icon

Kalorické tabuľky alebo prerušovaný pôst?

23. apr 2024

Co pomoze viac?

Strana
z4
barbora0308
26. apr 2024

@veronicka88 Presne! Ja tiez uz iba posledne 2 kg a mam chut to zabalit a objednat si pizzu a celu ju zjest 😅😮‍💨.

zuzx
26. apr 2024

Ja som sa tabuľkam celé roky bránila, ale teraz na ne nedám dopustiť. Vďaka nim som za tri mesiace schudla 17 kg čistého tuku. A to som vôbec nešla z veľkej váhy. Postava úplne niekde inde, vysekala som sa. Ani raz som nehladovala, ani som nemala žiadne chute. Jedla som všetko a vyvážene, len kontrolovane. Prerušovaný post je pre mňa dosť veľké obmedzenie. S tabuľkami sa obmedzovať nemusím.

oliverceky
26. apr 2024

Pri zapisovanie do KT, napr. francúzske zemiaky, treba zapísať aj salámu, smotanu, vajcia... ?
Vďaka

veronicka88
26. apr 2024

@amelia89 hej svine Merci gulicky🤣skôr som zostala jak nahodila do tabuliek🤣🤣🤣

veronicka88
26. apr 2024

@barbora0308 🤣12.7. Dovolenka mám cieľ🤣

amelia89
26. apr 2024

@veronicka88 😂😂😂 to musis najprv nahadzovat! svine su to

domi27domi
26. apr 2024

Mne najlepšie fungoval prerušovaný post plus cvičenie. Nikdy som nevidela lepšie výsledky a to som mala raz aj dosť prísnu dietu (pod dohľadom).

autor
26. apr 2024

@1maminkaaa sno chspem no muzi rychlejsie chudnu

autor
26. apr 2024

@domi27domi chapem ja som bola vo svet zdravia tiez pod dohladom fotila som im jedlo nechapali preco nechudnem aj soalovace mi dali nic 2kg som dala sole podla mna som jeda privela. Az Pp mi pomohol na istu dobu plus praca

adoska717
26. apr 2024

So znamou sme zacali chudnut...chodime cvicit ked nam mozu byt muzi s detmi + zacali sme pocitat kalorie (ona uz davnejsie ja len pred asi 10 dnami) + skusame post ona ma 8 hodinove jedacie okno..ja 10 hodinove bo na 8 sa este necitim 😀 ona uz schudla ani neviem musim sa opytat mozno nejake 5kg ja som pribrala bo som jedla zo zaciatku chujoviny jedla nepocitala kalorie...a teraz odkedy to pocitam ta mam 3kg dole konecne ...bielkoviny som este ani raz nemala zelene vkuse ich mam okolo 60% v kalorickych...+ Skusame od januara ten post podla splnu zo zaciatku sme to nedavali celych 24h ale teraz sa nam to konecne podarilo..ja som dala dole -0,5kg ktore sa este nevratili...ona dala -0,4kg ale to mame v plane skusit este urobit mimo splnu nech vieme ci to ma fakt efekt 😀

vecicky1805
26. apr 2024

Živiny nemusíš vždy splniť do bodky každý deň mne sa tiež nie vždy podarí naplniť vlákninu popr bielkoviny ma to mam proteín alebo aj keď nesplním často to nie je dobré ak máš športovú aktivitu lebo prídeš o svalovú hmotu, ale občas..ide hlavne o to ak chceš schudnúť aby si bola celkovo za deň v miernom kalorickom deficite resp za deň zjedla cca toľko kalorii kolko máš a radšej o kúsok menej ako viac..to je to čo máš sledovať ako prvé už k tomu ostatnému sa postupne dostaneš a odsleduješ si to a po nejakom čase si to už zapisovať a vážiť nebudeš resp minimálne lebo sa Ti to dostane do oka a už budeš zhruba vedieť koľko možeš čoho cca..vyskúšaj
A bielkoviny obsahuje milion potravin najlepsie a najrychlejsie ich doplnis teda proteinom masom cottage tuniak atd ale da sa kadejako..obmieňať ja tiež nemusím stále maso..

Strana
z4