaren ludi, ktori maju kvoli tomu zdravotne problemy, "predavkuju" sa bielkovinami a ich telo prestane spracovavat bielkoviny tak ako by malo. (Nie som doktor takze neviem to odborne vysvetlit a rozpravali sme sa o tom uz viac ako pred pol rokom tak presne vysvetlenie si nepamatam). Ale ked sa to stane raz za cas urcite to nevadi, problem moze zvyknut z dlhodobeho hladiska.

autor
4. dec 2024

@nynia no malokedy ich az takto presvihnem

sense
4. dec 2024

Záleží aj akú máš váhu resp koľko to vychádza gramov na kg hmotnosti. Ak vážis menej ako 50kg je to vela

autor
4. dec 2024

@sense joooooj kdezeeeee 😂😂😂 ovela viac
Som v procese chudnutia

zuzinka888
4. dec 2024

Mne to pride malilinko kalorii kolko mas 1200?? A malo tukov. 45g je myslim minimum na spravne fungovanie hormonov. Kto ti nastavoval makra?? Sama? Lebo ako vo vsetkkom a tu su "pravidla" aby to bolo dlhodobo udrzatelne a prospesne pre telo. Je blbost schudnut no rozhadzat si hormony.....tym narobis viac skody ako uzitku. Bielkovin mas mat 1,6 na gram hmotnosti ktoru chces dosiahnut az 2,2g- ak cvicis silovo a intenzivne.

sense
4. dec 2024

Mne to aj tak príde ako zle nastavené, ak máš oveľa vyššiu váhu plus cvicis, keďže to vychádza hrubý odhad 1300 kcal

autor
4. dec 2024

@zuzinka888 necvicim silovo
Jedalnicek nastaveny dobre