Kde nájsť kliniku na východe, ktorá predpíše Ozempic alebo Mounjaro?
Mám 151 kg
Obvodny ti neporadil?
@anjelicek26 idem zajtra len som chcela vedieť že či niekto nevie o nejakej
@anjelicek26 idem zajtra len som chcela vedieť že či niekto nevie o nejakej
@anonym_auto obvodny lekar ta nasmeruje. Si tu anonym, takze nevieme odkial si 🙂
Drzim ti palce🤞
@anonym_auto obvodny lekar ta nasmeruje. Si tu anonym, takze nevieme odkial si 🙂
Drzim ti palce🤞
@guudy zo Spišskej som 🙂
Žienky, nedávno tu bola podobná téma a niekto tam pridal link na tie injekcie, boli tam rôzne dávky a bez predpisu. Neviete niekto nasmerovať?
Tak toto je smer obezitolog a tam, neverim sa nemas pridruzene aj ine choroby..cukrovka, tlak, stitna...takze ak tam zlyhava liecba az vtedy nastupuju tieto injekcie...to nefunguje tak, ze mam 151 kg a tak si pichnem inekciu a zazracne schudnem...a nedajboze uz po prvom vpichu...to houby schudnes..minumalne rok si to musis pichat a pravidelne byt sledovala lekarom...a aj tak prve znamky schudnutia budes vidiet az po pol roku.
Tak toto je smer obezitolog a tam, neverim sa nemas pridruzene aj ine choroby..cukrovka, tlak, stitna...takze ak tam zlyhava liecba az vtedy nastupuju tieto injekcie...to nefunguje tak, ze mam 151 kg a tak si pichnem inekciu a zazracne schudnem...a nedajboze uz po prvom vpichu...to houby schudnes..minumalne rok si to musis pichat a pravidelne byt sledovala lekarom...a aj tak prve znamky schudnutia budes vidiet az po pol roku.
@lubkavargova1 nemám nič pridružené z tohto len chrbát kolena krčná ..
@lubkavargova1 nemám nič pridružené z tohto len chrbát kolena krčná ..
@anonym_autor no a to je dost, chrbat, krcna a kolena...ozempic sa dava ak mate cukrovku inak je minimalna sanca ze Vam to predpise lekar...ono aj obvodacka predpise, ale platite nejaku sumu..mne to predpisuje odborna a neplatim nic, inak by som cvakala a to druhe tam sa tusim cvaka tiez...takze je na vas kolko do toho chcete investovat, dlodobo do seba...inak to bude mat nulovy efekt...
@anonym_autor mne mounjaro navrhol obvodný doktor. Platila by som však za to. A dohodli sme sa, že skúsim polroka bez toho a ak by to chudnutie nešlo, tak potom. Ale chcem sa tomu vyhnúť.

Obvodny ti neporadil?