icon

Je v pohode mať pri výške 172 cm váhu 72 kg?

18. nov 2022

Ahojte, myslíte, že pri výške 172 cm je váha 72 kg v pohode?

Strana
z2
nikpa
18. nov 2022

Ja mám 170cm a 60kg ale pre mňa to nie je ono. Tak 3-4 kg dole a budem spokojná. 72kg by bolo ozaj veľa ale len za seba hovorím, u každého je to otázka vkusu a spokojnosti.

littlefiona
19. nov 2022

Ja mám 172cm a začala som chudnúť a intenzívne cvičiť pri váhe 73kg, a to som teda od štíhlej ženy mala ďaleko. Teraz mám 55-56kg vyšportovanej váhy a je to super.

veronika3110
19. nov 2022

@xsimonkax 👍👍❤️

veselo_neveselo
19. nov 2022

Ja myslim ze to je este v ramci, alebo mozno smerom ku hornej hranici zdraveho BMI. Takze asi v pohode, ked sa citis v pohode ty!

cakambabatko
21. nov 2022

Ja mam 174cm, pred tehotenstvom som mala 65kg, z toho mam veľké prsia (až E) a vôbec som sa necítila dobre. Spokojná som bola, keď som mala 57kg.

radacak
2. dec 2022

Ja mám 172 CM a naj sa cítim pri váhe 56- 58 kg...Max 60
Tiež som už mala 72 a cítila som sa zle a nepritazlivo..
Ale záleží ako sa cítiš ty,ja som sa pri takej váhe dobre necítila

stanulienkat
2. dec 2022

Je to vela. Pri tej vyske mam 54 kil. Ak by som pribrala (co by mi nevadilo), tak max na 60 kil. Tu ti budu pisat baby, ze si krasna a je to ok, aj keby si mala 80 kil.😁
To je vaha pre chlapa. Ak ti to nevadi, tak neries...

dadis
2. dec 2022

@stanulienkat To, ze ty mas taku stavbu tela, tak neznamena, ze to tak ma kazdy. Na kazdej zene vyzeraju kg inak. Tie zeny, co pravidelne cvicia, aj silovo, maju vyssi podiel svalov a aj pri vyssej vahe vyzeraju stale dobre. Mam kamaratku, ma sice 180 cm vysku, ale ma vahu nad 80kg a na nu by si to nikdy nepovedala. Byvala sportovkyna, stale pravidelne cvici, ma zensku postavu -aj boky, aj prsia a nikto by jej netipoval ani vek 46 rokov a vahu tiez nie.

stanulienkat
2. dec 2022

@dadis sorry, ale tvoja kamoska musi vyzerat ako chlap. 180 cm a vyse 80 kil nie je ok. Viem, ze teraz sa tu budu baby predbiehat ake su tucne a pritom krasne... Ale nie. Este som nevidela stihlu zenu nad 70 kil. Mala som kamosku 181 cm a 60 kil a bola stihla-ze by mohla trochu pribrat, ale neviem si predstavit, ze by mala o stvrt metraka viac.

vierka82
2. dec 2022

@stanulienkat ja mám 185 CM a 85 kíl a ako chlap sa necítim 😅 a tučná tiež nie 😅😅

lenkadenisa
2. dec 2022

Ja mam 172cm a moje max je 62kg keď necvičím a žeriem všetko. Ale necítim sa tak dobre.

dadis
2. dec 2022

@stanulienkat Ty si fakt jednoduchsia 😂😂..ako chlap urcite nevyzera, ma pekne zenske prsia a aj sirsie zenske boky. Kedysi hravala volejbal, nerobila kulturistiku 🤦‍♀️..chodieva behat a cvici s trenerom a na tabatu chodieva..

Strana
z2