Je vhodný prerušovaný pôst?
Je prerusovany post vhodný pre zdravie. Taky napr kde sa je len 8 hodín. Napr ak kvôli nemu vynechám raňajky ,alebo večeru ? Či radšej sa stravovať normálne že od rána do večera ? Nechcem si spôsobiť nejaké problémy so žalúdkom kvôli tomu
Prerusovany post nam s muzom perfektne vyhovuje. Ovela lepsie nam travi, citime sa lahsie a ma to aj ine benefity zdravotne. Ale aj sme chudli pri tom, co mne jedine teda az tak nevyhovuje. To ani nie je ako dieta, a ani ja som nemala pocit ze si nieco odopieram, co je super. Lebo diety ja osobne neuznavam. Ak chce niekto dlhodobo schudnut, dieta nestaci, treba komplet zmenit stravovacie navyky
Držal som to pred pár rokmi cca 2 mesiace a jediný problém bol, že som s tým prestal a následne znova pribral. Teraz som sa k tomu vrátil, zatiaľ fičím cca dva týždne... Pre mňa osobne je to jediná diéta, ktorú som schopný psychicky dať (keďže ráno vôbec nie som hladný).

Necitam vsetky komentare, ale mne prave toto pomohlo schudnut .najprv som jedla od 10-20 to sli dole cca 3 kg, potom som si to este posunula 11-19 a dole slo 1.5 kg