icon

Kedy začnem vidieť výsledky cvičenia?

23. feb 2026

Ahojte,potrebujem nezavisly pohlad..cvicim cca pol roka,moja vyska 167,vaha okolo 59kil.2x do tyzdna posilka silovy trening,uz celkom slusne vahy..
Za pol roka ale nevidim ziadnu viditelnejsiu zmenu..
Je pravda,se stravu som upravila teraz asi mesiac (obmedzila vecere,pridala bielkoviny) ale nejde mi do hlavy ,zeby za polroka nebolo nic vidiet? Za kolko by uz mohli byt vidiet nejake vysledky (a nemyslim teraz na vahu) skor mensie brucho,prevys na chrbte a podobne.ako ste to mali,ked ste zacali cvicit? Dakujem.

Strana
z2
anonym_c05503
24. feb 2026
@anonym_c3825e

@anonym_c05503 Daj si do vyhľadávača a hľadj.

@anonym_c3825e dobre 😂

anonym_789072
24. feb 2026
@biba_18

@anonym_c3825e zato vy dve ste autorke poradili úplne excelentne. tak?

@biba_18 moja zlatá Bibiána, ty si začala niečo k veci písať až po dvoch komentároch s nulovou hodnotou. Ja som autorke poradila ver mi, pod svojím nickom. Nemám potrebu písať do každej diskusie, pod každý post. Neviem, či máš nejakú svoju vnútornú obsesiu, že keď nenapíšeš, zomrie ti život na balkóne alebo čo. Si už dosť stará na to, aby si pridávala príspevky s pridanou hodnotou, nie prázdne blbosti, lebo si si urobila čiarku nad posteľ, že yes, prispela som 🙂.

biba_18
24. feb 2026

@anonym_789072 ja nikomu neradím bez toho, aby som vedela podrobnosti ktoré potrebujem k tomu, aby som poradila... to je prvá vec. že ty to máš inak - nuž, je to tvoja vec, ale zjavne si človek čo píše čo ti vánok priveje na rozum, aj vzhľadom k tomu či píšeš ďalej - pretože to že píšeš o mojej nude - no, vieš, ja sa nenudím tak aby som šmírovala niekoho na MK ako ty - a už vôbec nemám potrebu niekomu písať o jeho potrebách 😂😂 nemáš možno potrebu písať do každej diskusie, ale máš potrebu sa vyjadrovať ku mne ... s čím to súvisí ma ale v podstate nezaujíma ...
takže asi toľko ku mne a k tebe ... 🙂
a btw - nie som bibiana 😉

procrastique
24. feb 2026

Ak cvičíš správne a adekvátne, tak výsledky by si mala vidieť po cca mesiaci a to najmä čo sa napríklad držania tela týka.
Po troch by sa to malo trocha ukázať už na všetkom. Podľa mňa máš pravdepodobne nevhodne zostavený tréning alebo nesprávnu stravu.

petermafo
24. feb 2026
@procrastique

Ak cvičíš správne a adekvátne, tak výsledky by si mala vidieť po cca mesiaci a to najmä čo sa napríklad držania tela týka.
Po troch by sa to malo trocha ukázať už na všetkom. Podľa mňa máš pravdepodobne nevhodne zostavený tréning alebo nesprávnu stravu.

@procrastique Ono problém v dnešnej dobe je že každý kto cvičí chudne nechápe že chudne sa s celého tela.Nie s brucha nie zo zadku atď.Ale celkovo u niekoho to môže byť vidieť na tvary u iného na bruchu.Zaleži na postave množstve tuku svalovej hmoty postavy.A aj vnútorný organový tuk čo je čo není vydno.Tuk sa ľahko získava ťažko páli rovnako sval ťažko získava teda rast postupné každý gram.Preto ako každý píše odporúča cca 60-70% strava základ úspech.Za mňa osobne aj skúsenosť aj keď veľa ľudí nesúhlas fasting prerušovaný 16/8 post"Autofagia"vlastne požieranie tela teda tuku.Doležite ale kvalitná strava bielkoviny vláknina živiny.Ranajky nejem vôbec dokonca behám nalačno.A potom bielkovinové jedlá vajcia tuniak proteín tvaroch alebo proteínové káže ovsené ryžové šaláty.Žiadna múka pečivo a min cukrov.Voda čaje puert červeny.A fungujeto.Ale mám vybudovaný režim disciplínu dôležitá je hlava psychika.

