Je proteinové jedlo vhodné po tréningu s kardio?
Ale proteinove jedlo zvoliť po ťažkom silovom tréningu plus po ňom ešte kardio ?
si vrcholový športovec alebo ako? ak nie, tak je to jedno kedy tie bielkoviny počas dňa prijmeš…
a súhlasím s @anonym_ba42c6 - buď kardio alebo silový tréning…
Protein + sacharidy
Kuracie mäso + ryza
Morčacie mäso + batat
Rib eye + zemiaky
A po ťažkom slovom tréningu sa kardio nema dávať.
@anonym_ba42c6 vďaka za nápady. Som v mini cute, takže po silovom tréningu je kardio namieste
si vrcholový športovec alebo ako? ak nie, tak je to jedno kedy tie bielkoviny počas dňa prijmeš…
a súhlasím s @anonym_ba42c6 - buď kardio alebo silový tréning…
@biba_18 tak isto platí odpoved vyššie s kardiom. Po tréningu sa chcem najesť nie preto že by sa to muselo ale preto lebo som hladna 😀
Take ktore ti chuti
veď zjedz čokoľvek na čo máš chuť. o tom píšem 😏
veď zjedz čokoľvek na čo máš chuť. o tom píšem 😏
@biba_18 tak chuť mám akurát tak na burger už asi týždeň 😂😂😂 no do tabuliek sa mi nevojde
tak nabudúce si to naplánuj od rána a vojde 😏 ja zajtra idem na steak a pivo…
@anonym_ba42c6 vďaka za nápady. Som v mini cute, takže po silovom tréningu je kardio namieste
@anonym_autor po náročnom slovom tréningu určite kardio nie 🙂
A teda ideálne je sacharid plus bielkovina. Na večeru skor bielkovina s tukom.
tak nabudúce si to naplánuj od rána a vojde 😏 ja zajtra idem na steak a pivo…
@biba_18 tam mám často v jedálničku, ale doma robený
@anonym_autor po náročnom slovom tréningu určite kardio nie 🙂
A teda ideálne je sacharid plus bielkovina. Na večeru skor bielkovina s tukom.
@anonym_ba42c6 asi si skúsenejšia alo trener s 20r skúsenosťami že 😛
@anonym_ba42c6 asi si skúsenejšia alo trener s 20r skúsenosťami že 😛
@anonym_autor ak ti dáva kardio po náročnom slovom tréningu, tak si dovolím tvrdit, ze áno🙂 ci si to vezmeš k srdcu je len tvoja vec.
@anonym_autor ak ti dáva kardio po náročnom slovom tréningu, tak si dovolím tvrdit, ze áno🙂 ci si to vezmeš k srdcu je len tvoja vec.
@anonym_ba42c6 môj každý tréning je náročný, nenabrám sa s malými váhami. Keby na to kardio ( prevýšenie, 6km/h rýchlosť) nemám silu, tak mi ho nedá.
tiež mávam kardio po silovom tréningu, je na tom niečo zlé? 😅
tiež mávam kardio po silovom tréningu, je na tom niečo zlé? 😅
@miselka257 nieje na tom nič zlé. Lepšie ako pred
@miselka257 nieje na tom nič zlé. Lepšie ako pred
@anonym_autor dávam si kardio max 10 minút pri 5km/h s najvyšším prevýšením, tak mi dáva trénerka (teda aj podľa toho koľko mám času) 😁😀 preto sa čudujem, žev diskusii píšu o vynechaní kardia po silovom tréningu 🤔
@anonym_autor dávam si kardio max 10 minút pri 5km/h s najvyšším prevýšením, tak mi dáva trénerka (teda aj podľa toho koľko mám času) 😁😀 preto sa čudujem, žev diskusii píšu o vynechaní kardia po silovom tréningu 🤔
@miselka257 no podľa pani/slečny má ona viac skúsenosti ako trener s 20ročnoi praxou 😂 ešte som nepočula aby niekto nedával kardio po tréningu a este v diéte
Ja si myslím že burger sa ti vojde ak si ho dáš na polovicu a k nemu riadnu nálož zeleniny 🙂
Ono možno pre kazdeho je "tazky silovy trening" nieco ine.... Ked cvicim nohy, tak bud kardio nedavam alebo dam 10-15 min na skierg. Nakolko beh na pase, alebo schody ci nejake 15stupnove prevysenie v Tempe 6km/h by som nedala. AK vrch tela tak problem nemam. Ale tiez to netreba prehanat.
A po treningu zvycajne sacharidy a bielkoviny lebo by som ziedla aj kona od hladu
Na druhej strane prepac, naco da pytas na nazor slecien/pani a nie trenera. Pri 20rocnej praxi ak neostal pri starych metodach co sa ucil, ale celych 20rokov sa nadalej vzdelava tak ti Mal povedat make jedlo je kedy vhodne a aj preco.
Ono zas ber to tak že trenerovi ide zarobok a nie tvoje zdravie. A zarobok Bude len vtedy ak bude vysledok aj na ukor zdravia z dlhodobeho hladiska. A ludia su vo vseobecnosti netrpezlivi a vysledky chcú hned aj na ukor zdravia.
Ono možno pre kazdeho je "tazky silovy trening" nieco ine.... Ked cvicim nohy, tak bud kardio nedavam alebo dam 10-15 min na skierg. Nakolko beh na pase, alebo schody ci nejake 15stupnove prevysenie v Tempe 6km/h by som nedala. AK vrch tela tak problem nemam. Ale tiez to netreba prehanat.
A po treningu zvycajne sacharidy a bielkoviny lebo by som ziedla aj kona od hladu
Na druhej strane prepac, naco da pytas na nazor slecien/pani a nie trenera. Pri 20rocnej praxi ak neostal pri starych metodach co sa ucil, ale celych 20rokov sa nadalej vzdelava tak ti Mal povedat make jedlo je kedy vhodne a aj preco.
Ono zas ber to tak že trenerovi ide zarobok a nie tvoje zdravie. A zarobok Bude len vtedy ak bude vysledok aj na ukor zdravia z dlhodobeho hladiska. A ludia su vo vseobecnosti netrpezlivi a vysledky chcú hned aj na ukor zdravia.
@anonym_3a194d trénerovi neplatím nič, no to sú naše interne dohody. Jeho mám primárne na tréning nie na stravu.

Protein + sacharidy
Kuracie mäso + ryza
Morčacie mäso + batat
Rib eye + zemiaky
A po ťažkom slovom tréningu sa kardio nema dávať.