icon

Jedálniček popri kalorických tabuľkách

3. aug 2022

Baby tie čo používate kalorické tabuľky čo jete,kľudne môžte mi napísať váš jedálniček počas celého dňa.Ja to používam cca tri týždne a mám problém naplniť vielkia vlákninu.No a ďalší problém keď sledujem aby som nepresiahla zelené ,ja som potom ešte hladná.Ako vydržím to len večer chodím spať že mi skvrka v bruchu.Potrebujem schudnúť z 80 aspoň na 70 kíl,aj 65 by som brala no uvidíme.Zatial som dala dole 2 kilá.Este otázka keď schudnem neostane mi ovisnuté brucho?

Strana
z2
zuzuliennka1
3. aug 2022

@elizabet173 takto mi vypocitalo denny prijem kcal, vzhladom na vysku, vahu a aky mam denny pohyb 🙂 jo, vaha ide dole, aj cm
ja mam pocas dna extremny vydaj energie 😁 takze tieto kcal su na mna uplne ok

luccija
3. aug 2022

Namiesto musli tycibky si daj chlieb, sunku, syr, zeleninu a vecer salat...ja, ked som chudla v centre ma doslovne nutili jest okolo 16:30 chlieb ci rozok a vecer som nebola hladna.Musli tycinka je samy cukor.Aj rano si daj vajicko, sunku nieco vacsie

zuzuliennka1
3. aug 2022

@elizabet173 bezne mavam na konci dna takto😁😁 a 15-20tis krokov / 10-15km chodze

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
4. aug 2022

@elizabet173 Áno muž je zvyknutý na sýte jedla.Varit dvojitý obed mi nevychádza časovo.Tak nejak musím dať dokopy aby obidvaja sme sa najedli.Jem málo ovocia a zeleniny.Ja pozerám aj na ceny,keď je niečo v akcii kúpim a rozdelím to na pár dní ,teda myslím ovocie a zeleninu.Ked je drahá nekúpim.Nemame možnosť dopestovať.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2