Koľko krokov urobíte za deň?
Aka je spravna hranica? Niekedy mam 20 000 a niekedy mam problem urobiť 8000.
Ja som čítal "Koľko krát za deň sa urobíte?" Asi už je moc neskoro.
@sevrin 😁😁😁 typický chlap....aj môj by to tak prečital.
@simsalabim samozrejme.že to viem.mam kolegyne.co bez toho na ruke nevedia existovat..jaj.dnes mam len tolko krokov.musim pridat...ach ,dnes uz tolko krokov.to uz vela..
Za mňa nenormalna doba.vymyslia somarinu a kto ju nemá nie je in....
@janinah Napr. nemam facebook a bolo mi povedané že ,, to akoby som ani nežila,,,...som chodiaca mŕtvola 🤪
Závisí či mám HO, alebo som v práci, keď mám HO tak mám tých 8000 vždy, ak nie, tak Max 4000-5000
@anonym_autor ak som v robote tak cca 18000 . Ked mám voľno,tak iba cca 2000🫣
@anonym_autor ak som v robote tak cca 18000 . Ked mám voľno,tak iba cca 2000🫣
@acsa No fúha to je velmi malo, ja som dnes po nočnej a mam 8000 a idem.este cvičit.
@anonym_autor myslím že najnovšie čísla hovoria že minimum pre zdravie je cca 7000. Ja som si to aj takto nastavila v apke. Niekedy urobím viac, niekedy aj menej. Chodím autom a robotu mám striedavo za PC aj v pohybe. Skôr si sledujem mesačný cieľ 200 000 krokov a som rada keď je aspoň 300 000. Keďže najnovšie si počítam výdaj a príjem v kalorických tabuľkách, kroky mi automaticky zaráta do výdaja. Áno, sledujem si. Bola som mladšia, zdravšia, keď som to nepotrebovala. Nuž, ale časy sa menia. Sledujem si dokonca aj kvalitu spánku, prispôsobujem sa tomu, upravujem a pomáha mi to udržať sa v kondícii. Netreba sa zblázniť, ale starať sa o seba treba 😉
@acsa No fúha to je velmi malo, ja som dnes po nočnej a mam 8000 a idem.este cvičit.
@anonym_autor ano 2000 je možno malo, ale to mám dva dni ked som doma, niekedy je to 2000 a niekedy 4000 . Ale 6 dni predtým mám v robote tých 18000 a viac, takze mesačný priemer mam cez 360 000 krokov

Priemer 15kk podľa hodiniek, su dni keď je menej a sú dni keď je ich viac. Nestaviam ale deň na Tom koľko krokov spravím, spravila som alebo musím ešte spraviť. Ale podľa hodiniek mám dva rekordy minimum necelých 2kk Max 60kk ale to som prakticky celý deň bola na nohách...a tie nohy som potom ak cítila. Ale poznám x ľudí čo robia v Office a pod stolom majú Walking pád a chodia kvázi 8 hod denne