Schudnúť viac alebo začať cvičiť silovo?
Dobrý deň, a peknú nedeľu prajem. Mám taký problém mala som 100kg výška 167cm vek 30rokov.
Schudla som na 71 ( čo vôbec nieje vidno podľa mňa).
Fotku postaví po schudnutí pridám. Čo robiť? Mám chudnúť alebo stačí začať cviciť silovo? Hore mám 90cm, vôbec nie som silná ale dole katastrofa. Viete mi poradiť? ( Ospravedlňujem sa za špinavé zrkadlo). Prácu mám fyzicky dosť náročnú, práva z drevom. Ďakujem za každú pomoc a vážim si to. Foto dám do momentu.

Este chudnut a cvicit minimalne spevnit telo ked nic ine. Ja ma 167 a s vahou 55kg sa citim najlepsie. 71kg je na tu vysku este vela (pokial vahu netvoria najma svaly co pri tvojej postave netvoria).
Este chudnut a cvicit minimalne spevnit telo ked nic ine. Ja ma 167 a s vahou 55kg sa citim najlepsie. 71kg je na tu vysku este vela (pokial vahu netvoria najma svaly co pri tvojej postave netvoria).
@anonym_25b11c Ďakujem ♥️
@anonym_autor Schudla si super, klobuk dole
Klude ešte nohy by som cvičila ale inak super 😍👌
@vargovaalzbeta Ďakujem pekne ♥️
@anonym_autor Schudla si super, klobuk dole
@anonym_30d79a Ďakujem pekne ♥️
@anonym_autor urcite cvicit, si mlada baba, do dalsieho leta budes mat super postavu, ked sa zapries a pustis sa do toho
@anonym_autor urcite cvicit, si mlada baba, do dalsieho leta budes mat super postavu, ked sa zapries a pustis sa do toho
@anonym_66d279 Len sa bojím, že tie boky tak ostanú vrch tela sa mi páči, spodok neznášam 🤔
@anonym_66d279 Len sa bojím, že tie boky tak ostanú vrch tela sa mi páči, spodok neznášam 🤔
@anonym_autor cvicenie ti vyformuje celu postavu, to ti vobec neuskodi. Vrch myslis prsia? Ci ruky?
@anonym_autor Wow, nádherne si schudla❤️…Vzor pre ostatné ženy, ktorým sa “ nechce”…
@anonym_autor cvicenie ti vyformuje celu postavu, to ti vobec neuskodi. Vrch myslis prsia? Ci ruky?
@anonym_66d279 RUKY aj prsia mám pekne obvod hore mam 90 cm 88cca
je to celkom fajn.
-30 kg to musí byť vidno. Len tebe sa zdá že nie.
Skús nohy cvičiť, tam máš ešte problém.
@anonym_autor Wow, nádherne si schudla❤️…Vzor pre ostatné ženy, ktorým sa “ nechce”…
@nikoletta1712 No tak je to veľmi ťažké nájme pre niekoho kto sedel doma a jedol ale spokojná nie som vôbec 😂♥️ A ďakujem ♥️
je to vidieť.
No paráda, zeny pri sebe by si mali brat z teba príklad.Boky asi nepôjdu dole, máš taku ženskú postavu ale vieš si ju pekne vytvarovať.S kilami treba ísť ešte dole.Drzim palce!
@anonym_autor krasny vysledok, gratulujem 🍀🍀do pol pasa super, od pol pasa este cvicit. Vobec to nemyslim ako urazku. Sama cvicim, mam 80kg a ozaj ta postava potom aj pri vyssej vahe inak vyzera, som si teraz uvedomila
@anonym_autor krasny vysledok, gratulujem 🍀🍀do pol pasa super, od pol pasa este cvicit. Vobec to nemyslim ako urazku. Sama cvicim, mam 80kg a ozaj ta postava potom aj pri vyssej vahe inak vyzera, som si teraz uvedomila
@anonym_6dda1f Ďakujem asi začnem cvičiť doma neskôr dám fitko ♥️
@anonym_6dda1f Ďakujem asi začnem cvičiť doma neskôr dám fitko ♥️
@anonym_autor dobry napad, drzimti palce 👍👍ako si sa inak tak zaprela? Je to obdivuhodne 😍
Nechceš sa so mnou pridať do Fitshaker výzvy? https://fitshaker.sk/restart ❤ Začíname 7.9. 😍
Skús napísať ako sa ti podarilo zhodiť takmer 30 kíl, za akú dobu, možno budeš motivácia pre iné ženy ktorým sa nedarí
@anonym_autor dobry napad, drzimti palce 👍👍ako si sa inak tak zaprela? Je to obdivuhodne 😍
@anonym_6dda1f Po krutej pravde od manžela, že ho nepritahujem
Skús napísať ako sa ti podarilo zhodiť takmer 30 kíl, za akú dobu, možno budeš motivácia pre iné ženy ktorým sa nedarí
@anonym_c9357a Pol roka začala som v máji a skoro v novembri už som tak vyzerala
@anonym_autor Krásne si schudla. Na vyformovanie postavy bude silový tréning super🙂
@anonym_autor Krásne si schudla. Na vyformovanie postavy bude silový tréning super🙂
@blacki12 Ďakujem
@anonym_autor joj moja zlata, to ma mrzi, to ta muselo fakt zasiahnut. A teraz ta aspon pochvalil a povedal ti nieco pozitívne?
@anonym_autor Ty kokos, tvrdé slová…
@anonym_autor joj moja zlata, to ma mrzi, to ta muselo fakt zasiahnut. A teraz ta aspon pochvalil a povedal ti nieco pozitívne?
@anonym_6dda1f Počas môjho chudnutia spal.zo starou ženou, mne sa toho prihodilo veľa. Ale všetko je za nami a posunulo nás to do predu ♥️ Ale ďakujem
@anonym_autor Ty kokos, tvrdé slová…
@nikoletta1712 Nevera bola horšia