icon

Koľko kilometrov prejdete na bicykli?

2. jún 2025

Keď idete von na bicykel, tak koľko km cca prejdete?

Strana
z2
brrunetkaa
2. jún 2025

Od 30 do 150 cca

anjelicek26
2. jún 2025

Od 1 do 70 ako kedy... zavisi kam idem 😅

katica06
2. jún 2025

Sama? S deťmi? Aký bike? Aký terén?

really8
2. jún 2025

To je otazka jak z pomocnej skoly. Inak prejdu na cestnom inak na krosovom. Inak prejdu vyletnici popri dunaji, inak ti co jazdia hore na malino brdo.

snowflakenel
2. jún 2025

Ja 20 km, plus 8 rocne dieta. Rovinka.
Susedia aj 40 km, s detmi, 8, 10. - maju to ako hobby
Kamarat da aj 100.
Moj muz cca 10 sam.
Ja sama 5 do kopca 🙂

autor
2. jún 2025

Samozrejme nemyslim vyletnikov popri Dunaji, ale normálnu športovú aktivitu počas dňa🙂

autor
2. jún 2025

Ďakujem za odpovede🙂

pribinak
2. jún 2025

V Ba popri hrádzi teda rovina urobím kľudne 100
Ak ide šlapať na Biely Kríz tak mi to z Dúbravky a spat bohate stačí a je to tak 48 km

btus
2. jún 2025

keď idem len tak , tak 20km, keď do práce tak 24-30. To je cca 1-1,5 hod. Rovinka to nie je.

lucia13022023
2. jún 2025

Nechodím pri Dunaj ale s mužom chodíme občas na bike a tých 40km prejdeme bežne. Viac ma nebaví 🤣

really8
2. jún 2025

Ako mame vediet ze samozrejme nemyslis vyletnikov na dunaji?

zadda1
2. jún 2025

Namiesto prechádzky mi aj 10-20km úplne staci

bludna
2. jún 2025

Ak to beriem ako sportovu aktivitu, cize trening, tak idem 40-130 km. Zavisi to od toho ci idem po praci alebo na celodenny vyjazd. Mam cestak.

guudy
2. jún 2025
@pribinak

V Ba popri hrádzi teda rovina urobím kľudne 100
Ak ide šlapať na Biely Kríz tak mi to z Dúbravky a spat bohate stačí a je to tak 48 km

@pribinak prestahuj sa k nam na Kramare a budes to mat na Biely kriz blizsie😅

lulamx
2. jún 2025

ked ide niekto na vylet popri dunaji bicyklom, tak to nie je sportova aktivita?
pozeram moje popridunajske aktivity a 15 - 105 km to je. nemam cestny bicykel, napriek tomu sama seba povazujem za cyklistku 🙂

pribinak
2. jún 2025
@guudy

@pribinak prestahuj sa k nam na Kramare a budes to mat na Biely kriz blizsie😅

@guudy nieee, tu mam zas blízko do Rakúska 🤣

guudy
2. jún 2025
@pribinak

@guudy nieee, tu mam zas blízko do Rakúska 🤣

@pribinak pche, si ohrdla byvanim pod lesom😅😅😅

pribinak
2. jún 2025
@guudy

@pribinak pche, si ohrdla byvanim pod lesom😅😅😅

@guudy no počkaj, počkaj aké pche však my tu mame tiež les a krásny

guudy
2. jún 2025
@pribinak

@pribinak viem, byvali sme niekolko rokov Pri krizi ;)

lujza123
2. jún 2025

Moc si km nerátam, som z Trenčína je tu dosť kopčekov, pahorkov tak niekedy 50 km v kopcoch môže byť ovela náročnejšie než 150 po rovine po cyklotrase.
A záleží aj od bicykla samozrejme, ja som teraz vymenila starý MTB za gravel, tenisky za tretry a tie km zrazu ubiehaju úplne inak. Pritom kondička ta istá ale km daaaleko viac a rýchlejšie

Ale ked ťa zaujímajú tie km tak 60-100 aj s nejakým prevýšením, roviny ma nebavia

guudy
2. jún 2025
@pribinak

@pribinak inaaak, minule siel muz lesom na bicykli a pri Kamziku stretol medveda!

Medved mal hlavu pod pazuchou….daka akcia pre deti to bola a typek mal kostym😅

elzu
2. jún 2025

Kdyz jedeme s muzem sportovne, tak nejezdime mene nez 1,5 - 2,5 hodiny, coz pro nas na silnicce znamena mezi 40-60 km.
Podle toho na jake watty a tepovku jedem 😉
Na delsi trasy ted diky hlidani deti nemame bohuzel moc cas.

pribinak
2. jún 2025
@guudy

@pribinak inaaak, minule siel muz lesom na bicykli a pri Kamziku stretol medveda!

