icon

Kalorické tabuľky: Čo robím zle pri chudnutí?

adzy
Dnes o 10:01

Ahojte Prosím Vás takto sa snažím jesť mesiac a ani kg dole .Neviete poradiť kdeje chyba ?ďakujem

Kalorické tabuľky: Čo robím zle pri chudnutí?
Strana
z4
sisa_s
Dnes o 10:08

V prvom rade mas velmi malo bielkovin... kolko merias a vazis? Aktivity si zapisujes ty do tabulky? Tych 609kcal

anonym_055262
Dnes o 10:10

fuu zaujimali by ma tie aktivity za 600kcal.. ale k otazke - bud zle zapisujes alebo mas zle nastaveny prijem. za mesiac deficitu by si urcite schudla, takze nie si v deficite

anonym_1bfd16
Dnes o 10:12

ako zapisujes jedla? V surovom stave, alebo celkovo hotove jedla? V tom byva niekedy dost velky rozdiel. Tie aktivity by som zmazala, moze to tam v niecom "vadit". Ako si vypocitala ten pomer? Na prvy pohlad by som o kusok zvysila bielkoviny a o kusok znizila sacharidy a tuky, ale teda zalezi od tvojich parametrov a ciela

sisa_s
Dnes o 10:14

Hore mas inak, ze si zapisujes do tabuliek iba 4.den v rade...

anonym_1bfd16
Dnes o 10:14

castokrat je v tom prijme aj nejaky "brzdic", aj ked celkovy prijem vyzera ok. Napr. ked si namiesto napr. vecere das vino, celkovy prijem ti sedi, ale telo nespaluje, lebo sa najprv snazi odburat z tela ten alkohol, takze vtedy mas vlastne obrazne povedany bazalny metabolizmus velmi vysoko

anonym_19c585
Dnes o 10:23

Mesiac je niekedy malo na vysledky. Ludia sa prejedaju roky a potom po 2tyzdnoch chcu vysledky. Ak budes vsetko spravne dodrziavat (strava, kalorie, cvicenie, pohyb), tak sa to rozbehne. Nie mozno o mesiac, ale o tri. Mesiac je malo. mozno schudnes 1,5 kg tuku, ale staci sa napit 1,5 litra vody, lepsie sa najest a uz to na vahe neuvidis.

anonym_19c585
Dnes o 10:28

Co mas pod aktivitami -600kcal? Lebo to odpoveda 20 odbehnutym km. Ak si v ten den nabehala 20km, tak je to ok. Ale ak to mas udaj z nejakych smart hodiniek, tak miesto kalorickeho deficitu si v prebytku plus 600 kcal a naopak, sa prejedas. Pozor na prehnane a nerealne hodnoty vydaja kalorii aktivitami.

simsalabim
Dnes o 10:29

Aktivity vypnut. Tie mas zohladnene v dennom rezime. Teda zjest iba tolko, kolko vypocitaju. Inak -600kcal som mala v sobotu za 45 min plavania a hodinu velmi rychlej chodze.

biba_18
Dnes o 10:31

podľa mňa máš nadhodnotený výdaj - teda reálne nie si v deficite - a máš to zle nastavené... vypni zadávanie aktivít a nastav si paušálny výdaj

januska12323
Dnes o 10:48

Máš to zle nastavené.

anonym_49204f
Dnes o 10:52

@adzy musíš mať niečo zle nadstavené. 600kcal aktivity? To ti namerali nejaké veľmi múdre hodinky alebo len tak triafaš

nikha2809
Dnes o 11:11

A zapisuješ poctivo všetko alebo vyberáš z možností?Napr.ked robíš praženicu odvazis zvlášť vajcia, tuk a pod alebo proste vyberieš praženica?To vie spraviť veľmi veľa tiez

nyusika
Autor odpoveď zmazal
nyusika
Dnes o 11:19

ako pisu zeny vysie - vzpnut aktivity - 600 kcal vydaj nedas len tak lahko

a ked pri prijme 1600 kcal nechudnes, prijimas viac, ako je 1600 kcal - len o tom nevies

zapisujes uplne vseko ? aj olej, na ktorom pripravujes jedlo ?
vazis si vsetko v surovom stave ?

adzy
autor
Dnes o 11:35
@sisa_s

V prvom rade mas velmi malo bielkovin... kolko merias a vazis? Aktivity si zapisujes ty do tabulky? Tych 609kcal

@sisa_s dala som len zapísala ľahkú aktivitu tych 609 dám denne a vážim veľa po 40 tke ide váha dáko rýchle hore 94 kg a výška 65

anonym_d510d8
Dnes o 11:35

Baby a tie čo tu píšete že kde nabrala také aktivity a má si to vypnúť a dať paušál... vy ako z tohoto jediného screenu viete zistiť, že sú to zapísané aktivity a nie odrátaný paušálny výdaj?

adzy
autor
Dnes o 11:36
@anonym_055262

fuu zaujimali by ma tie aktivity za 600kcal.. ale k otazke - bud zle zapisujes alebo mas zle nastaveny prijem. za mesiac deficitu by si urcite schudla, takze nie si v deficite

@anonym_055262 dobre zapisujem určite len či to není zle nastavené skôr

anonym_1add62
Dnes o 11:36

ja mam vypnute aktivity a nastaveny lahky rezim a mam rovnako aktivity 609kcal -- to tam hodia tabulky samy na zaklade vaseho rezimu. ja meriam 177cm, vazim 81kg a ciel je schudnut (uz som schudla viac ako 10kil)

nyusika
Dnes o 11:37
@anonym_d510d8

Baby a tie čo tu píšete že kde nabrala také aktivity a má si to vypnúť a dať paušál... vy ako z tohoto jediného screenu viete zistiť, že sú to zapísané aktivity a nie odrátaný paušálny výdaj?

