icon

Je reálna postava schudnutá cvičením a zdravou stravou?

31. aug 2024

Chcela by som sa opýtať. Dlhodobo sa snažím schudnúť a nedarí sa mi aj keď som zdrabotne v poriadku, mám 20 kg nadváhu a 32 rokov.
Dala som sa do reči na jednej oslave s mazelovou sesternicou, ktorá veľmi schudla. Dohodli sme sa že by mi poradila, len neviem no.
Hovorí, že má sedavé zamestnanie v kancli 8 hodín, chodí cvičiť denne, nedrží nejakú diétu ale ale vari jedlá ktoré sú menej kalorické. Chodí na prechádzky. Je podľa vás reálna takáto postava za takýchto podmienok? Mne to príde nereálne a nechcem ísť do niečoho čo budem zas sklamaná.
Fotku dám do komentára.

Strana
z5
tiezjedna
31. aug 2024

@lilope jasné, že uvedomujem, veď som predsa písala, že teraz som inde. Ale nemyslím si, že 4 zhyby by mali byť problém pre viac než 90 % populácie. To je podľa mňa veľmi prísne hodnotenie...

tiezjedna
31. aug 2024

@tiezjedna ...skôr si myslím, že reálne 30 - 40 % populácie ani netuší, čo to zhyby sú a nikdy ich neskúsilo urobiť. Nie že by to nedokázali.

tim23
31. aug 2024

Mňa by len zaujímalo, či slečna vie o tom že si tu vyvesila jej foto postavy.. Lebo na toto si neodpovedala.. A pýtam sa aj tej druhej herečky, ktorá sem tiež dala fotku svojej kamarátky v nohavičkách... Ste vy normálne? Ja keby takto nájdem niekde na nete svoju foto postavy a vedie sa o nej diskusia, ta by som ťa tak prerazila že by si sa hneď uvedomila.

tiezjedna
31. aug 2024

@lilope som chcela odpovedať tebe a omylom som označila seba 😉⬆

mclissa
31. aug 2024

Jem vsetko. Cvicim/sportujem rekreacne. Uz 10 rokov si drzim tu istu vahu mam 171cm 65kg. Pocas tehotenstva som pribrala 27kg 🙈, vaha isla sama dolu, robila som to co stale.
Fotka z min. mesiaca.

lilope
31. aug 2024

@tiezjedna podľa mňa viac ako 40% ľudí nepozná čo je to zhyb. Fakt, že ho nepozná a teda ho človek neskúšal neznamená, že ho zvládne. Skôr je tu predpoklad, že keďže ho nepozná, nikdy ho neskúšal, tak ho ani nezvládne. Jednak preto, že okrem sily je potrebná technika a po druhé, ak by nejakým spôsobom ten človek športoval, tento pojem by s vysokou pravdepodobnosťou poznal, pretože športový svet ho často skloňuje a človek sa s ním stretne v mnohých videách.
Nenašla som celosvetovú štatistiku, ale európska hovorí, že 45% Európanov vôbec nešportuje, 17% cvičí menej ako raz týždenne a len 38% cvičí aspoň raz za týždeň. Čo raz za týždeň ani nepovažujem za pravidelné cvičenie, to je ozaj nič a rada by som videla koľko % ľudí športuje aspoň 3x do týždňa. Asi to bude žalostné číslo. Podľa tohto môžeme usúdiť koľko percent ľudí by asi tak zvládlo spraviť 4 zhyby. To nie sú drepy, kľuky, ktoré zvládne s nesprávnou technikou (takmer) každý aj nešportovec.
Niekde som raz čítala, že ak prebehnem úsek 5km, tak som lepšia ako 95% ľudí. Pretože behá tak málo ľudí. Neviem či je to aktuálne, nenašla som taký údaj.

lilope
31. aug 2024

@tiezjedna keďže som trochu googlila a ujo google ma poctivo sleduje 😄 tak sa mi v reels na fb objavilo zhodou náhod video, kde pánko tvrdí, že zhyb spraví len 2,5% populácie.

majkadu92
Autor odpoveď zmazal
majkadu92
1. sep 2024

Tak neviem no ...zas lepší pohyb ako žiadny ak chces začať chudnúť treba ísť do toho ..základ je aj tak strava

tiezjedna
1. sep 2024

@lilope tak v 0,5 % podľa tohto obrázku sa nikdy neocitnem😂

bburizonn17
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5