Medved mal hlavu pod pazuchou….daka akcia pre deti to bola a typek mal kostym😅

@guudy ani sagan by má neprebehol, by som tak dupla do pedálov 🤣🤣🤣 a doma si vymenila plienku

guudy
2. jún 2025
@pribinak

@guudy ani sagan by má neprebehol, by som tak dupla do pedálov 🤣🤣🤣 a doma si vymenila plienku

@pribinak 😂😂😂 som muzovi dohovorila, ze to je fail, ze nema fotodokumentaciu…takze priiiste uz bude vediet, ze nema okolo len tak prefrcat ;)
A ty uz vies, ze na bike si treba nosit nahradnu plienku😁

vevematus
3. jún 2025

Na horskom denne 70+km, väčšinou to je nad 110km a raz sa mi podarilo 290 za deň

pieksamaki
3. jún 2025

Dole kopcom sama dlho.....potom naspat volám mužovi nech ma príde vyzdvihnúť🙂

slovakboy
3. jún 2025

Ak trénujem základ (poklusové tempo) na 2h preteky tak jazdím minimálne 2,5h väčšinou 3-4h to je 70-110km. Ak trénujem intervaly tak len 30-50km niekedy aj menej. Ak trénujem kopce tak tiež len do 60km. Väčšie trasy sa neoplatí jazdiť. Je to potom už trápenie. Nepočitaj kilometre, ale čas strávený na bicykli. Úplne stačia dve hodiny a cez víkend 3. Keď som trénoval v mladosti na 5h preteky, tak to som jazdil aj 200km trasy. Ale to už neohrozí a nemá to pre mňa ani prínos, ani význam. Nikdy nechoď do veľkého utrpenia a únavy. Vždy len koľko vládzeš a plus si tam pridaj 10 minút v únave. To úplne stačí. Teraz bolo blbé počasie v apríli aj v máji. V zime som netrénoval. A tak mám vybudovaný slabý základ len 1200km. Skúsil som ísť teraz a ešte priskoro jeden okruh 66km s tým, že polovicu pôjdem pretekové tempo. Zhorel som ako fakľa. Po 30km to už šlo ťažko a potom ako som prehupol do poklusu nezvládal som ani ten a prišiel som ubolený v pomalom tempe. Tep vysoký a výkon len 120w. Computer mi vypísal mínusové hodnoty kondície lebo spočítal že na daný tep som śiel slabé watty. Celý okruh priemer len 29,1kmh. Pritom minuly rok som tento okruh urobil v pokluse úplne v kludnym tempe 30,1 kmh a v pretekovom tempe 32,5kmh. Sám bez pelotónu. Prevýšenie je 400m.

elzu
3. jún 2025
@slovakboy

Ak trénujem základ (poklusové tempo) na 2h preteky tak jazdím minimálne 2,5h väčšinou 3-4h to je 70-110km. Ak trénujem intervaly tak len 30-50km niekedy aj menej. Ak trénujem kopce tak tiež len do 60km. Väčšie trasy sa neoplatí jazdiť. Je to potom už trápenie. Nepočitaj kilometre, ale čas strávený na bicykli. Úplne stačia dve hodiny a cez víkend 3. Keď som trénoval v mladosti na 5h preteky, tak to som jazdil aj 200km trasy. Ale to už neohrozí a nemá to pre mňa ani prínos, ani význam. Nikdy nechoď do veľkého utrpenia a únavy. Vždy len koľko vládzeš a plus si tam pridaj 10 minút v únave. To úplne stačí. Teraz bolo blbé počasie v apríli aj v máji. V zime som netrénoval. A tak mám vybudovaný slabý základ len 1200km. Skúsil som ísť teraz a ešte priskoro jeden okruh 66km s tým, že polovicu pôjdem pretekové tempo. Zhorel som ako fakľa. Po 30km to už šlo ťažko a potom ako som prehupol do poklusu nezvládal som ani ten a prišiel som ubolený v pomalom tempe. Tep vysoký a výkon len 120w. Computer mi vypísal mínusové hodnoty kondície lebo spočítal že na daný tep som śiel slabé watty. Celý okruh priemer len 29,1kmh. Pritom minuly rok som tento okruh urobil v pokluse úplne v kludnym tempe 30,1 kmh a v pretekovom tempe 32,5kmh. Sám bez pelotónu. Prevýšenie je 400m.

@slovakboy to je mazec, ze, jak se na kole hned projevi, kdyz clovek ty kilometry nenajezdi…nam hrozne pomohl trainazer doma, clovek je flexibilnejsi, kdyz je venku hnusne…ale je to casove fakt narocny konicek, kdyz se clovek chce posouvat vpred. Preju pekne a bezpecne vyjizdky 😉👍🏻

katica78
3. jún 2025

Aj 20km,skoro kazdy den a naspat pesi😁uz skoro 8 rokov😁

keman7
5. jún 2025

Zalezi podla toho kde vsade mam chut si dat pivko

Strana
z2