icon

Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou

katika1
16. nov 2011

Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem

klaopatra
29. júl 2012

@berusax dobry, mala by som zaujem o kupony napiste mi na mail klaopatra@azet.sk. dakujem

rkobak
6. aug 2012

Dobry, objednala som sa na kryolipoluzu na stvrtok do KE do PRESTIGE Estetc Centre, ma niekto skusenosti so salonom? Pisu tam ze maju certifikovany stroj, ale ziadne ohodnotenia o spokojnosti som nenasla, bojim sa ze budem mat omrzlilny. objednala som si 4 sedenia, iba na boky, ale neviem ci vobec mam na bokoch 3 cm tuku, nakolko mam 60kg a 172cm. Mam tam viditelne usadeny tuk, ale neviem ci bude bezpecne absolvovat 2 sedenia.

00wicky
7. aug 2012

@zabkatt Ahoj. Bola si na tej kryolipolýze v estetickom centre nikol?? 🙂

zabkatt
8. aug 2012

ahoj nie poukaz predavam pretože som schudla 20kg a nemaju mi už čo zmraziť🙂 ak by mal niekto zaujem mam na predaj 4 poukazy čiže stehna obe, bruško a dajme tomu chrbat🙂 cena bola 60eur ja predam za 50. Datum si stanovyte na kedy chcete

rkobak
10. aug 2012

Vcera som bola na kryolipolize v KE, trochu to bolo neprijemne, ale nemam omrzliny, ani modriny dokonca ani cucfleky. Mne sa zda ze pokozka je viac vyhladena, ale neviem ci to nie je iba docasne kvoli vcucaniu toho tuku. tak som zvedava ako o 6 tyzdnov, ci bude viditelny vysledok.

sedmolinka
23. aug 2012

@lenuska555 ahoj, ja som bola tiež v salone Ina, mala som dve nasatia na brucho, pocitovo to bolo v pohode, žiadne omrzliny, iba trochu začervenaná koža. A výsledok? Nakoľko som sa začala vtom čase zdravšie stravovať a aj cvičiť, tak neviem povedať, či to malo význam. Možno rozmýšľam návštevu znova, lebo odvtedy som schudla 6 kg ale brucho je najväčší problém u mňa. Ako si bola spokojná ty a aké boli výsledky? ďakujem

kacusik69
24. aug 2012

ahojte, ja som kryolipolyzu absolvovala 2x - brucho 2 nasatia a vnutorne stehna kazde po 1 nasati - vysledok trosku viditelny ale urcite by to chcelo viac sedeni... so salonom som bola spokojna, bola som v salone Krasne krivky v BA, mily personal a hlavne ochotny!, vsetko mi vysvetlili, nastavili mi tlak taky, aby som ho zniesla a chodili ma kontrolovat - omrzliny ziadne, vsetko bolo super, na bruchu trosku podliate krvou ale zmizlo to do par hodin... kamoska mala naopak strasne modriny na stehnach, az bordove :-/ ona bola ale vo Vrakuni a tiez si myslim ze to mohlo byt aj tym ze nemala az tak moc tuku /v porovnani so mnou/ a co mi spominala necitila ani moc chlad a tlak jej tiez neprisposobili tak ju to dost bolelo... takze neviem, asi ako kde... spravila som ale chybu ze som sa predtym neodmerala... teraz jedine vysledky vidim akurat na obleceni, ale aj to ziadna extra slava este, koniec koncov mam este nejake 2 tyzdne do vysledneho efektu, tak uvidime 🙂

rkobak
28. aug 2012

Ahojte, teraz vo stvrtok budu 3 tyzdne co som bola na kryo, odmerala som sa hned po a aj teraz, ale cm sa nepohli. pitny rezim dodrziavam, schudla som cca 1.5kg. tak uvidime ci sa pohnu aj cm, mam este niekolko tyzdnov do vysledneho efektu. mam este zakupene 2 sedenia do Prestige estetic center KE, keby mal niekto zaujem su na predaj. Predavam ich totiz preto, lebo pred kryo som sa objednala na konzultaciu, kolko sedeni je potrebnych v mojom pripade, nakolko mam 60km a 172cm, cize som chcela iba formovat postavu, konkretne boky. Poradili mi ze su potrebne 2 - 2 sedenia. Tak som si ich zakupila. Ked som prisla na kryo tak mi povedali, ze mi maximalne staci 1 sedenie, cize neverim ze tie dalsie 2 by som vyuzila. 😒

lusinda1988
29. aug 2012

@rkobak ahoj mozem sa ta spytat v akom salone v ke si bola?

snehulienkatrpaslik
30. aug 2012

caute kocky, tak ja som bola na kryolipolýze pred cca 8 týždnami, davala som si stehna...po zlozeni hlavice ostali fialove flaky, ktore mi zmizli tak do pol hodiny, potom uz len mierna citlivost....len ja som celkovo doooost pochudla, tak mi tažko posudit, ci z delenej stravy alebo z kryolipolýzy....ale je pravda, ze tie stehna som este tak chude nemala.... 🙂 🙂 🙂
muz mi kupil dva kupony, ale mam pozit. tehotenský test, tak nechcem riskovat...ak ma niektora zaujem, predam kupony, samozrejme za lacnesjie 🙂 tak sa kludne piste do posty 🙂

snehulienkatrpaslik
30. aug 2012

inak je to v bratislave...

