Koľko schudnem v kalorickom deficite?
Ahojte,
mam KT. Som v kalorickom deficite. Kolko by som mala teda schudnúť za týždeň? Neviem koľko to je presne ale tuším mi to vypocitalo kaloricky deficit do 250kcal. Ved to neni ani pol kila týždenne, či?
1kg mas cca 7700kcal
Nemozes sa doslova a do pismena riadit tym co je v KT, je to zovseobecnene, nezohladnuje tvoj cyklus, metabolizmus atd a ani aktivitu nemozes brat az tak vazne , ani to kolko ti spalenych kcal ukaze smart hodinka alebo pristroj na ktorom cvicis
Mas ich nastavena spravne podla navodu?
bacha na bielkoviny, KJ nie sú smerodatné, aby si nechudla zo svalov... jako ja.
Zacni to dodrziavat a uvidis. Nic ine sa neda robit.
Ja som 8kg chudla 10 mesiacov. Potom sa to rozbehlo a dalsich 10kg som schudla za 5mesiacov. Nic som nemenila, len dodrziavala KT. Kazde telo je ine, v kazdrj faze reaguje inak.
Ja som za 10 mesiacov schudla 20kg... zapisujem poctivo každý gram...
v tomto je kazdy uplne odlisny niekto schudne za tyzden kilo niekto tri niekomu to trva dlhsie
pokial pridu vysledky a niekto ich ma hned takze len treba mat pevnu volu a vydrzat
No toto ze ja ich dodrziavam. Aj vidim, ze chudnem, ale len málinko. Resp strašne pomalé sa mi to zdá. Tak xa to sa pytam, ci naozaj mam ocakavat len okolo 300g rozdiel každý týždeň. 😄 Som cakala, ze aspon pol kila.

To skutočne podľa tabuliek nezistíš 🤷 Lebo to závisí od tvojho bazalu, miery aktivity, dokonca aj od fázy cyklu. A ak to bude pol kila týždenne - bude to fajn.