icon

Kde nájsť kliniku na východe, ktorá predpíše Ozempic alebo Mounjaro?

11. máj 2026

Mám 151 kg

anjelicek26
11. máj 2026

Obvodny ti neporadil?

zuzacka16
11. máj 2026

treba sa spýtať obvodného lekára prípadne diabetológa ak navštevuješ...

autor
11. máj 2026
@anjelicek26

Obvodny ti neporadil?

@anjelicek26 idem zajtra len som chcela vedieť že či niekto nevie o nejakej

guudy
11. máj 2026
@anonym_autor

@anjelicek26 idem zajtra len som chcela vedieť že či niekto nevie o nejakej

@anonym_auto obvodny lekar ta nasmeruje. Si tu anonym, takze nevieme odkial si 🙂
Drzim ti palce🤞

autor
11. máj 2026
@guudy

@anonym_auto obvodny lekar ta nasmeruje. Si tu anonym, takze nevieme odkial si 🙂
Drzim ti palce🤞

@guudy zo Spišskej som 🙂

anonym_e1d24a
11. máj 2026

Žienky, nedávno tu bola podobná téma a niekto tam pridal link na tie injekcie, boli tam rôzne dávky a bez predpisu. Neviete niekto nasmerovať?

lubkavargova1
11. máj 2026

Tak toto je smer obezitolog a tam, neverim sa nemas pridruzene aj ine choroby..cukrovka, tlak, stitna...takze ak tam zlyhava liecba az vtedy nastupuju tieto injekcie...to nefunguje tak, ze mam 151 kg a tak si pichnem inekciu a zazracne schudnem...a nedajboze uz po prvom vpichu...to houby schudnes..minumalne rok si to musis pichat a pravidelne byt sledovala lekarom...a aj tak prve znamky schudnutia budes vidiet az po pol roku.

autor
11. máj 2026
@lubkavargova1

Tak toto je smer obezitolog a tam, neverim sa nemas pridruzene aj ine choroby..cukrovka, tlak, stitna...takze ak tam zlyhava liecba az vtedy nastupuju tieto injekcie...to nefunguje tak, ze mam 151 kg a tak si pichnem inekciu a zazracne schudnem...a nedajboze uz po prvom vpichu...to houby schudnes..minumalne rok si to musis pichat a pravidelne byt sledovala lekarom...a aj tak prve znamky schudnutia budes vidiet az po pol roku.

@lubkavargova1 nemám nič pridružené z tohto len chrbát kolena krčná ..

lubkavargova1
11. máj 2026
@anonym_autor

@lubkavargova1 nemám nič pridružené z tohto len chrbát kolena krčná ..

@anonym_autor no a to je dost, chrbat, krcna a kolena...ozempic sa dava ak mate cukrovku inak je minimalna sanca ze Vam to predpise lekar...ono aj obvodacka predpise, ale platite nejaku sumu..mne to predpisuje odborna a neplatim nic, inak by som cvakala a to druhe tam sa tusim cvaka tiez...takze je na vas kolko do toho chcete investovat, dlodobo do seba...inak to bude mat nulovy efekt...

anonym_ae2833
11. máj 2026

@anonym_autor mne mounjaro navrhol obvodný doktor. Platila by som však za to. A dohodli sme sa, že skúsim polroka bez toho a ak by to chudnutie nešlo, tak potom. Ale chcem sa tomu vyhnúť.