icon

Koľko kg potrebujem schudnúť pri výške 176 cm?

lennatasa
10. aug 2025

Ahojte ja by som sa chcela opýtať chcem schudnúť mám výšku 176cm a 82,6kg kolko tak cca mam schudnut ja si myslím okolo 15kg aký máte názor na to vy?

Koľko kg potrebujem schudnúť pri výške 176 cm?Koľko kg potrebujem schudnúť pri výške 176 cm?
Strana
z2
anonym_f9318a
11. aug 2025
@anonym_4dd532

Ja mam 173 cm a 85 kg, a postava vyzerá uplne inak mam svaly, ťažke kosti a športujem

@katrin21 ty si bola vždy stihla nepreháňaj🙂
@anonym_4dd532 ja mám podobnú váhu a mám také brucho a boky, stehná, že ona vyzerá o polovicu vyzorovo chudšie😝

anonym_966daa
11. aug 2025

@lennatasa Pri tvojej vyske mam 60kg.

anonym_34f25c
11. aug 2025

Ja mám výšku rovnakú a dnes som sa vážila a mala som 65kg ale mám deň pred ms. Popravde bola som zhrozená 😩 ľudia mi vravia ževraj som chudá … ale to som ja … ja sa potrebujem dostať na 60kg aby som sa cítila dobre.

anonym_966daa
11. aug 2025
@anonym_34f25c

Ja mám výšku rovnakú a dnes som sa vážila a mala som 65kg ale mám deň pred ms. Popravde bola som zhrozená 😩 ľudia mi vravia ževraj som chudá … ale to som ja … ja sa potrebujem dostať na 60kg aby som sa cítila dobre.

@anonym_34f25c Presne. 60kg je ideal.

jablkovastrudla
11. aug 2025
@missviolet

Uz 75kg bude vyzerat super, viem aj podla seba. Mne boli vtedy uz kocky na bruchu vidiet trosku :D

@missviolet mam 178 a pod 70 kil a ver mi ze tehlicky na bruchu nemam ani nahodou 😃

maya_hi
11. aug 2025

@lennatasa ja mám 175 a snívam o 65kg ako kedysi. Ale mnohí ma upozorňujú, že na môj vek to bude málo a budem ako vychrtlina 🫤 Ale tak z mojich 76 by som rada aspoň na 67 ale so svalmi. Tak uvidím

lexi11
12. aug 2025

@lennatasa Ako podľa mňa nepotrebuješ moc chudnúť. Postačí za mňa na nejakých 75 kilo.

missviolet
12. aug 2025
@jablkovastrudla

@missviolet mam 178 a pod 70 kil a ver mi ze tehlicky na bruchu nemam ani nahodou 😃

@jablkovastrudla no vsak kazdy sme iny, ja pri 75kg nosim S a rysuju sa mi tie tehlicky :D preto je vaha len vaha, treba pozerat na miery a zdravie celkovo.... ja som ale mezomorf, svaknaty typ

lennatasa
autor
12. aug 2025
@katrin21

Podla mna mas vela svalov,lebo ja mam 180cm a podobnu vahu ale mrte tuku,takze vyzeram inak...tvoje telo je isto svalnate, cize svaly viac vazia ale objemovo si ok.
Preto sa neriad kilami, skor aky si typ postavy a podiel svalov a tuku, pozri si in body a daj sa premerat a povie ti to viac. Za mna 75 je ideal aj so svalmi a malym percentom tuku, aj s rrichu vacsim.

@jesenzima ja som mala 180cm a 60-62 kg za mladi a bola som kost a koza celkom uz... 75 je pri tejto vyske stale dobra vaha, to ze ty si pri takej rodila je neppdstatme,mozno nemas tolko svalov ,cize to sa neda porovnavat. Jej telo je pevne na pohlad, brucho ploche.

@katrin21 no ja len chodím na pilates 2krát do týždňa a 15tisis krokov denné len mi treba upraviť tu stravu no😀

lennatasa
autor
12. aug 2025
@domiklik

@lennatasa 15 kg a vpohode, ale ta už sú aj svaly nejaké

@domiklik no presne pokúsim sa o to😀

lennatasa
autor
12. aug 2025
@cukroska

@lennatasa Veď si v pohode. Trošku dole a je to úplne super.

@cukroska ďakujem ale ešte sa necítim dobré vo svojom tele však uvidím ako sa to bude vyvíjať q ako sa budem cítiť keď niečo schudnem😀

lennatasa
autor
12. aug 2025
@martinka13

Pod 70 kg bude ok

@martinka13 dobre ďakujem 😀

lennatasa
autor
12. aug 2025
@katrin21

Podla mna mas vela svalov,lebo ja mam 180cm a podobnu vahu ale mrte tuku,takze vyzeram inak...tvoje telo je isto svalnate, cize svaly viac vazia ale objemovo si ok.
Preto sa neriad kilami, skor aky si typ postavy a podiel svalov a tuku, pozri si in body a daj sa premerat a povie ti to viac. Za mna 75 je ideal aj so svalmi a malym percentom tuku, aj s rrichu vacsim.

@jesenzima ja som mala 180cm a 60-62 kg za mladi a bola som kost a koza celkom uz... 75 je pri tejto vyske stale dobra vaha, to ze ty si pri takej rodila je neppdstatme,mozno nemas tolko svalov ,cize to sa neda porovnavat. Jej telo je pevne na pohlad, brucho ploche.

@katrin21 dobre ďakujem no skúsim tam ísť a zistím koľko mám percent tuku a svalov
No ta strava je základ tu musím najviac upraviť zatiaľ chodím len na pilates a veľa chôdze 😀

fineta
12. aug 2025

Mám 171 cm a keď vážim 63 až 65, tak sa citim super.. na Tvojom mieste by som chcela 69..

domiklik
13. aug 2025
@lennatasa

@domiklik no presne pokúsim sa o to😀

@lennatasa pekne 🙂 nemusíš tu váhu až tak riešiť, radšej si rob takéto fotky aby si videla rozdiel, dodá ti to viac sebavedomia, lebo ta ručička na váhe pôjde dole stále pomalšie, ale to asi vieš

mirage
13. aug 2025

@lennatasa no v plavkach by sme mohli viac posudit, alebo v sportovej podprde, lebo so neprirodzene prehnuta na prvej fotke a zavadza to.(zavádza)

lennatasa
autor
13. aug 2025
@domiklik

@lennatasa pekne 🙂 nemusíš tu váhu až tak riešiť, radšej si rob takéto fotky aby si videla rozdiel, dodá ti to viac sebavedomia, lebo ta ručička na váhe pôjde dole stále pomalšie, ale to asi vieš

@domiklik dobre skúsim si robiť také fotky raz za 2 týždne a uvidíme ďakujem za tip😁

Strana
z2