Kalorické tabuľky - poraďte
Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.
@catherinah vela skumania a kombinacii vazenie a tak, ale v podstate maso aspon raz denne hlavne morcacie, potom aspon jeden mliecny vyrobok denne ci tvaroh, cottage cheese alebo aj syr. Potom tekvicove semiacky ktore obsahuju tiez dost bielkovin. Konopny protein z DMka. A potom uz len vyladujem a zvazujem coho ubrat a co pridat
Pekne pekne myslim ze dnes o nieco viac bielkovin ako vcera 😉
@usagin124 O 10 percent viac bielkovín aj vlákniny ako včera.Este musím dôjsť na to ktoré potraviny jesť🙂
Veď o tom to je len treba na to prísť 😉
@usagin124 Len nechutí mi každý deň mäso a mliecne výrobky.
Skus aj strukoviny: cervena sosovica, hrach ...
@usagin124 Šošovicu neľúbim a hrách jem dva krát týždenne po troskách
Dneska tu boli aj produkty ako napriklad proteinove cestoviny tak skus to napriklad popozeraj vyssie v konverzacii 😉
no veru, dnes to mas o nieco lepsie
Dobrý deň len pre inšpiráciu dievčatá
https://www.youtube.com/watch?v=26HXmHlrJmUSuper. Trošičku sacharidy by som ubral a skús naplniť celkový denný príjem.
@usagin124 Dnes sme mali granadír,ani som nevedela že cestoviny majú toľko sacharidov v sebe.
Áno cestoviny sú v tomto v popredí
Pridaj este bielkovin, viac ta zasytia
ja dnes takto. dnes v praci. hoci som robila viac roboty aj posediacky, ale nielen posediacky, aj som chodila, sem tam dvihala. no z roboty om sla peso a este som ecer doma makala. od 5,30hod, do 21,30hod makacka, okrem asi 1hod prestavky.
@usagin124 vaau a cim? ked rozkliknes koliesko bielkoviny, coho mas najviac? 🙂
@zuzuliennka1 mäso čo som mal na obed kuracie prsia

@usagin124 uplne idealne 🙂
Daj tip ako na to