Je reálna postava schudnutá cvičením a zdravou stravou?
Chcela by som sa opýtať. Dlhodobo sa snažím schudnúť a nedarí sa mi aj keď som zdrabotne v poriadku, mám 20 kg nadváhu a 32 rokov.
Dala som sa do reči na jednej oslave s mazelovou sesternicou, ktorá veľmi schudla. Dohodli sme sa že by mi poradila, len neviem no.
Hovorí, že má sedavé zamestnanie v kancli 8 hodín, chodí cvičiť denne, nedrží nejakú diétu ale ale vari jedlá ktoré sú menej kalorické. Chodí na prechádzky. Je podľa vás reálna takáto postava za takýchto podmienok? Mne to príde nereálne a nechcem ísť do niečoho čo budem zas sklamaná.
Fotku dám do komentára.
Ahoj, so stravou je to reálne. Ja sa tiež strážim po pôrode. Pred pôrodom som mohla zjesť svoju aj mužovu porciu a plno snackov. Teraz nie som spokojná, ale pomaly to ide. Vrátila som sa k behu, lebo ma baví, ventiluje hlavu a celkovo sa po ňom cítim tak znovuzrodene :D
Postavu ma sesternica super. Keď sa budete navzájom podporovať pôjde to. Hlavné je vedieť to, že to nebude hneď, chce to čas a trpezlivosť a nevzdať to. Držím palce. Určite sa na to daj. 😇
Autorka, ja sem moju postavu určite dávať nebudem. Je tu strašne veľa zlých žien, ktoré len čakajú kam môžu pichnúť a čakajú aby sa mohli vyjadriť a zhodnotiť ešte aj zrkadlo ktoré je na fotke 🤣 ja viem ako vyzerám, cvičím dá sa povedať od malička, postavu mam po dieťati super, sú to roky driny a disciplíny. Ak chceš napíš mi a pošlem ti. Ale ak prvá pošleš ty ;)
@lilope ale nerobim ich naraz za sebou. to som ani nepisala
Okej teda takže fotku sem nikto nedá, no názor som si veru urobila.
Napíš súkromnú správu a tam ti kľudne pošlem, otázka je, či to bude mať nejakú výpovednú hodnotu, za mňa skôr nie lebo je rozdiel, keď ide žena z 20kg nadváhy a k tomu celkovo pôsobí aj vysoko a mohutnejšie, ako keď idem ja (celý život útle pivo) zo 45kg na 50 😅 kočky sem poväčšine nepísali svoju východiskovú pozíciu... a tiež je rozdiel kto čo považuje za peknú postavu
Mne skôr išlo o to, že mi neprišli reálne tie komentáre že toto je priemerná postava tak som chcela vidieť. A toto som aj cakala
Tak ja som bola vzdy velmi chuda, ako osmacka som mala asi 36 kg 😀 , praveze co si ja vsimam vela ludi je "pri tele" a malo ludi ma fakt dobru postavu, do tej 30 je to este dost vela zien, ale po tehotenstvach sa to uz ukaze, myslim genetika. A tam ak zena naozaj nie je dosledna a neupravi stravu a plus cvicenie, tak ta postava sa rychlo zacina menit a pribera. No a potom druha faza menopauza, to je tiez des, mne uz zacina a teda urcite jem menej ako pred 15-20 rokmi a neviem ist na nejakych 53-55 kg len so stravou.
@pralinka25 to mi je jasné. Aj tak je to veľa aj na chlapov športovcov, neviem si to predstaviť.
Véd napíš súkromnú správu autorka. Tam ti kľudne pošlem. Ci bez anonyma už nebudeš frajerka?
@autor dám ti fotku. Z čias keď som behávala a chodila do fitka rekreačne, 4-5x do týždňa. Stravu som nedržala, ale snažila som sa jesť viac zeleniny a ovocia a veľa piť. Nie je to super postava, ale bola som s ňou spokojná, čo by som teraz za ňu dala. 😄 Prvá foto je s filtrom, na druhej som s partiou športovcov v strede zo žien posledná. Kvalita je aká je.