petermafo
24. feb 2026
@petermafo

@procrastique Ono problém v dnešnej dobe je že každý kto cvičí chudne nechápe že chudne sa s celého tela.Nie s brucha nie zo zadku atď.Ale celkovo u niekoho to môže byť vidieť na tvary u iného na bruchu.Zaleži na postave množstve tuku svalovej hmoty postavy.A aj vnútorný organový tuk čo je čo není vydno.Tuk sa ľahko získava ťažko páli rovnako sval ťažko získava teda rast postupné každý gram.Preto ako každý píše odporúča cca 60-70% strava základ úspech.Za mňa osobne aj skúsenosť aj keď veľa ľudí nesúhlas fasting prerušovaný 16/8 post"Autofagia"vlastne požieranie tela teda tuku.Doležite ale kvalitná strava bielkoviny vláknina živiny.Ranajky nejem vôbec dokonca behám nalačno.A potom bielkovinové jedlá vajcia tuniak proteín tvaroch alebo proteínové káže ovsené ryžové šaláty.Žiadna múka pečivo a min cukrov.Voda čaje puert červeny.A fungujeto.Ale mám vybudovaný režim disciplínu dôležitá je hlava psychika.

@petermafo Max ráno čierna káva bez cukru a mlieka alebo káva čakanková s dm alebo s jednoty mildesorte či Billa.Ešte u velá ľudí není to drahé môže nakopnúť Garcia kambodžská tuk spaľovanie obsah kyseliny a menej chuť na jedlo.A čo každý dnes odporúča na podporu svalov celkovo tiež mali peniaz kreatín osvedčený vedecký.A u niekoho môže zabrať hlavne pri cvičení karnitin tiež to nestojí veľa.A dá sa to kúpiť hoc kde už.

anonym_b7c9f5
24. feb 2026
@petermafo

@petermafo uf, keby som ráno behala nalačno odpadnem.Ja sa musím do pol hodiny, hodiny najesť, ale dobre píšeš.

petermafo
24. feb 2026
@anonym_b7c9f5

@petermafo uf, keby som ráno behala nalačno odpadnem.Ja sa musím do pol hodiny, hodiny najesť, ale dobre píšeš.

@anonym_b7c9f5 Tak voľakedy mitus bol že raňajky najdôležitejšie jedlo.Dnes opak veľa ľudí dokonca neje ráno respektivne aj keď ide cvičiť.Telo má viac energie nemina ju na strávenie jedla zbytočne aj záťaž žalúdok črevá atď.A keď sa posunie jedlo aj raňajky o 1hod a viac.Je to v podstate už taký mikro post fasting.Teda metabolizmus telo už bere tuky.Ale záleží aj jedlo pri športe pred ním sa odporúča max jednoduché rýchle cukre kľudne ryžova kaša.Opak je ovsené vločky tie dlho trávia lebo zasitia na dlhšie vláknina.Dlhšie trávenie.Do práci raňajky lepšie ovsena kaša napríklad.Ja keď idem na preteky beh tak dam nejaký celozrnný chlieb proteínový a kludne trocha maslo a lekvár alebo med.Niekto banán.Proste keď už raňajky netreba to prepalit ale kto posiluje buduje svalovú hmotu objem tak povinnosť dať ráno niekoľko vajec tam musí byť strava bielkoviny ináč svaly neporastu.A môže cvičiť od rána do večera iné keď chce človek len udržať svaly či schudnúť a skorej vyrisovať postavu.Tam len nejaký udržiavaci stravovací základ bielkoviny min na váhu teda strava min tuku a cukrov aby nepriberal.

Strana
z2