Je nadmerný príjem bielkovín škodlivý?
Ahojte prosim je aj toto v poriadku?
Alebo uz je to vela?
Denny prijem kalorii splneny, nezapocitavam travenie ani 90min sportovu aktivitu
Dakujem
@br4n ach prepac zabudla som foto
Nie je to veľa
@ina2405 vdaka akosi som to dnes prekombinovala s jedlom bohatym na bielkoviny
Nie je to vela ale davaj pozor na bielkoviny. Minule u dr. Sme sa o tom bavili, ze ma posledne roky plnu cakaren ludi, ktori maju kvoli tomu zdravotne problemy, "predavkuju" sa bielkovinami a ich telo prestane spracovavat bielkoviny tak ako by malo. (Nie som doktor takze neviem to odborne vysvetlit a rozpravali sme sa o tom uz viac ako pred pol rokom tak presne vysvetlenie si nepamatam). Ale ked sa to stane raz za cas urcite to nevadi, problem moze zvyknut z dlhodobeho hladiska.
@nynia no malokedy ich az takto presvihnem
Záleží aj akú máš váhu resp koľko to vychádza gramov na kg hmotnosti. Ak vážis menej ako 50kg je to vela
@sense joooooj kdezeeeee 😂😂😂 ovela viac
Som v procese chudnutia
Mne to pride malilinko kalorii kolko mas 1200?? A malo tukov. 45g je myslim minimum na spravne fungovanie hormonov. Kto ti nastavoval makra?? Sama? Lebo ako vo vsetkkom a tu su "pravidla" aby to bolo dlhodobo udrzatelne a prospesne pre telo. Je blbost schudnut no rozhadzat si hormony.....tym narobis viac skody ako uzitku. Bielkovin mas mat 1,6 na gram hmotnosti ktoru chces dosiahnut az 2,2g- ak cvicis silovo a intenzivne.
Mne to aj tak príde ako zle nastavené, ak máš oveľa vyššiu váhu plus cvicis, keďže to vychádza hrubý odhad 1300 kcal
@zuzinka888 necvicim silovo
Jedalnicek nastaveny dobre

Asi ešte doplniť informácie