icon

Je reálne schudnúť 10 kg do februára?

19. dec 2024

Ahojte. Mám 22. 170 cm a 90 kg. Do februára by som chcela schudnúť aspoň 10 kg alebo aj viac. Je to možné ? Ako na to dakuejm.

Strana
z2
taktotedanie
21. dec 2024

Tak niekde tie pneumatiky mat musis az taka chuda niesi tak sa nam tu nehraj na osi pas

autor
21. dec 2024

@merlinja kde hovorím že som spokojná? BMI mám 28.

autor
21. dec 2024

@taktotedanie nemám žiadne pneumatiky vieš. Pás mám dosť chudý. Skôr to mám v nohách

seyla30
22. dec 2024

U mna toto zapisovanie vela znamenalo.myslela som si ze jem rovnako ale kazdy den som prijala mozno aj o 300kj viac.po case to na vahe vidno.a motivacia je dolezita to je pravda

lasona
22. dec 2024

Kolko máš v pase? Lebo pre mňa napríklad je chudý pás mat 60 cm

taktotedanie
22. dec 2024

Tak ako teda 😂 trosku sebareflexie

taktotedanie
22. dec 2024

Nemozes mat 30kg v stehnach

vahcaac
22. dec 2024

@taktotedanie bože prečo ju vysmievaš? Veď to je úplne jedno. Nerozumiem vôbec. Je spokojná so svojim pasom a pokladá ho za chudý.

taktotedanie
22. dec 2024

@vahcaac otazka bola ina predsa
Absolutne by som si nedovolila niekoho hanit , sama som v procese chudnutia ale autorka chce za extremne kratky cas zhodit vela kil, pritom sa vraj pysi chudym pasom tak s tolkymi kilami chudy pas no neviem…
Ja osobne mam menej kil nez autorka a do chudej mam este daleko
Tak sa teda pytam kde je tych 30kg navyse ked ma chudy pas? A z coho teda chce zhodit? Pretoze sa chudne z celeho tela nielen zo stehien

dida2311
22. dec 2024

@viky7 môžem sa opýtať kde si si dala vypracovať jedálniček? ďakujem za odpoveď

viky7
24. dec 2024

@dida2311 isla som vtedy schudnisdave.sk

trisha_r
25. dec 2024

Akože no jasné že môžeš aj cez sviatky, prepáč 😂 ja som cez sviatky nikdy neschudla, lebo vtedy si dám čo chcem a koľko chcem a aj keď priberiem, dám ti potom dole. Ja osobne sa radšej obmedzim keď vidím do práce. Ale to som ja. Tebe držím palce.

cindypegy
29. dec 2024

Ahoj je to možné ja mam problém so štitnou takze priberam aj ked sa nadýchnem🙈mne sa podarilo schudnut len vdaka Mounjaro ..nedam nato dopustit a to sim vyskysala kaloricke deficity,rozne diety a vysledok nula..neustale zavodnená..

zuzanka66
20. jan 2025

@cindypegy ahoj,môžem ti napísať ss ? Mám pár otázok 🙂

zsebi_baba
16. mar 2025

@cindypegy mohla by som mat otazky co sa tyka mounjaro? Dakujem

taktotedanie
16. mar 2025

@cindypegy vazne si myslis, ze tych 10kg bola voda? Mas zlyhavajuce oblicky?
Pokial sa liecis na stitnu zlatu a si sledovana pravidelne a mas liecbu nastavenu dobru stitna zlaza je v tom nevinne pretoze liekmi mas navodeny stav ako keby ststina zlaza bola v poriadku takze je to len vyhovorka

Strana
z2