Je reálne schudnúť 10 kg do februára?
Ahojte. Mám 22. 170 cm a 90 kg. Do februára by som chcela schudnúť aspoň 10 kg alebo aj viac. Je to možné ? Ako na to dakuejm.
@merlinja kde hovorím že som spokojná? BMI mám 28.
@taktotedanie nemám žiadne pneumatiky vieš. Pás mám dosť chudý. Skôr to mám v nohách
U mna toto zapisovanie vela znamenalo.myslela som si ze jem rovnako ale kazdy den som prijala mozno aj o 300kj viac.po case to na vahe vidno.a motivacia je dolezita to je pravda
Kolko máš v pase? Lebo pre mňa napríklad je chudý pás mat 60 cm
Tak ako teda 😂 trosku sebareflexie
Nemozes mat 30kg v stehnach
@taktotedanie bože prečo ju vysmievaš? Veď to je úplne jedno. Nerozumiem vôbec. Je spokojná so svojim pasom a pokladá ho za chudý.
@vahcaac otazka bola ina predsa
Absolutne by som si nedovolila niekoho hanit , sama som v procese chudnutia ale autorka chce za extremne kratky cas zhodit vela kil, pritom sa vraj pysi chudym pasom tak s tolkymi kilami chudy pas no neviem…
Ja osobne mam menej kil nez autorka a do chudej mam este daleko
Tak sa teda pytam kde je tych 30kg navyse ked ma chudy pas? A z coho teda chce zhodit? Pretoze sa chudne z celeho tela nielen zo stehien
Akože no jasné že môžeš aj cez sviatky, prepáč 😂 ja som cez sviatky nikdy neschudla, lebo vtedy si dám čo chcem a koľko chcem a aj keď priberiem, dám ti potom dole. Ja osobne sa radšej obmedzim keď vidím do práce. Ale to som ja. Tebe držím palce.
Ahoj je to možné ja mam problém so štitnou takze priberam aj ked sa nadýchnem🙈mne sa podarilo schudnut len vdaka Mounjaro ..nedam nato dopustit a to sim vyskysala kaloricke deficity,rozne diety a vysledok nula..neustale zavodnená..
@cindypegy mohla by som mat otazky co sa tyka mounjaro? Dakujem
@cindypegy vazne si myslis, ze tych 10kg bola voda? Mas zlyhavajuce oblicky?
Pokial sa liecis na stitnu zlatu a si sledovana pravidelne a mas liecbu nastavenu dobru stitna zlaza je v tom nevinne pretoze liekmi mas navodeny stav ako keby ststina zlaza bola v poriadku takze je to len vyhovorka

Tak niekde tie pneumatiky mat musis az taka chuda niesi tak sa nam tu nehraj na osi pas