Kedy sa upravila vaša postava po pôrode?
5. júl 2024
Ahojte, chcela by som sa opýtať, kedy sa vám alebo či vôbec, sa vám upravila postava po pôrode. Nemyslím kilá, ale celkovú konštrukciu. Ja mám napríklad po pôrode oveľa širšie boky, hrudník a ramená. Tak či ste si to nejak všimli na sebe. Ďakujem za vaše odpovede. 🙂
Predošlá
Strana
z2
Na povodnej vahe som bola cca do konca sestonedelia pri oboch detoch, teraz mam menej kil ako pred otehotnenim, no ramena mam sirsie a chodidla o cislo vacsie 🙈
Predošlá
Strana
z2

Ja som po prvom pôrode bola na pôvodnéj vahe za 4 mesiace a potom som ešte schudla viac kôli zdravotnym problemom stresom a operácií čo som musela absolvovať.. takže som mala postavu jak modelka lebo som vysoka 180cm a mala som 63 kg... cítila som sa super že som si mohla obliect čokoľvek S ko mi sedelo ...ale nohy sa zvetsili určite musela som si kúpiť o číslo verzie topánky..teraz som po druhom pôrode medI deťmi je trojročný rozdiel a je mi zo seba zle pribrala som toľko čo pri prvom dieťati okolo 20 kg ..teraz mam 83 kg som 7 týždňov po pôrode najracej by som sa zbavila vahy 😃 lebo každé rano len pozeram a žiadna zmena pri prvom som chodila na dlhokanske prechadzky s kočíkom teraz sa to neda lebo musím chodit aj zo starsou na ihriska detske..cele zle bojim sa že už takato ostanem 😭 cítim sa zle ked sa pozrem do zrkadla všetky šaty co mam su mi male pokupila som si voľné šaty aby som zakryla Kila som šťastná že mám zdravé bábätko ale pridem si hrozne škaredá teraz snáď buduce leto to bude trocha lepšie 😞