Pri ženách veľmi záleží aký typ postavy majú, či typicky ženskú, širšie boky alebo skôr mužský svalnatý, bezboky typ. Žena s postavou hrušky bude mať vždy problém so zhybmi, lebo má väčšinu váhy v spodnej časti tela a ľahšou hornou časťou musí vytiahnuť tu ťažšiu spodnú. To je jednoducho fyzika. Samozrejme, ženy ktoré majú skôr mužský typ postavy a sú viac osvalene, ľahšie urobia zhyby.
@lilope Na druhej fotke si ktorá ty? Je to dosť z diaľky ale nezdá sa mi to o moc lepšie
Toto mi príde čudné 🤭. Anonymný príspevok, ktorý chce od ostatných kočiek,aby sa pochválili fotkami svojích postáv? Hmm 🤨😁
@zuzanita1609 Ja si to priznám že nevyzerám dobre. A tie postavy to bolo čisto kvôli tomu čo sa tu písalo 🤷🏼♀️
@lilope chcem takuto nie super postavu 😁
Miesto toho,že tu riešiš postavy iných báb na 3 strany,už si mala začať cvičiť 😜.
S textom mi to pridať nechcelo...to je kamoška, 33r., necvici iba si počíta kalórie
Prosím ťa vymaž jej fotku ak nesúhlasila s rozborom postavy na MK. Nie je to voči nej fér.
Tiež mi to príde cudne. Chce fotky ostatných, hodnotí krásnu vyšportovanu postavu ze nie je super, vycapila fotku sesternice a hodnotí ju tu xy žien, bez anonymu už nenapíše. Ktovie kto je za týmto 🤭🤣
Okej idem zmazať túto tému.
Ja som sa pýtala či je postava reálna. Povedala som že je to môj dream body a tu hate že to nie je pekná postava. Tak som chcela vidieť čo je ale ja som zlá. Ja fakt nerozumiem.
A k tej nie super postave, to som nepovedala! Povedala som že nevidím moc rozdiel v tom čo som pridala ja a čo tu bolo pridané!
@autor štvrtá zľava. Chcela si fotku. Netvrdím, že som mala lepšiu postavu, ale bola som s ňou spokojná. V mojom prípade postavy hrušky to však chcelo viac pohybu, pretože mám hrubšie nohy a širšie boky. Takže pri chudnutí mi idú dole prsia, ruky, brucho, ale spodok tela posledný. Tu som mala 48-50 kg na 161cm, i keď váha nie je smerodajná, len orientačná. Dôležité sú miery a percento svalov a tuku.
4 zhyby má byť výkon?? To si v tom článku asi robili srandu, nie?? 😂
Po druhom dieťati (mala som 33 rokov) som mala vysekané tehly na bruchu 10 mesiacov po pôrode, a to som cvičila iba doma podľa J. Michaels 👍 Stačilo mi na to 6 týždňov, ale to je asi aj o genetickej výbave🙏 Dokážem veľmi rýchlo tvarovať a chudnúť - ale musí sa mi chcieť samozrejme😂😂 čo sa mi po treťom dieťati fakt že dlho nechcelo... Teraz idem do seba, pretože sa mi už nechce nosiť tých 10 kg navyše, ktoré som úspešne nabrala hlavne grilovačkami počas lockdownu 😝 Potrebujem veľký bič a malý dvor, preto som si zaplatila trénera, na diéty nijako zvlášť nie som, u mňa je cesta hlavne pohyb👍 Určite cvičenie a úpravu stravy vyskúšaj, nakopne ťa to👍
@jablkovastrudla aj ja 😄
Koľko tá tvoja sesternica schudla?ty vidíš progres ako vyzerala predtým my nie...podľa mňa je normálna nie vyšportovaná, ale možno predtým mala veľké brucho, boky...vyšportovaná je jedna kocka čo má dve deti a často tu dáva fotky, že ráno už cvičila nenapadne ma nick

Výzva samozrejme platí pre všetkých, hlavne pani čo dá tých 200 zhybov to by som naozaj rada videla, nech si urobím reálni predstavu.