icon

Koľko krokov urobíte za deň?

26. aug 2025

Aka je spravna hranica? Niekedy mam 20 000 a niekedy mam problem urobiť 8000.

Strana
z2
anonym_8d913e
27. aug 2025

Priemer 15kk podľa hodiniek, su dni keď je menej a sú dni keď je ich viac. Nestaviam ale deň na Tom koľko krokov spravím, spravila som alebo musím ešte spraviť. Ale podľa hodiniek mám dva rekordy minimum necelých 2kk Max 60kk ale to som prakticky celý deň bola na nohách...a tie nohy som potom ak cítila. Ale poznám x ľudí čo robia v Office a pod stolom majú Walking pád a chodia kvázi 8 hod denne

7miriam77
27. aug 2025

Ja chodievam do práce a z práce peši od minulého mája. Schudla som 6 kg a nič okrem toho som nemenila. Kilá samé odchádzajú,no ja už chudnúť ani nechcem, mám 59 momentálne 🙂a 172 cm

sevrin
27. aug 2025
@koniarova

@sevrin tak toto je top koment 😂😂😂😂😂👍👍

@koniarova nejaký šikovník už zmenil slovosled v názve témy, zrejme dobre vie prečo 😅

autor
27. aug 2025
@sevrin

Ja som čítal "Koľko krát za deň sa urobíte?" Asi už je moc neskoro.

@sevrin 😁😁😁 typický chlap....aj môj by to tak prečital.

autor
27. aug 2025
@janinah

@simsalabim samozrejme.že to viem.mam kolegyne.co bez toho na ruke nevedia existovat..jaj.dnes mam len tolko krokov.musim pridat...ach ,dnes uz tolko krokov.to uz vela..
Za mňa nenormalna doba.vymyslia somarinu a kto ju nemá nie je in....

@janinah Napr. nemam facebook a bolo mi povedané že ,, to akoby som ani nežila,,,...som chodiaca mŕtvola 🤪

mirage
27. aug 2025
@sevrin

Ja som čítal "Koľko krát za deň sa urobíte?" Asi už je moc neskoro.

@sevrin prasatu sa o kukurici sniva

anonym_8ad27a
28. aug 2025

Závisí či mám HO, alebo som v práci, keď mám HO tak mám tých 8000 vždy, ak nie, tak Max 4000-5000

acsa
30. aug 2025

@anonym_autor ak som v robote tak cca 18000 . Ked mám voľno,tak iba cca 2000🫣

autor
30. aug 2025
@acsa

@anonym_autor ak som v robote tak cca 18000 . Ked mám voľno,tak iba cca 2000🫣

@acsa No fúha to je velmi malo, ja som dnes po nočnej a mam 8000 a idem.este cvičit.

maya_hi
2. sep 2025

@anonym_autor myslím že najnovšie čísla hovoria že minimum pre zdravie je cca 7000. Ja som si to aj takto nastavila v apke. Niekedy urobím viac, niekedy aj menej. Chodím autom a robotu mám striedavo za PC aj v pohybe. Skôr si sledujem mesačný cieľ 200 000 krokov a som rada keď je aspoň 300 000. Keďže najnovšie si počítam výdaj a príjem v kalorických tabuľkách, kroky mi automaticky zaráta do výdaja. Áno, sledujem si. Bola som mladšia, zdravšia, keď som to nepotrebovala. Nuž, ale časy sa menia. Sledujem si dokonca aj kvalitu spánku, prispôsobujem sa tomu, upravujem a pomáha mi to udržať sa v kondícii. Netreba sa zblázniť, ale starať sa o seba treba 😉

acsa
8. sep 2025
@anonym_autor

@acsa No fúha to je velmi malo, ja som dnes po nočnej a mam 8000 a idem.este cvičit.

@anonym_autor ano 2000 je možno malo, ale to mám dva dni ked som doma, niekedy je to 2000 a niekedy 4000 . Ale 6 dni predtým mám v robote tých 18000 a viac, takze mesačný priemer mam cez 360 000 krokov

Strana
z2