icon

Je pri chudnutí lepší silový tréning alebo kardio?

Včera o 07:31

Ahojte.potrebujem schudnúť čo najrýchlejšie zopár kilečiek,ideme na svadbu.stravu mám upravenú samozrejme.ale chcem vedieť či je pri chudnutí lepšie kardio alebo silovy tréning?

Strana
z2
jogy1984
Včera o 17:54
@sense

@jogy1984 ono toto je zas diskutabilné ..nakoľko pri kardiu v nízkej intenzite spaľuje primárne tuky ale akonáhle prestane spaľovanie sa zastaví. Kdežto pri vysokej intenzite páli primárne cukry ale telo spaľuje ešte aj po aktivite. Čiže v konečnom dôsledku je na Tom istom...

@sense keď budeš mať kombinovaný tréning tak nie

anonym_d6d72c
Včera o 18:52
@jogy1984

@anonym_autor pre 5 kg by som sa moc nevzrlušoval. Práve v tomto je krasa silového cvičenia ak sa robí poriadne . Mohla by si vážiť viac ako 5 kg ale vyzerať štíhlejšie ako teraz . Videl som ženy ktoré potom čo začali silovým tréningom vážili viac ale vyzerali štíhlejšie nehovoriac o vytvarovanej postave . Pravdaže ak by sme zas mali hovoriť o zdravý a funkčnosťi najlepšie pre nás je všestranný pohyb .

@jogy1984 toto som aj ja citala a dava mi to logiku. Zacala som so silovym, ale len s vlastnou vahou, lebo ja mam velku nadvahu a bolesti, nic nevladzem, svaly uplne odidene na dovolenku. No len som otehotnela a to mam uz po 40-ke, dieta prec nedam, ale po porode toto planujem. A v podstate mi bude jedno, ake cislo na vahe bude, ide mi o to, citit sa dobre, mat silu vo svaloch a nie byt kus huspeniny, co som teraz.

anonym888
Včera o 19:16

mne sa najviac osvedcili prechadzky.. po silovom treningu alebo behu ma clovek tendenciu vyjest pol chladnicky ale chodza tak nezatazuje system.. minuly rok som schudla 6kg cisto rychlou chodzou, v praci mavam min 10 tis krokov a ked som mala volno snazila som sa skoro kazdy den ist na hod a pol sa prejst cca 9-10 tis krokov

ssaft
Včera o 19:23
@anonym_autor

@jogy1984 lenže ja nejdem chudnúť 35 kg,iba 5.cvicim a stravujem sa už dávnejšie,len teda teraz prišla svadba a potrebujem to trochu urýchliť.

Plávanie, to je aeróbny tréning, prakticky Full Body tréning
@anonym_autor

Strana
z2