Je reálna postava schudnutá cvičením a zdravou stravou?
Chcela by som sa opýtať. Dlhodobo sa snažím schudnúť a nedarí sa mi aj keď som zdrabotne v poriadku, mám 20 kg nadváhu a 32 rokov.
Dala som sa do reči na jednej oslave s mazelovou sesternicou, ktorá veľmi schudla. Dohodli sme sa že by mi poradila, len neviem no.
Hovorí, že má sedavé zamestnanie v kancli 8 hodín, chodí cvičiť denne, nedrží nejakú diétu ale ale vari jedlá ktoré sú menej kalorické. Chodí na prechádzky. Je podľa vás reálna takáto postava za takýchto podmienok? Mne to príde nereálne a nechcem ísť do niečoho čo budem zas sklamaná.
Fotku dám do komentára.
@lilope pravda. Ja každé ráno sa snažím (ale skôr z dôvodu nízkeho tlaku po vstaní) 30 klukov,30brusakov,30drepov a skúšala som zdvihy,podarilo sa mi 3 a pol 🤭😁. Ináč len bike,beh, plávanie, žiadne fitko. Je to veruže kráľ cvikov 😅.
@luccija schudla 25 kíl
Vie sesternica o tom, že tu visí fotka jej postavy a kadekto ju komentuje?
čo je na tej postave... som ešte chudšia aj po deťoch...
@jablkovastrudla vidno len nohy... ťažko komentovať a hodnotiť keď nevidno nič viac okrem nôh
@deti95060810 Ved pisem ze nemam inu fotku postavy, toto mi sestra kupila leginy v lidli a pytala sa ci su dost dlhe
Toto nie je ani extra chudá ani vyšportovaná postava.
Ale ved nikto nepovedal, ze jej postava je zla… len je jednoducho priemerna. Hlavne ked cvici kazdy den, cakala by som minimalne vyrysovanejsie nohy 🙂
Autorka všetko sa dá keď sa chce, len treba začať drahá. Práve teraz a dnes.
Ja sama som po troch sekciách a operácii pruhu, moje brucho vyzerá fakt ako vandlik cesta, snazim sa, nejde mi to, asi mám zle techniky. Musím sa viac pozrieť na cviky na hĺbkové svaly v bruchu. Viem o tom aj tak brucho ešte necvicim, mám ho slabé a dosť poranené (4x op zásah) ale chystám sa naň aby som ho mala aspoň ako na foto, foto je príjemná reálna.
Ale začala som 2x do týždňa behať na stroji, behám vyše roka a to je niečo. Vahu mám takú istú ale postava sa utriasla, spevnila a hlavne nohy vyrysovali. Veľa ľudí mi povedalo či som schudla, nie váha rovnaká len postava trochu upravená iná.
Ale.....mala by si vidieť moju kamarátku. V apríli druhy pôrod a dnes už o vyše 20kg menej. Baba maka. Dáva pozor na stravu, je viac zeleniny ku všetkému, veľa vody a veľa pohybu, snáď kazdy deň. S kočíkom či sama keď jej prizru dieťa. Je to proste wau u mňa ....
Autorka@ ja nezhybujem 😂. Ja cvicim len plank a behavam. Teraz v lete nie, lebo je príliš teplo ale potom zas začnem . Takze nie si sama. Snažím sa cvičiť na podložke z vlastnou váhou a na stravu si tiež dávam pozor, ale žiaden extrém. Snažím sa veľa chodit 🙂
@0silvia0 vidíš, že vekom hormónmi priberas?či to kvôli operácii už necvicis vo fitku?
Pekne ste dievčatá štíhle, také nôžky ja nikdy nebudem mať.Ja mám od detstva macate stehná môžem schudnúť a aj tak ich mám.
@elisebah91 také tehotenské kila idú rýchlo dole čím kratšie si "nabrata" tým rýchlejšie idú preč.
