Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou
Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem
Ja neviem, je to nepríjemné rušiť niečo. A este som ani neplatila, takže tam musím ísť. Asi sa poučím na vlastnej hlúposti.
ahojte,bol uz niekto na kryo v poprade? ake mate skusenosti a atd? dakujem,mala by som ist v utorok no po tomto fore vaham..
Má niektorá skúsenosť s lipolaserom? Chcem to vyskúšat , len neviem či to ma vazne také učinky ako píšu.
Ahojte, ja som dnes absolvovala kryolipolyzu v kosickom dermabione, som spokojna, vsetko bolo tak ako malo byt, vsetko mi bolo podrobne vysvetlene, na osetrovanom mieste mam pokozku napnutu, hned po tom bola modrina, ale uz sa to straca...trocha citim ako keby svalovku na tom mieste, napisem o par tyzdnov vysledok 🙂
@lydia_20ahoj, kde v po si bola, ake mas vysledky?
@jespera nie, na jednom sedeni len jedna partia a ak chces tu partiu este raz, tak najskor az o 6 tyzdnov to je mozne, ak chces inu partiu, mozes sa objednat na kedy chces........ja som bola vcera na boky, o par dni som objednana na stehna.,.,,t.z. na boky mozem ist najskor az koncom juna, ale sestricka mi vravela, ze to nebude treba...ze budem v pohode po prvom sedeni, co sa tyka bokov
ahojte, takze bola som a tolko moja skusenost. Dala som si tri nasatia - brucho pupok a boky brucha. Brucho trosku bolelo ale potom to preslo, boky vobec neboleli. Uvidime co bude o mesiac🙂 Len rada by som vediet pri akej teplote sa to ma vlastne robit, pretoze co salon to ina teplota - nielen Po, ale aj celkovo hociktore mesto....Vsade kazdy pise ze je to bezpecne a super, len napr. ta pani kde som bola ja - oni robia do +3, tvrdila ze chodia za nou zeny ktore boli v salonoch kde je minusova teplota - vraj su to lacne cinske stroje a bla bla, a vysledok boli popaleniny, pluzgiere a vsetko mozne....komu verit?
caute ... ja som bola na kryolipolyze presne pred 4 tyzdnami ... a vysledok je super .... opasok mam posusuty o jednu dierku uz ... ale ja som si dala 2 kryolypolizy naraz lebo som mala trochu väcsie brucho aj ked nesom obezna ... pravu a lavu cast dolneho brucha mi urobil a teraz mam fakt pekny vysledok ... pojdem o 2 tyzdne este urcite na to iste miesto a tak isto aj na hornu cast brucha ... naozaj sa to oplati 🙂 len samozrejme treba dodrziavat stravu a pitny rezim a pojde to .. velmi to nebolelo len tie prve 10 min. boli zvlastne ale dalo sa to vydrzat ... nie je to ziadna extremna bolest ... mala som samozrejme take cucfleky aj citlivejsiu pokozku ale to tyzdna to bolo ok .... oplati sa ... len treba vyhladat dobru kliniku a tie tie podvodnicky portalove zlavy co su na internete a baby sa potom este stazuju ze maju omrzliny ...
Ahojte babi 🙂 som dobru skusenost s kryolipolizou v Poprade podarilo sa mi super zhodit po par sedeniach 10 cm nohavice su mi uz velke trosicku popri tom som zacala cvicit a je to super kazde jedno nacucnutie trvalo 40 minut vyslo ma 25 € a mozem potvrdit ze tento stroj co maju naozaj funguje . Aj kamosky co tam chodia maju dobre ohlasi niekedy si tam polezime aj hodinu a pol ale stoji to zati vrelo odporucam 😵 😵 😵 😵 😵 🤐 🤐 🤐 🤐 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@verona05 A ty si nebola cez zlavovy portal teda? Kolko si platila?
@evamartinka by ma zaujimalo v ktorom si bola, lebo moja "osetrujuca" mi povedala to iste (ze aj ona ma omrzliny). som vyse roka po zakroku na vnutornych stehnach mam obdlznikove flaky (vyzera to ako modriny) vo velkosti toho nasatia, co su tie omrzliny....ubytok som nezaznamenala ziadny :(
Ahojte, tu su recepty, lahke, rychle a s FOTO POSTUPOM na zdrave jedla, ak potrebuje inspiraciu alebo schudnut 🙂 su jednoduche, z malo ingrediencii ale zato vyzivnych: www.fitrecepty.com
@katikkatkita - bola som v musculus.... a ja tam mam tiez tmave flaky este a uz urcite nezmeznu... a tak isto ziaden ubytok tuku... nikde... ja som mala totiz takto nasate obe vnutorne stehna a cast nad kolenami...
@evamartinka tiez som tam bola
@katikkatkita no, ale podpisovala si, ze si si vedoma, ze sa to moze stat... to je na dlhe lakte...
@evamartinka aby som si ten papier nahodou nesla pozriet, lebo uz som tam bola viackrat a nepamataju si vsetky navsevy, takze mozno som nic nepodpisovala...
no, tak skus... ja som tam bola a citala som si to... ale mozno polavili v doslednosti.... ale celkovo su to pekni zmrdi a robia vsetko na velmi neprofesionalnej urovni... mala som si to uvedomit uz ked som tam prisla prvykrat a videla tie priestory...
http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-zdravi/... /varovani-neni-kryo-jako-kryo-nenechte-se-okradat.html
@dadadd Mam skusenosti...žiadna zmena po 10x ! ☹
@verona05 Kde si bola na kryo?Dakujem! 😉
@kristinka02 Kde si bola presne na kryol.?Dakujem!

@linlex002 A čo sa týka toho dermo, je to taká istá hlúposť ako kryo, zruš to a ušetríš si 105 eur, prípadne choď na to kryo ak to už máš zaplatené..