icon

Koľko času týždenne venujete cvičeniu?

martina7578
30. dec 2023

Koľko hodín v týždni strávite cvičením prípadne nejakým športom aby ste makali na svojej postave? Alebo na to kašlete úplne a nechce sa vám? :D

ptvw
2. jan 2024

@dadka_bb s tebou by som šla radšej do dmky ako do fitka 😁

valeria_h
2. jan 2024

Cvičím takmer každý deň pol hodinu - hodinu a ešte chodím behať.

vanilkovazmrzka
2. jan 2024

1-2 hodiny denne

kattrin5
2. jan 2024

Cca 7-8 hodin, z toho 5 plavam, a cca 3 cvicim

kaja153
2. jan 2024

@martina7578 5x do týždňa 30 až 60minut.

dadka_bb
2. jan 2024

@ptvw ta ved toto... kym clovek obeha vsetky dmky a tesco,to ma viac jak fitko 🤣🤣🤣

milanemila
2. jan 2024

@martina7578 kym som nemala deti, tak cca 6 hodin tyzdenne. Teraz mam 2 deti a cvicim hodinku za tyzden 🙈 ale uz sa idem tomu seriozne venovat, lebo som po druhom tehotenstve a sekcii cela taka zmlandravena a chyba mi moje funkcne telo.

dadka_bb
2. jan 2024

@ptvw ale tak mne staci len obliect 2deti v zime a uz mam spalene 4000kcal

luccija
2. jan 2024

@martina7578 každy deň plus mínus hodina rychlochodzu so psom, od jari do jesene veľa bicykel a doma si robím strečing na valci.Ale skupinovky čo som chodila spinning, bodyforming nevládzem🙂neviem či to je vekom, stratou kondičky, covidom normálne to neudycham a som unavená.Ale ani predtým som to nepreháňala strašne sme zleniveli.

luccija
2. jan 2024

@kubkovamama 2 hodiny to obides celé mesto?či máš nejakú svoju trasu les...mňa to už unavuje stále buď do ľava, prava, cez pole už viem kto kedy vari, kto fajčí pred domom🙂)len ja potrebujem vzduch cvičenie doma či v hale mi až tak nevyhovuje

aurora33
2. jan 2024

@dadka_bb nie nemá 😉

7trisha7
2. jan 2024

Cvicim kazdy den, ale tak max 25minut 🙃 ale teda tak, ze si maaaknem a riadne to citim😁 ale takto denne cvicim len od oktobra, muz uz tak cvicil dlhsie tak som sa pridala a je to vidno. Chuda som teda bola, mam 45kg ale je vidno spevnenie, hlavne stehna a zadok🙏🏼

ivangeline
2. jan 2024

Momentalne nevladzem. Pred tym to bolo od 30min az hodinu denne. Raz zas pride ten cas. ;)

zmrzlinka2021
2. jan 2024

@chillibubble
Nevar vecer. Ak máte teplé obedy, na veceru stačí fakt drobnosť. My nie sme v taliansku, kde na obed si "nieco malinke zobnes" a vecera je velka. U nás príprava večere tak do 15 min, aj to vacsinou nechám na muza.
A teraz to "najhorsie" - redukuj kruzky alebo maj osobu, co dieta vezme/vyzdvihne. Zivot nie je len o potrebach dietata, ale aj o potrebach rodica. Treba balans.
Ale aj ked tyzdenne 3krat cvicis po 30 minut, tak je to super! 😉

Aj tak to "gro" pre zdravie je najma prirodzeny pohyb ako chodza. Cize minimalizovat autickovanie.

chillibubble
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 pod pojmom "varenie" myslim akekolvek chystanie vecere. moje dieta nezje to co ja vo vacsine pripadov, plus musim pri nej sediet a kolko krat ju aj krmit aby jedla. takze u nas je vsetko okolo vecere aj na hodinu aj v pripade, ze ona ma na veceru chleba s maslom a zeleninou a ja povedzme zeleninu so syrom-to cistenie a krajanie tiez zaberie nejaky cas.
a na kruzky zatial nechodi na ziadne. to nam este len pribudne...

victory1
2. jan 2024

@koniarova no uplne presne...cvicim z donutenia,a najradsej necvicim..🙄 bavilo ma lyzovanie,ale po uraze nemozem...zvysok sportov bytostne neznasam

adeladulova
2. jan 2024

Ja robim casnicku 230h /mesiac, takze kardio zaručene 👌😁

zmrzlinka2021
2. jan 2024

@chillibubble Tak ale ak je tam nejaky iny problem, tak to je ina situacia.

chillibubble
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 len taky, ze je nejedak. ma par jedal co zje a ostatne "nelubi". zeleniny zje aj 200g sama, ale potom chleba s maslom alebo aj sunkou zje len ak ju krmim. inak by nad tym sedela a mohla by ist spat aj hladna, jej to problem nerobi.

isis234
2. jan 2024

Každý deň, cca 1 hod.

mandzula
2. jan 2024

3- až 4-krát týždenne cca hodina a pol fitko, cesta tam a späť rýchla chôdza dokopy pol hodina. Vďaka tomu neviem, čo je v 42 bolesť chrbta, kĺbov. Kedysi som vo fitku bola aj 6x týždenne, no dve práce mi to v súčasnosti nedovolia.

janula2511
2. jan 2024

@dadis máš bežiaci pás?

kubkovamama
2. jan 2024

@luccija z dediny do mesta škola,škôlka,práca.Poobede,večer naspäť.Od nás busy nechodia.Autom chodím vynimočne,iba ak potrebujem veľký nákup.Takze tocim to isté dokola.🙂

raffaella
2. jan 2024

Zvyknem cvičiť 3-4x týždenne také cca 40min workouty na YT. Cvičenie z duše neznášam, od malička som ho nemala rada a už s tým aj zomriem 😅 cvičím len preto, aby som nebola úplne mlandrava a preto že milujem dobré jedlo. Žiadne endorfíny nepociťujem po cvičení, iba nekonečnú radosť že je to za mnou 😅
Jediný šport, ktorý mi spôsobuje veľké potešenie je lyžovanie. A veľa a často chodím pešo, mám veľmi rada rýchlu chôdzu.

veronicka88
2. jan 2024

Leto: behám 3-4* v týždni 45-50min,+bike podľa nálady,zima:snažím sa trikrát a teraz som dostala švihadlo tak idem na 3-4*30min švihadlo,lyže raz do týždňa 3-4h a ak sa podarí tak aj korčule ešte na hodku dve. Toto sú športy ktoré mozem

dadis
2. jan 2024

@janula2511 Nie, v lese beham. Popr. ked nestihnem svetlo tak na bezeckom okruhu pri dome, ale to je otrava

petrahl
2. jan 2024

@deti95060810 to vážne ešte nejaký dospelý človek v 21.storočí verí tomu, že cvičiť majú len tí, ktorých váha to vyžaduje?

koniarova
2. jan 2024

@raffaella aj ja cvičím, aby som sa mohla dobre napratať. Tiež milujem jesť. 😁

mooonika1975
2. jan 2024

@deti95060810 čo má váha s cvičenim ? Tvoja váha to nevyžaduje, nemusiš sa jej pýtať, 😂 , skús radšej toto : Zrkadielko, zrkadielko ...... 😂

mooonika1975
2. jan 2024

@adeladulova to by si pomedzi stoly musela behať , aby bolo kardio splnené😉