@luccija hej, po operacii sa uz setrim, cvicim skor rehabilitacne cviky. Mam teraz 62 kg a na moj typ postavy je to uz moc, je to pre mna novinka ze si treba strazit vahu. Cely zivot som mohla jest bez obmedzenia cokolvek a nepribrala som. Urcite aj vek, hormony uz inak pracuju, lepi sa to na mna
ja som myslela, ze to je postava pred premenou, uplne bezna postava, na bruchu vidno, ze sa neprejeda, keby pridala tazke váhy v posilovni vedela by sa pekne vytvarovat
@0silvia0 ale pomohla operácia nemáš bolesti?
Aj moja mama sa tešila, že konečne okolo 55 r pribrala a mala aspoň 63 kg vždy mala tak 57, ale ako pribrala, tak si to drží doteraz a má 66 rokov.
Ja som sa opustila a meta je 65-68 ešte mám čo robiť🤣
Autorka po schudnuti 25 kg je to pekný výsledok.
Je to uplne reálne a po 4rokoch by to mohlo byť aj lepšie🙂 ale naozaj, cvičenie robí veľmi veľa, hlavne treba vydržať....nečakaj zmenu za mesiac - dva, je to dlhší proces....začni postupne, najlepšie s trénerom....na viditeľné výsledky treba cvičiť minimálne 3-4x do týždňa a nemusí to byť len posilovňa....môžeš si dať 2x do týždňa posilku a 2 x v týždni po hodine bicyklovania
Ja som podla popisu čakala ooovela lepšiu postavu.
@tiezjedna aby si nebola prekvapená, že z visu na hrazde nespravíš už ani jeden. Ja som po dvoch rokoch odkedy som prestala cvičiť, išla hrdinka na hrazdu, že skúsim pár zhybov a pri +5kg som nespravila už ani jeden. 😄
Je to o tréningu, ale hlavne o pravidelnom opakovaní tohto cviku. A nielen o sile, ale aj o technike jeho prevedenia. Poznám viacero žien, ktoré pravidelne športujú a majú ozaj pekné postavy, ale zhyby necvičia, takže ich ani nespravia. A poznám aj chlapov s fyzičkou, dobrí bežci na dlhé trate, futbalisti, ale zhyby necvičia, tak sa zdvihú len 4 striktné razy a piaty už trepú nohami ako ryby na suchu len aby vyšvihli bradu nad hrazdu. Vyzerá to všelijako, takže tak 😆
@lilope ja to ani nebudem skúšať, kým nejaké kilá nezhodím😂 viem, aký pekelný cvik to je a presne ako hovoríš - chce to techniku a pravidelnosť (ani jedno teraz nehrozí😝). Ale vyrastala som s dvomi bratmi, doma sme mali hrazdy dve, jednu v garáži, druhú v izbe, visela som na nich denne, pretože som sa im samozrejme chcela vyrovnať a oni boli veľmi poctiví, robili bojové športy (ja tiež). Preto mi prišlo ako samozrejmosť, že vedieť urobiť viac ako 5-6 zhybov je úplne normálne... Pamätám si tréningy karate, kedy nám tréner prebehol v rámci rozcvičky po bruchu a kto nedal aspoň 5 zdvihov, 30 klikov a 50 brušákov, toho vyrazil z tréningu🙈 Vtedy mi to prišlo normálne, on trénoval v Kanade, bol to pre nás taký malý Boh bojového umenia😂
@tiezjedna a teraz si uvedomuješ, že to čo opisuješ nie je normálne pre minimálne 90% populácie? 😃 Jasné, že keď trénuješ a športuješ pravidelne, tak sú tvoje výkonnostné hranice úplne inde ako hranice bežného človeka, ktorý športuje sporadicky a už na míle vzdialené od tých, ktorí nešportujú vôbec a nedá sa to ani porovnávať.
U nás vo vedľajšej dedine žije pán, ktorý denne jazdí na cestnom bicykli cez 60 km, má dobre vyše 80 rokov, skôr ku 90. To by som nikdy nedala.

@lilope toto nie je super postava? Nebuď skromná! 😊