icon

Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou

katika1
16. nov 2011

Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem

sisaha
19. mar 2012

@evamartinka boze, vyzera to uplne hrozne...normalne teraz vaham ci mam ist... nemas ani alergiu na chlad, ze sa s tym tvoje telo nevysporiadalo? Napis mi prosim ta do IP, v ktorom presne zariadeni si bola.. dakujem.

louloudi
22. mar 2012

Dievcata, prosim vas, vedeli by ste mi dat odporucania na salony v BA tie, ktore ste boli spokojne.
Tiez by som sa chcela opytat, ci ste isli cez zlavove stranky alebo radsej cez salony aj ked cena bola drahsia.

Dakujem vam za vsetky reakcie 🙂

sisaha
22. mar 2012

@louloudi ja idem zajtra cez ULK, aj ked cena je vyssia, chcem mat istotu.

louloudi
22. mar 2012

@sisaha ...tiez som rozmyslala nad ULK, preto prosim, ak budes môct daj vediet 😉

norca76
22. mar 2012

@evamartinka Ahoj.Aj mna by zaujimal salon,kde ta takto doriadili,som uz totiz objednana na kryolipolyzu.dakujem moc.n

vikibabo
23. mar 2012

@suzanee Ahoj ja som bola na kryo cca pred 3 tyzdnami na vonkajsie stehna , a pozorujem zmenu nohavice lahsie obliekam a vsimol si to aj moj drahy idem este raz lebo som si zakupila 4 kupony. Idem az koncom aprila. Takze tiez si myslim ze to funguje. Mala som nasatie na 40 minut a zchladena na minus 5 stupnov tiez soms a vsetko pitala. A chcem si dat este aj trochu zmensit zadocek nasla som zase zlavove kuponu tak asi si este zakupim.

sisaha
23. mar 2012

@louloudi
@norca76 takze dnes som bola v ULK. Dala som si urobit brucho. Trochu som bola vyplasena z toho co sa stalo evemartinke, tak som ich tam zahltila otazkami. Vysvetlili mi, ze tych pristrojov je viac typov a oni pouzivaju ten, ktory nejde na minusove hodnoty, ale na +3, cize nemôže dôjsť k omrzlinam a k znekrotizovaniu tkaniva. Konecne vysledky uvidime o cca 4-6 tyzdnov. Tak som zvedava.

louloudi
23. mar 2012

@sisaha
........dakujem za odpoved 😉 som zvedava co povies po case.

ninkanati
24. mar 2012

Ahojte dievčatá. Chcem sa spýtať, či ste boli niektoré na kryolipolýze v bratislavskom Solee estetic a aké máte skúsenosti. dík 🙂

tamar8
26. mar 2012

Rada by som sa opytala, ci ma niekto skusenosti so studium na Janotovej ul. v BA?

zena1
30. mar 2012

matavranka13 ..trba to dobre zvazit, ja som po uz mesiac a voobec nic..a na ovisnutu kozu vonkoncom nie :o(

sisaha
30. mar 2012

@zena1 tak im to tam chod po uplynuti 6 tyzdnov reklamovat... 😕. Ak ubytok garantuju, tak nech vratia peniaze ak nic..

zena1
31. mar 2012

Ked som sa tu ocitla na tomto fore, hned som si uvedomila, ze nikoho nemeraju...no myslím, že aj takam zajdem a budem im robit reklamu, nepaci sa mi ze takto vyberaju € a nic :o(

sisaha
31. mar 2012

@zena1 nedaj sa a vrat sa tam a povedz, ze bud to zopakuju bez naroku na cenu a premeraju ta, alebo im spravis na nete taku reklamu, ze si u nich nikto nic nekupi

zena1
31. mar 2012

@sisaha Presne tak som myslela, urcite tam zajdem a budem ziadat nahradu. Ved ked sa ti nic nestreti, nebudu ma presviedcat o fungovani. Dakujem (o:

sisaha
31. mar 2012

@zena1 ak sa budu branit, ze si nebola odmerana, tak im povedz, ze to je hlavne v ich zaujme ludi premerat 😉

zena1
5. apr 2012

Dievcata, takze mám po kryo koniec 5 tyždna,ubytok nijaky -mozno som iná, ale sľúbila som, že napíšem info. Zároveň chcem doplniť info, že moja pravidelná - pravidelná! menštruácia mi prvý krát v mojom živote /okrem tehotenstva (o: / mešká už druhý týždeň!!! Prvý moment som si myslela, že som tehotná keďže moje hodinky bijú pravidelne, no dnes som sa u doktorky dozvedela, že nejaký narušiteľ niečo pokrútil v mojom vnútri, takže som musela absolvovať "vyvolačku" a uvidíme kedy sa menzes dostaví. Asi toľko moja skúsenosť...

