Koľko bielkovín denne potrebujete pri chudnutí?
Ahojte kolko bielkovin treba prijat za den ? Kcal tabulky mi vypocitali 106g, a pride mi to dost vela pri takej beznej strave..
a pride mi to aj dost drahe…
@merlinja tuky nemám splnené nikdy
@ika11123 ukaz cely zapis - toto mi nejako nevychadza- z akeho zdroja mas bielkoviny a skoro ziadne tuky? Len kuracie maso a nizkotucny tvaroh? Tuky telo potrebuje kvoli hormonom, vitaminom....asi by som presla na polotucne vyrobky/ vajicka a aj syr. Tu totiz neplati ak ich nebudem jest rychlejsie schudnem- mozes na to doplatit zdravotne. V prvom rade treba naplnit bielkoviny, tuky a sacharidy. A celkovo sa mi zda prijem malinky premalinky- jedine ak mas 150/45 kil.
@zuzinka888 super, dakujem..ja vyhadzujem vela vajecnycj zltkov, vadi mi to, takto to bude super...litrove balnie bielkov tiez neminiem pocas doby spotreby
@nyusika ja kupujem susene bielka vydrzia dlho
@zuzinka888 tu máte približne čo jem snažim sa to meniť niekedy jem ryby kaše ryžové pohánkové....ku prsiam to mením stále fazuľové struky brokolicu červenú kapustu milujem ....do tvarohu čučoriedky maliny ...len u nás to nemajú stále...A závislá som na špenatovych haluškach cottage a na vrch mozzarella 👌 milujem ja by som to jedla každý deň ... keď mám chuť na sladké tak si zmrzlinu Twister ten má málo kalórie a samozrejme veľa veľa vody
@ika11123 ukaz cely zapis - toto mi nejako nevychadza- z akeho zdroja mas bielkoviny a skoro ziadne tuky? Len kuracie maso a nizkotucny tvaroh? Tuky telo potrebuje kvoli hormonom, vitaminom....asi by som presla na polotucne vyrobky/ vajicka a aj syr. Tu totiz neplati ak ich nebudem jest rychlejsie schudnem- mozes na to doplatit zdravotne. V prvom rade treba naplnit bielkoviny, tuky a sacharidy. A celkovo sa mi zda prijem malinky premalinky- jedine ak mas 150/45 kil.
@zuzinka888 a mám 156cm zlepšila sa mi celkovo pleť nemám konečné akné 🙏 A čo má hlavne teší nemám reflux ktorý má roky rokúce trápil a aj iné ženské problémy... takže mne táto strava vyhovuje
Zle to hádžeš do tabuliek... červená šošovica, sto gramov v surovom stave má 26 gramov bielkovín
@nyusika a ako to jete? Privarok alebo ako?
@ika11123 tak ak ti to vyhovuje a hlavne chuti.....tie prsia varis ako vo vyvare??? Myslis ze je udrzatelny jedalnicek? Lebo schudnut ok da sa na tom no co potom ?. Lebo moj zaludok a chutove pohariky zaplakali. Ale ako hovorim, kazdemu vyhovuje ine. Ak sa citis fit, plna energie bez hladu, a nervozity a zlej nalady asu je to ok. Ale cely zivot jest varene prsia 🤷♀️🤷♀️🤷♀️...
@ika11123 tak ak ti to vyhovuje a hlavne chuti.....tie prsia varis ako vo vyvare??? Myslis ze je udrzatelny jedalnicek? Lebo schudnut ok da sa na tom no co potom ?. Lebo moj zaludok a chutove pohariky zaplakali. Ale ako hovorim, kazdemu vyhovuje ine. Ak sa citis fit, plna energie bez hladu, a nervozity a zlej nalady asu je to ok. Ale cely zivot jest varene prsia 🤷♀️🤷♀️🤷♀️...
@zuzinka888 mne to totiz pride ako dieta fitnesiek rysovacka pred sutazou.
@zuzinka888 ja mám kopec energie okrem toho ešte aj šprtujem hlavné cez víkend dlhé prechádzky...pol roka takto fungujem keď bola oslava alebo bola som na svadbe dopriala som si aj cez veľkú noc ale na ďalší deň pokračujem...nejem iba prsia jem aj ryby alebo mleté mäso pečienky a srdcia sem tam sója
Ja mám 56 kg a mala som nastavené na 140g 😊
Červenú šošovicu jem najčastejšie ako šalát...alebo zmiesanuys bulgurom a fetou...polievky.
Prívarok málokedy.
A ešte ako kari...ako dhal...natierka je z nej super
Červenú šošovicu jem najčastejšie ako šalát...alebo zmiesanuys bulgurom a fetou...polievky.
Prívarok málokedy.
A ešte ako kari...ako dhal...natierka je z nej super
@nyusika dakujem salatik skusim
A tofu baby ako to jete??
Ja tofu nejem
Tofu - so sampinonami ako perkelt, nastruhane do cuketoveho nakypu s kuskusom, nastruhane do prazenice....ako cinu so zeleninou
@zuzinka888 ja mám kopec energie okrem toho ešte aj šprtujem hlavné cez víkend dlhé prechádzky...pol roka takto fungujem keď bola oslava alebo bola som na svadbe dopriala som si aj cez veľkú noc ale na ďalší deň pokračujem...nejem iba prsia jem aj ryby alebo mleté mäso pečienky a srdcia sem tam sója
@ika11123 80g bielkovin? Koľko vážiš? Som pozrela ten tvoj jedálniček, ale teda žiadna pestrosť.
@ika11123 80g bielkovin? Koľko vážiš? Som pozrela ten tvoj jedálniček, ale teda žiadna pestrosť.
@nelka93 veď to je jeden deň mne to vyhovuje za pol roka sa mi krásne zmenila postava ale samozrejme aj športujem ... okrem toho roky rokúce má trápil reflux konečne klop klop som o.k bez každodenných bolestí a hlavne už nemám akné 🙏

@merlinja tuky nemám splnené nikdy