Kalorické tabuľky - poraďte
Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.
Super ale prekroceny je prijem denny
@usagin124 O 7 percent
@anh85 Ahoj toto ti odporúčam pozrieť si 😉
@usagin124 nemala by mat naplneny prijem? Ma ho oranzovy, to je OK?
@catherinah Mala mala. Ale aj mne sa uz stalo ze som celkom prijem nesplnil uplne napresno
@usagin124 úplne napresno nemusi, ale nie oranzovy. Ona je stale nejako málo, neviem ako to robi, by som umrela od hladu 😃
@catherinah tiež si myslím
@catherinah Mne sa zdá že jem veľa, teraz často varím mäso,jem často syr a podobne aby som naplnila bielkoviny a niekedy sa cítim až moc najedena.Predtym som jedla blbosti mastné slané a preto som mala aj vyše 3000 kcal.Teraz keď jem zdravšie tak mám cca 1400-1500 kcal za deň.Aj to občas si dám kúsok čokolády lebo už neviem čo si dať aby som mala vyššie percenta.Vcera sme boli aj na zmrzline.A mala som aj tak 85 percent denný príjem.No keby som si dala ešte niečo navyše tak by sa mi navýšili aj sacharidy a tuky a to by som nemala ísť nad sto percent či?
v zelenom ostavas asi do 115%. je dpobre sa drzat okolo 100%,a le ak das par % navyse, tak to by zas tak vadit nemalo.
Včera som vyskúšal jednu vec. Vždy plánujem jedálniček deň vopred a schválne som začal dopĺňať najskôr veci ktoré obsahujú najviac bielkovín. Teda mäso, mliečne výrobky, semiačka, strukoviny a poviem ti tak je to asi fakt naj spôsob pretože dávaš prioritu bielkovinám potom si to samozrejme vyvažuješ podľa potrieb navyšovania ostatných makronutrientov.
@usagin124 Ja to robím tak že varím celej rodine,dám si normálny obed na čo kedy máme chuť.A do toho ešte zapisem také jedlo čo obsahuje bielkoviny.
Mna by zaujimal Tvoj jedalnicek, lebo toto mas malo. Aky mas bazalny metabolizmus? Nie si unavena?
@catherinah BM mi píše 1400,unavená nebývam.Jedalnicek pošlem ti príklad dnešný deň,len nejedla som 6 krát keďže mám vybavovačky s deťmi.
Tak toto je najlepšie za celé obdobie tohto príspevku od začiatku augusta 👌👌👌👏👏👏👏
Bielkoviny splnené 😇☺️😇🙏
@usagin124 Ďakujem 😃
@majamat Hlavu hore snáď ti poradím. Pripravuje si do roboty jesť. Normálne si to poprichystávaj vopred keď vieš že máš smenu. My sme mali oslavy v robote tento tyzden a bolo tam na stole kopec zakuskov a inych snackov. Mal som so sebou jedlo a dal som si to. Nedal som si nic sladke a popravde ako som prevazne na bielkovinach neziada sa mi vobec sladke druhu snacky.

@majamat Iba sacharidy som prestrelila,no po dlhej dobre prvý krát sa mi to stalo.