esstela
5. apr 2012

@zena1 ahoj,pridam sa,ja som bola na kryo včera ,dala som si boky a mala som dva kupony,tak ma premeriavala,važila,vahu svalov,kosti ,tuk a pod a ešte metabolicky vek.Hovorila mi,že sa to robi,len kdo ma kupene dva kupony.Mam vela pit a merat sa,ked mi nejde miera dole,že to znamena,že malo pijem,mam vtedy zvyšit prijem tekutin,som zvedava,čo sa udeje.Nema sa opalovat a ani do sauny ,do solarka aspon 2 mes.Bola som v Ružinove vo vitalite zdravia

esstela
5. apr 2012

@evamartinka preboha a kolko po zakroku sa ti to zjavilo?chudatko

zena1
5. apr 2012

@esstela Drzim palce, aby si zistila nejaky vysledok. Nie kazdy dopadne ako ja..je mi to divnee

evamartinka
6. apr 2012

Ahojte, kocky. Bolo to v studiu Musculus. Dala som si spravit vnutorne steehna hore a dole nad kolenom. Cize 4 kupony. Zmena ziadna na 3 miestach a 4. je zohavene. Pomaly sa to hoji, ale nechcem spominat kolko ma stali specialne masticky, bolesti, navstev lekara.
Ak ste sa na to dali, drzim palce, ak rozmyslate, rozmyslajte dobre. Je jedno, kolko vazite, niekoho trapi aj kilo naviac, vnutorna spokojnost chyba, ale za toto to naozaj nestoji. Ale to si clovek uvedomi az prilis neskoro.
Vela stastia.

evamartinka
6. apr 2012

@norca76 Musculus

sonustek
7. apr 2012

Ahojte. Máte niekto prosím Vás skúsenosti so žilinským medicínskym centrom formovania postavy čo sa týka tejto kryo metódy ?

lucybb
7. apr 2012

Ahojte, bola som na kryo pred 2 dnami v Novaline vo Zvolene, po tom, co sme to boli omrknut s manzelom na dni otvorenych dveri. Najprv som sa bala, ze to bude boliet, ale samotne osetrenie bolo uplne v pohodicke. Verim, ze to bude mat nejaky vysledok, som netrpezliva a chcela by som vidiet vysledky hned 🙂. Zatial mam len nieco ako svalovku na bruchu (neviem, ci som sa tomu pristroju branila alebo co 😀 ) a dve mikro modrinky. Bola som na 2 nasatiach - zhora a zdola pupku a este by som chcela aj z bokov, ale asi najprv pockam ci sa dostavia nejake vysledky... Manzel mi brucho aj odfotil pred zakrokom, ale zatial so zverejnenim pockam 🙂 .

patka6
7. apr 2012

@lucybb ahoj, hladala som to na nete a neviem to najst - ten Novalin vo Zvolene myslim, mozes mi dat na to link kde to robia a kolko to stoji? dakujem krasne🙂

patka6
7. apr 2012

@sonustek no aj mna by zaujimali skusenosti lebo aj ja tam idem o tyzden 🙂

lucybb
8. apr 2012

@patka6: ja som ich nasla cez papierovy letak. Stranku maju www.nova-line.sk, ale vela sa na nej nedozvies, ked som u nich bola vo stvrtok, hovorili, ze chystaju nieco aj na facebooku, tak skus pozriet aj tam. Zaplatila som 90 za osetrenie, lebo som to chcela len skusit, ale v cenniku maju aj baliky sedeni - ked kupis viac sedeni mas nizsiu cenu. Takze cakam na vysledok a ak to zaberie, kupim si urcite nejaky balik (este chcem stehna, zadok, ... 😀 ).

lucybb
8. apr 2012

@patka6 Nasla som ten facebook - www.facebook.com/novalinezvolen - maju tam aj fotku interieru
A prosim ta, napis potom ako si dopadla v tej Ziline

patka6
8. apr 2012

@lucybb dakujem, jasne dam vediet, 90 si platila za dve nasatia? Lebo cennik som tam nikde nenasla

lucybb
8. apr 2012

@patka6 za jedno (takze 180 spolu) - cennik mali len papierovy priamo tam - keby som nebola zavahala, tak som mohla mat jedno prisatie gratis pocas dna otvorenych dveri, ale nejako ma "vyplasilo" to mnozstvo navstevnikov co sa tam motalo... - ale cert to ber, uz som sa odhodlala, mam to za sebou a uvidim ako to vypali... Ak mi to zaberie aspon tak ako Cajovej_Lienke tak to stalo za to. Drzim ti palce a dufame ze vsetko pojde dobre. 🙂