icon

Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou

katika1
16. nov 2011

Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem

Strana
z13
menelag
7. aug 2014

@silvia74 po tom co si dala dole 3cm prestala si chodit na lipolaser? Ak hej ostal ten efekt? Stacilo len neprestat cvicit? Ako si natom s odstupom casu?

tinka5
15. sep 2014

Ahojte žienky, ja som na tom bola zatial 5x, žiadne omrzliny ani modriny ani teploty ako po niektoré tu píšete
a schudla som 6 kg...... 🙂

vbveva
7. okt 2014

@tinka5 ahoj, bola si na kryolipolyze?

tinka5
13. okt 2014

@vbveva áno bola.... 🙂

janka258
22. okt 2014

@lucinecka777 ahoj, kde vo ZV si bola ak sa smiem spýtať? A ako si bola spokojná? Som zvedavá, či sa dostavil výsledok 🙂 vopred ďakujem za odpoveď, lebo plánujem aj ja ísť, raz som bola tuším min. rok a schudla som dosť,ale to som aj cvičila.

maja2005
4. mar 2015

@lucinecka777 ahoj a aký máš výsledok po kryolipolize si spokojná

zuzaka2
17. apr 2015

@lucinecka777 ahoj este funguje ten salon vo ZV? Mohla by si mi prosim poslat nazov alebo kontakt?Dakujeeeem

linda77
3. jún 2015

@lucinecka777
ja som to absolvovala dnes.Bolo to zo zaciatku neprijemne,ale po chvilke to preslo...Tiez mi zostali cervene otlacky a aj som sa zlakla nakolko som predtym citala na MK negativne reakcie...Teraz mam mensie modrinky,ale ziadne popaleniny ako to tu pisali.
Mozem vediet ci sa ucinok dostavil? 🙂

luciana1980
28. júl 2015

Ahojte... bol niekto na kryo v BB?..ak áno aké mal skúsenosti....ďakujem...🙂

miriamafede
16. jún 2017

Dobry vecer..bola som.Dala som zmrazit brucho,ziadna bolest pocas zakroku ani necitite chlad.Potom zmrznuta zružoveta pokožka ale do hodiny to zmizlo.Dnes druhy den dost to boli.Zatial nevidno nic zaujimave okrem malej modriny.Ze vraj 6-8 tyzdnov.Momentalne brucho namastene s voltarenom..no uvidime.Kamoska si dala a brutalne vidno.Velmi je spokojna.Urcite zopakuje.

nana123
8. okt 2017

@miriamafede ahoj, môžem sa opýtať aké sú výsledky po čase? Ďakujem 🙂

miriamafede
10. okt 2017

Pre jazvy po piercnigu co som mala na pupku mi musela dat stroj viac na boky a ja som chcela spodok brucha na širku a vrch brucha tiez na sirku a dala mi to na dlzku na boky..nieco vidno ale spokojna niesom..

martuskamam
20. nov 2017

Ahojte, ja som bola 2x na kryo v BB v Arkadii. No musím povedať, že mne pekne zišlo z obvodu. Asi 8 cm. Veľmi som spokojná. Predtým sa mi ešte nikdy tak pekne nepodarilo zhodiť z bruška a bokov. Ja odporúčam. Mňa nič nebolelo. Maju tam riadne veľa tých hlavíc. Nové stroje. Naraz môžu byť napojené aj 2 hlavice. Bolo to rýchle a príjemný relax. Je to fakt super. Za mňa áno!

sjusiquatro
6. aug 2019

Mam.na predaj ak by niekto chcel zo zdr.dovodov nemozem.ist

babika4590
13. jan 2020

Baby bola niektorá z vás na kryo v Trnave? Ak ako aké ste mali skúsenosti? Odporúčate mi to?

nicky8477
26. feb 2020

@martuskamam ahoj idem tam budúci týždeň hneď si teda videla rozdiel? Co si si dávala robit

baska1
22. jún 2020

@patka6 prosim a v ktorom centre?

maya_zilina
1. apr 2022

Chystam sa na tuto proceduru o 2 tyzdne a preto by ma zaujimalo ci este niektora chodite alebo vsetke ste uz chudunke a ja som ostala posledna?

masasko
11. máj 2023

Ahojte dievčatá, máte skúsenosti so salónom v BB Sasha?

nicoolin
1. mar 2024

@masasko ahoj, ja som bola v spetembri 2023, par mesiacov dopredu som hladala recenzie skumala ci a ako, a podla recenzii som si vybrala Sasha ... nasla som najviac dobrých tak som radsej chcela precestovat ako ist v meste a aby to dopadlo zle 🫣 ... takze .oja skusenost je pozitívna, boli sme so segrou naraz obe na brucho na tie turbo hlavice (na zlavomate maju stále akciu za 40€ a obnovujú) a po 2och týždnoch som nebadala nič ale po mesiaci bolo brusko menšie a aj na vahe -3kg, moc som necvičila ale snazila som sa dodrziavat pitný režim ako pani prízvukovala ... čiže tak jedno z druhym, netvrdim ze som necvičila vobec ale podla mna velmi kryo pomohla, planujem ist zas asi o mesiac (som po uraze a doma na pn) chcem vyskúšať najbližšie boky, a brucho .. skušala som aj v žiline ale bola menšia hlavica a neprišla mi vobec žiadna zmena tak radsej asi raz za mesiac pocestujem 🙂

Strana
z13