icon

Kedy očakávať prvé výsledky chudnutia?

6. mar 2024

Ahojte,mam 93 kg a zacala som zmenu stravovania podla kalorickych tabuliek.vsetko dodrziavam,ale zatial som neschudla ani gram.viem,som netrpezliva,zatial chudnem len tyzden.ale kedy by som mala ocakavat prve zmeny?zvycajne chudnutie nabieha az po nejakem case?dakujem za povzbudenie.

Strana
z2
autor
6. mar 2024

Necvicim zatial vobec.snazim sa sustredit na zmenu stravy,ak by som robila vela zmien naraz,vzdala by som to coskoro.problem je,ze po tyzdni mi ta zelenina uz aj lezie krkom trochu.a neviem nabrat bielkoviny.kazdy den rano,obed,vecer,jest mliecne a maso je narocne.ci mam skusit praskove bielkoviny?

autor
6. mar 2024

@stanielka17 dakujem za pomoc.vyska 176,vaha 93,aktivita ziadna.1x do tyzdna plavam hodinu.sedava praca.teraz mam 1700 kcal denne.

stanielka17
6. mar 2024

Potrebujes ist na 1563 cca, pri 1700 mas len minimalne chudnutie, preto asi nevidis vyskedky.

autor
6. mar 2024

@stanielka17 skusim este vydrzat par tyzdnov na tomto,co mam,ak nepomoze,znizim,dakujem.uz dost je narocne take zmeny robit..

cukroska
6. mar 2024

Tak ako nepriberieme za týždeň tak nemôžeme ani čakať,že tak rychlo schudneme. Ak to nebude drastické a skôr o úprave stravy a menej pohybu tak to pomalšie trvá. Záleží aký výdaj a príjem.

barka1
7. mar 2024

Autorka, ak to znizis tak, ako ti tu radia, tak budeš velmi hladna a nedáš to. Ja som lahsia, mensia a KT vypocitali pri lahkej aktivite 1666kcal. Takže len všetko poctivo váž, zapisuj a vyckaj 2t.

autor
7. mar 2024

@barka1 dakujem.zatial pri tych 1700 nie som hladna,ale ani nejako prilis najedena,prejedena uz vobec.necham tak a uvidim o 2 tyzdne.

stanielka17
7. mar 2024

@barka1 Ak bude jest dost proteinu a vysoke mnozstvo nizkokalorickych objemovych potravin (napriklad zelenina, zemiaky, sosovica), atd., tak nebude hladna ani pri 1500 kcal. Pri jej momentalnom prijme schudne tak 250 g za tyzden, co je +-kilo za mesiac, co je pri beznych fluktuaciach tela na vahe tak 500g. To nie je dost na to, aby ju to motivovalo ist dalej, takze ja by som to kludne dala na tych 1500, ale treba dbat na to, co zje, nielen kolko toho zje.

hylary
17. mar 2025

@evkamotka ahoj ako sa ti darí s chudnutim?

Strana
z2