Kalorické tabuľky - prvé výsledky
Ahojte som týždeň na kalorickych tabuľkách idem z váhy 92 kilo a nezhodila som nič. Mám to nastavené správne a aj to fakt poctivo dodržiavam. Ani sladké nejem fakt si poctivo varím a vážim, mäsko, zeleninu, vločky fakt ani ryža ani zemiak ... A nič ... Kedy ste zbadali aspoň prvé tri kilá dole z vyššej váhy? Viem týždeň je skoro ale sklamaná som veľmi že ani kilo nezliezlo 🙁😭
@elizabet173 už mám 89 kg ide to fajn si myslím aj takto a príjem neskrtim veru ale plnim tabuľky na zelenú 🥰
Ahoj. Ja som začala chudnúť od 3.5. Snažím sa jesť 5x denne menšie porcie a hlavne zdrave jedla. Žiadne vyprážané a mastné jedla, slanina klobása to úplne preč. Mám v pláne vynechať aj cestoviny. ryžu a zemiaky ale to asi ak si dám tak menšiu porciu. Toto nevynechal úplne. Vynechala som sladkosti slané pochutinky coca colu. Idem z rovnakej váhy ako máš ty 92kg. Ale výšku mám okolo 170cm. Dnes som si dala aj kalorické tabuľky do telefónu. Auromaticky mi tam nastavilo okolo 1400kcal. Môžme si kľudne písať ss a podporovať sa ak by si chcela.
@elizabet173 aj ja som rozmýšľala či to mám dobre nastavené. Snažím sa jesť menšie porcie a hlavne 5x denne. Predtým som jedavala tak 2-3x. Cestoviny ryžu zemiaky nechcem úplne vylúčiť sem tam si to dám. Hlavne som chcela vynechať slané sladké nápoje sladké alkohol. A nezdravé jedla. Plus cvičenie
@elizabet173 aj tréner čo mi poslal jedalnicek tak úplne taký slabý že proste pri ňom som zjedla prvý deň tak 1200kcal a bolo mi to naozaj malo. Tak jedávam o dačo viac ako mi napísal on. Hlavne tým zlým veciam sa chcem vyhýbať 😅
@elizabet173 on mi tam napísal napr na obed 100g kuraciny a šalát. A všetko celkovo malo napísal malé množstva
Ahojte, mna by len zaijimalo, ako vazite jedlo? V surovom stave? A prosim, mate nejaký tipna dobru a presnú váhu? Ďakujem
@nana27 ja vazim surové a váhu mám obyčajnú kuchynskú Sencor za pár euro. Od kedy som tu písala tak už mám 86 kg čiže tie kaloricke tabulky fakt fungujú ja si to strašne pochvaľujem škoda že som o tom nevedela skôr 🥰
Ja som tiez nimi nic nezhodila a ani som na ne nemala nervy
ja som prvý rýždeň pribrala 1,5 kg, teraz mám už 6 kg dole a som spokojná.....
Moje 2 sestranice takto tiež veľmi pekne schudli pred pár rokmi a dodnes sa podľa nich stravujú, ja to zasa potrebujem po pôrode, tak dufamze sa to nejako naucim 😀🤭
A velmi pekne si schudla 👍👍👍
@martina7677 dva mesiace som na tabulku ani nepozrela a neriešila som, dve kilá hore, ležala som chorá, teraz znova tabuľkujem a ide to zasa dole, som spokojná🙂
@aduskatt ja potrebujem dat 5kg dole a stále mi to nejak nejde je pravda ze píšem tabuľky len 12 dní ale ja 5x týždeň cvicim a jeden deň plávam. Keď som začala 1tyzden som dala 2kg dole a teraz mi vybehol zas 1kg hore a mne vypočítal denný príjem na 1324kalorii.ked si zapíšem aktivity tak to nikdy nesplní, ale hladná nie som.
@martina7677 aktivity si nezaznamenávam, to som vypla, samozrejme, mám dve kg hore cez svoje dni, vtedy sa nevážim
@martina7677 dajte sa do skupiny kalorické tabuľky, je tam aj návod na správny postup k výpočtu, aktivity by mali byt vypnuté, mne sa zdá byt vase kcal nízke
@nana27 ja mam 180cm a 80kg
@nikiki29 ja mám 101,7 kg a vyšlo mi 1386 kcal. Tak tiež mi nie je jasné, ako dáma prišla k cca 1800. A tiež, ako si to váži a zapisuje , keď čítam postupne, čo všetko je a pije, tak to bude aj 8000 kcal. Nejem žiadne spracované potraviny, ani proteiny, kvôli silnej alergii, tak všetkú stravu mám len z jednoduchých potravín. Za 2 mesiace som schudla 7 kg.
@jankasmejka normálne, už mám 56 kg 👍 tebe to ako ide? Ja už tabuľky nepoužívam ale fakt mi brutálne pomohli