@anonym_d510d8 pretoze mame skusenost s KT a vieme, ze ked to nezadavas rucne, nie je ta, ziadne cialo

anonym_1add62
@nyusika

@anonym_d510d8 pretoze mame skusenost s KT a vieme, ze ked to nezadavas rucne, nie je ta, ziadne cialo

@nyusika screen nad tebou, po novej aktulaizacii mi to ukazuje orvnako a ziadne aktivity si ja nezapisujem (mobil android)

adzy
autor
@anonym_1bfd16

ako zapisujes jedla? V surovom stave, alebo celkovo hotove jedla? V tom byva niekedy dost velky rozdiel. Tie aktivity by som zmazala, moze to tam v niecom "vadit". Ako si vypocitala ten pomer? Na prvy pohlad by som o kusok zvysila bielkoviny a o kusok znizila sacharidy a tuky, ale teda zalezi od tvojich parametrov a ciela

@anonym_1bfd16 zapisujem aj aj napríklad dnes losos,zemiaky varené a zelenina grilovaná som zapísala, že ta zelenina bola grilovaná 100 g

nyusika
Dnes o 11:38
@adzy

@sisa_s dala som len zapísala ľahkú aktivitu tych 609 dám denne a vážim veľa po 40 tke ide váha dáko rýchle hore 94 kg a výška 65

@adzy
neviem, ci rozumies pisanemu textu - mas to zle NASTAVENE
pri nastavovani si zadavas len rezim - nezadavas zvlast aktovity

samorejme, mozes si to robit po svojom - len sa potom necuduj, ze nechudnes - pretoze uuuplne zbytocne mrhas casom na kaloricke tabulkz

anonym_d510d8
Dnes o 11:38
@nyusika

@nyusika tak potom tie skúsenosti až také nemáš 😉 resp. veľmi staré info ... už dávno je to inak a paušálny výdaj ukazuje v aktivitách pri úvodnom screene

nyusika
Dnes o 11:39
@adzy

@anonym_1bfd16 zapisujem aj aj napríklad dnes losos,zemiaky varené a zelenina grilovaná som zapísala, že ta zelenina bola grilovaná 100 g

@adzy zaujimalo by ma, ako dokazes na chlp presne nalozit 100 gramov zelelniny - pises, ze grilovana - pouzila si aj olej pri priprave ?
100 gramov bolo uz ugrilopvanej - alebo pred pripravou ?

adzy
autor
@sisa_s

Hore mas inak, ze si zapisujes do tabuliek iba 4.den v rade...

@sisa_s ano lebo som vymazala tabuľky boli zle nadstavené toto mi nastavila kamoška odznova preto tak,prv mi vyšlo viac kcl

anonym_fdd9e3

ako človek čo si 10 rokov zapisoval kalorické tabuľky až skončil s bulimiou a odporom k vlastnému telu ti radím nezapisuj si to a jedz 3x denne vyvážené porcie jedla a na desiatu si daj ovocie.
Poviem ti to rovno - nie si k sebe úprimná, preto nechudneš.
V prvom rade potrebuješ vypočítať tvoje TDee.
TDee - to, čo telo denne potrebuje vzhľadom na prácu ktorú vykonávaš.
Ak máš denne TDee pri vyške 165, vaha 94kg a 40rokov a sedavej práci 1,932kcal, znamená to, že ak zješ 1932kcal, neschudneš.

mierne schudnutie
0.25 kg/tyzdenne
1,682 kcal + pohyb

drastickejšie chudnutie
0.5 kg/týždenne
1,432 kcal

nyusika
@anonym_d510d8

@nyusika tak potom tie skúsenosti až také nemáš 😉 resp. veľmi staré info ... už dávno je to inak a paušálny výdaj ukazuje v aktivitách pri úvodnom screene

@anonym_d510d8 jemine, vazmne ?
idem sa na to kuknut - naozaj som ich pravidelne pouzivala uz davnejsie

adzy
autor
Dnes o 11:40
@anonym_1bfd16

castokrat je v tom prijme aj nejaky "brzdic", aj ked celkovy prijem vyzera ok. Napr. ked si namiesto napr. vecere das vino, celkovy prijem ti sedi, ale telo nespaluje, lebo sa najprv snazi odburat z tela ten alkohol, takze vtedy mas vlastne obrazne povedany bazalny metabolizmus velmi vysoko

@anonym_1bfd16 nepijem vôbec alkohol už 5 rokov

lila246
Dnes o 11:41

autorka, a pouzvas na zapisovanie veci vahu? treba si fakt vsetko velmi poctivo vazit, od oka nemas sancu to dobre odhadnut

anonym_d510d8
Dnes o 11:41
@adzy

@anonym_1bfd16 nepijem vôbec alkohol už 5 rokov

@adzy daj screen jedálnička

Strana
z4