icon

Koľko času týždenne venujete cvičeniu?

martina7578
30. dec 2023

Koľko hodín v týždni strávite cvičením prípadne nejakým športom aby ste makali na svojej postave? Alebo na to kašlete úplne a nechce sa vám? :D

Strana
z4
adeladulova
2. jan 2024

@mooonika1975 ok beriem, mas pravdu. Ale i tak sa tym trochu utesujem vramci vydaju energie a ze je matbolizmus nakopnuty..
Toti, uz mi neostavaju sily pre ine cvicenie vo fitku 🤔😁

raffaella
2. jan 2024

@koniarova ja ešte aj rada a veľa pečiem, kváskujem, robím domáce knedle, sendviče, vyrábam si aj vlastné kimchi, proste kuchyňa je moje kráľovstvo 😅 a potom sa musím mordovať s cvičením, ktoré tak strašne neznášam ale inak to nejde, lebo zase postavu chcem mať peknú.
A v tomto mojom odpore ku cvičeniu si pripadám ako mimozemšťan, lebo všade na mňa kričí aké je cvičenie super a robí nás šťastným, nuž evidentne výnimka potvrdzuje pravidlo 😅

mooonika1975
2. jan 2024

@adeladulova tak to chápem, si unavená, to je pochopiteľné

sarahh09
Autor odpoveď zmazal
barny
2. jan 2024

Cca 6 hodin tyzdenne, bavi ma to a postava sa zmenila riadne

janula2511
2. jan 2024

@barny čo cvičis?

ariannazara
2. jan 2024

3 krát do týždňa cvičím jogu 1h s instruktorom😂

zobaka
2. jan 2024

@mooonika1975 inak to je pravda, ale zase taká čašníčka aspoň má nejaké kroky, ja sa stále pousmejem, keď napíšu niektoré ženy, že "behajú za deťmi" alebo upratujú, no sklameme ich, z toho sa nechudne a už vôbec nie tvaruje postava, pravda je taká, že na vyformované a pekné telo treba poriadne popracovať, mám známu, ktorá trpí pocitom, že je už aká chudá a ked ju niekto odfotí bez filtrov je to stále kus poriadnej baby s celkom slušnou nadváhou a buclatou tváričkou 😶‍🌫️

barny
3. jan 2024

@janula2511 pol hodini kardio a pol hodinu posilnujem, chodim do fitka

btus
3. jan 2024

tak ja som rada, že si 4-6 x do týždňa obehnem po 30 min. Závisí od počasia. Viacej nestíham, toto mám cestou z práce. Víkendy sme buď na skialpoch, turistika alebo lezieme. Takže moje športovanie nie je bohviečo. Závidím vám všetkým, ktoré máte čas venovať sa sebe 1-1,5 hod denne. Ja som vďačná aj za ten beh. Plus ešte asi tak 45min - 1 hod venčenie psíkov ( cca 4-6 km) - skoro denne, iba keď prší tak nie. Niekedy behám canicross - takže mám venčenie a beh v jednom. 🙂

slovakboy
3. jan 2024

@martina7578 ja od marca do októbra bicyklujem 4 krát do týždňa v priemere po 2:20 hodiny. 10 minút zahrievanie 2 hodiny jazda a 10 minút uvoľnenie.

oblecenie99
3. jan 2024

@btus V porovnaní s mojou súkromnou štatistikou si na tom brutálne dobre 😅

Trochu začínam mať výčitky svedomia, asi začnem so sebou niečo robiť. Je pomerne mierna zima, možno vytiahnem bicykel (aspoň) 😐

janula2511
3. jan 2024

Ja vám tak závidím že toľko vladzete cvičiť.ja mám bežecký pás a úplne mi stačí 10 minút.som hotová.

luccija
3. jan 2024

@btus stále robíš viac ako 90% ľudí🙂

luccija
3. jan 2024

Inak všetkým pochvala ste dosť aktívne super.Mna jediné čo naozaj baví je bicykel všetko ostatné len, aby sa nepovedalo🙂

btus
3. jan 2024

@luccija ale keď čítam, že baby cvičia cca 1-1,5 hod skoro denne, tak im závidím. Ja naň to vôbec nemám čas. ☹ Naozaj ten beh ( či už sama alebo so psíkmi) to je to jedniné, čo reálne stíham. Venčenie musí byť. Máme samojedy a severania bez pohybu sú hotová pohroma. 🙂

simsalabim
3. jan 2024

@slovakboy mala som kamosku, co mala manzela, co takto jazdieval. Z roboty dosiel o pol siestej, odisiel na bicykel a vratil sa, ked boli deti v posteli (po jej sichte na ihrisku, s ulohami, vecerou a upratovanim). Islo ju porazit a uz su rozvedeni. Ak mas rodinu, treba aj na toto mysliet.

zmrzlinka2021
3. jan 2024

@btus Vôbec nemaj výčitky, robís co mozes a to je podstatne. Aj 3x do týzdna 30 min pohybu (vedomého) je super

slovakboy
3. jan 2024

@simsalabim pravdu máš. Už mám dospelé deti ale keď boli malí dosť som športoval. Viac som ale plával každý deň hodina. Časovo to bolo kratšie. A manželka bola doma nechodila do práce. No aj tak som strávil veľa času športom a hoci fyzicky mi to pomohlo, aj to trochu ľutujem. Preto teraz zavidim mladým mužom s mladými rodinami a nabádam ich, aby si užili ten čas. Lebo ja som to z časti premrhal. Dajte im to prečítať.

sticker
simsalabim
3. jan 2024

@slovakboy tak nastastie moj manzel super zastal rolu otca. Na bicykel sme chodili spolu (ciel vzdialenejsie ihrisko) - deti v sedacke, neskor na bicykli, najmladsia bicykel v trailgatore… plavaren bola o detoch, nie o treningu… samozrejme, sem tam mal kazdy z nas cas na seba. Deti su uz dospele. Dnes chodime na plavaren trenovat spolu sami dvaja, na bicykel a rychle prechadzky tiez. Ono to obdobie tahania deti so sebou netrva dlho, ale znamena vela pre vztahy v rodine. Su samozrejme sportove aktivity, ktore robi manzel s kamaratmi, ale vela casu travime aj spolu.

lakebabe
4. jan 2024

@martina7578 teraz v zime tak 5 krát do týždňa fitko silovy tréning kombinovaný s kardiom v lete veľa veľa bicykel plávanie túry to sa na hodiny nedá zrátať

Strana
z4