Je reálna postava schudnutá cvičením a zdravou stravou?
Chcela by som sa opýtať. Dlhodobo sa snažím schudnúť a nedarí sa mi aj keď som zdrabotne v poriadku, mám 20 kg nadváhu a 32 rokov.
Dala som sa do reči na jednej oslave s mazelovou sesternicou, ktorá veľmi schudla. Dohodli sme sa že by mi poradila, len neviem no.
Hovorí, že má sedavé zamestnanie v kancli 8 hodín, chodí cvičiť denne, nedrží nejakú diétu ale ale vari jedlá ktoré sú menej kalorické. Chodí na prechádzky. Je podľa vás reálna takáto postava za takýchto podmienok? Mne to príde nereálne a nechcem ísť do niečoho čo budem zas sklamaná.
Fotku dám do komentára.
Mňa by len zaujímalo, či slečna vie o tom že si tu vyvesila jej foto postavy.. Lebo na toto si neodpovedala.. A pýtam sa aj tej druhej herečky, ktorá sem tiež dala fotku svojej kamarátky v nohavičkách... Ste vy normálne? Ja keby takto nájdem niekde na nete svoju foto postavy a vedie sa o nej diskusia, ta by som ťa tak prerazila že by si sa hneď uvedomila.
@tiezjedna podľa mňa viac ako 40% ľudí nepozná čo je to zhyb. Fakt, že ho nepozná a teda ho človek neskúšal neznamená, že ho zvládne. Skôr je tu predpoklad, že keďže ho nepozná, nikdy ho neskúšal, tak ho ani nezvládne. Jednak preto, že okrem sily je potrebná technika a po druhé, ak by nejakým spôsobom ten človek športoval, tento pojem by s vysokou pravdepodobnosťou poznal, pretože športový svet ho často skloňuje a človek sa s ním stretne v mnohých videách.
Nenašla som celosvetovú štatistiku, ale európska hovorí, že 45% Európanov vôbec nešportuje, 17% cvičí menej ako raz týždenne a len 38% cvičí aspoň raz za týždeň. Čo raz za týždeň ani nepovažujem za pravidelné cvičenie, to je ozaj nič a rada by som videla koľko % ľudí športuje aspoň 3x do týždňa. Asi to bude žalostné číslo. Podľa tohto môžeme usúdiť koľko percent ľudí by asi tak zvládlo spraviť 4 zhyby. To nie sú drepy, kľuky, ktoré zvládne s nesprávnou technikou (takmer) každý aj nešportovec.
Niekde som raz čítala, že ak prebehnem úsek 5km, tak som lepšia ako 95% ľudí. Pretože behá tak málo ľudí. Neviem či je to aktuálne, nenašla som taký údaj.

@lilope jasné, že uvedomujem, veď som predsa písala, že teraz som inde. Ale nemyslím si, že 4 zhyby by mali byť problém pre viac než 90 % populácie. To je podľa mňa veľmi prísne hodnotenie...