icon

Koľko kg by ste mi tipli?

1. dec 2022

Ahojte, koľko kg by ste mi tipli? Mám 166cm. Treba mi schudnúť?

Koľko kg by ste mi tipli?
Strana
z6
liv1
1. dec 2022

Ta maryannnax je nechutna. Ja som myslela ze tu baby iba hejtuju nejaku peknu stihlu babu toho instagramu. Ale to ako je ona chuda pre mna osobne doslova nechutne. Tak prosim ta, vyber si nejaky iny ciel, nechudni, skor sa hyb, rob nejaky pohyb co ti robi radost. A maj sa rada 😊

fidea
1. dec 2022

@sisaka nesuhlasim, mam 168cm, vazim 47kg a nohy mam o trochu tensie ako autorka, ale vobec nie tenke, ako zvyknu zeny velkost XS byvat.. To je taka postava, ze su hrubsie nohy, stehna, zadok, ale s tym sa v tomto pripade neda vela robit, lebo chudnutim ide dole hlavne hmota z vrchnej casti, prsia.. A posilovanim sa zase zvacsuje objem v tych problemovych oblastiach

katka700
1. dec 2022

Nečítala som komentáre, tipujem 52 kíl aj s topánkami. Postavu máš nádhernú tak akurát. Diéty ani radikálny cvičebný režim neskúšaj lebo to vie tak dodzubat metabolizmus že začneš priberať aj z toho že si prečítaš recept v skupine o varení.

rony2255
2. dec 2022

Dievča, máš super postavu. Ja by som ti tipla 50 kg.

Výška v cm mínus 100, do toľko kg si v pohode 😉 Já mám 169 cm a vážim 83,5kg. Takže si starosti vôbec nerob 🙂

bilancia
2. dec 2022

vyzeras super,vysportovano 🙂 zalezi aj od vysky, ako a kde sa uklada tuk, kazdy to ma inak a hlavne fotky skresluju, kamera pridava 🙂 a samozrejme svaly vazia viac ako tuk atd .

coco1
2. dec 2022

52 bol moj prvotny tip. Mam podobnu postavu . Pekna zenska silueta, chudnut urcite netreba, mohla by si stratit krivky. Uplne spoko mozes byt 🙂

Strana
z6