olikar
3. sep 2012

Tak ja som stále spokojná,aj brucho aj stehná sa mi upravili.Ani nemám pocit že v cm,ale mám jednoducho inú postavu a v lete som pekne obliekla staré nohavice ktoré som predtým už nemohla nosiť.Sla aj sestra a kamošky a vačšinou je to OK.Neľutujem.

rkobak
6. sep 2012

@lusinda1988 Ahoj, bola som v salone v Prestige estetic center. keby mal niekto zaujem predam 2 sedenia, ja ich uz nepotrebujem, nakolko som schudla 3kg, so stehien 2cm, a este stale mam 2 tyzdne do vysledneho efektu, cize predpokladam, ze to este trochu pojde dole.

zzzdenula
12. sep 2012

Ahojte kočky,vsetkým čo stratili tuk potich závidim ja som bola ma kryo 3 krat a nič.Som z toho nešťastná.

hmmmmmmmm
13. sep 2012

Mne to nepomohlo vôbec :( bola som brucho 2x boky2x - spolu 8 nasati Jedine čo som stratila je cca 70 EUR a 8 hodín svojho času.

kbob
14. sep 2012

ahojte, ja som bola v TT na kryo, nasatie 50 minut na -4stupne za necelých 20€, ziadne omrzliny, super prístup, geliky a podlozky ochranne, buduci tyzden idem este na 3 nasatia 🙂 dam vediet o mesiac a pol, ci to stalo za to 🙂

11mika
20. sep 2012

Ahojte, bola som dvakrát na kryolipolýze, raz v Senci - mala som modriny asi týždeň, ale zdalo sa mi, že po dvoch týždňoch som mala menšie brucho, druhý krát v BA v Ružinove som nemala modriny, ale žiadny účinok a dokonca sa mi zdá, že brucho mám zasa väčšie, také ako pred prvým razom. Vyskúšala som všeličo/Acai a rôzne iné tabletky/, ale najoverenejšia cesta k štíhlosti je cvičiť a papkať s mierou, najhoršie je začať.

ssiimmii
20. sep 2012

Čaute baby, Ja som bola na kryolipolýze cca pred 3 týždňami vo Zvolene v štúdiu tonik-line, majú tam veľmi dobré ceny, dávala som si zmraziť bruško. Bola som prekvapená milými dámami, ktoré tam boli, všetko mi vysvetlili, najprv som prešla meraniami v akej kondícii je moje telo, potom sme si dohodli kde je dobré aby sa umiestnili nasávacie trubice aby nasali čo najviac tuku, potom mi na bruško dali tkaninu napustenú gélom odolným voči nízkym teplotám, to aby ochránilo pokožku, potom sme nasali, hlavica bola plná tuku, ktorý sa najskôr zohrial na cca 42stupňov a potom ochladil na -5, celá táto procedúra trvala 45min, potom som mala takú trošku zmrznutú tehličku sádla, ale pani mi to rozmasírovala takže to hneď zmizlo a nasledovalo druhé nasatie druhej strany. Dnes mám cca o 2,5 cm menej a nahovorila som aj mamu, kedže brušká máme v rodine, inak sme štíhle ženy a tá je tiež veľmi spokojná, vraj si tam aj trošku pospala počas procedúry, takže je to úplne v pohode. Vrelo odporúčam.

juju2121
11. okt 2012

Ahoj máte niekto skúsenosť s kryolipolýzou v Košiciach vo VIP Clinic?

murinik
14. okt 2012

Ahojte. Ja som bola vo Zvolene v nova-line a absolútne som nedala dole ani cm.

ssiimmii
15. okt 2012

Čaute, zase som tu. Zajtra bude šesť týždňov od mojej kryolipolýzi a mám dolu 5cm na brušku, už si posúvam dierky na opasku, ešte cca 3 týždne by som mala zhadzovať. Nijako sa neobmedzujem papám a robím všetko ako predtým, u mňa to funguje. 🙂

lillian4
18. okt 2012

@kbob ahoj, kde v TT si bola na kryo? dakujem 🙂

janka3165
19. okt 2012

ahojte boli ste niektore v estethic v bratislave planujem tam ist ale chcem sa popytat ci ste tam boli a ci sa to oplati na tu kryolipolizu dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂

lukakp
26. okt 2012

@kbob
môžem sa spýtať kde v TT ste bola?, ja zvažujem tiež isť v TT a radšej by som išla niekam kto bol spokojný, ďakujem🙂

malinka0009
28. okt 2012

Ahoj,tak v TT je dobra kryolipoza na pesej zone ako je piza Kity,Je tam aj mila kocka,ktora vsetko vysvetli

miro2
30. okt 2012

Takisto ako mnohí z nás i ja som si kúpil 2 procedúry v akcii s tým, že mi stačila informácia, že sa dá schudnúť. Až po 3 týždňoch (dnes), keď som mal ísť na akciu, pozrel som si toto fórum, aby som vedel o čo ide a aké majú ľudia skúsenosti. Samozrejme aj ja som sa zľakol po pozretí fotky s dorasovanými nohami. Teraz už mám p procedúre a chcem sa podeliť o skúsenosti (zatiaľ iba z procedúry - nie s výsledkami chudnutia).
Myslím, že treba uviesť informácie, ktoré sú podľa mňa podstatné , bay sme si vedeli vytvoriť obraz a vedeli si správne vybrať:
1-Pohlavie (muž)
2-vek (43)
3-váha (105 kg pri 178cm- podľa mňa 25kg naviac, budované počas 20. rokov dobrej manželkinej stravy 🙂 a min. pohybu )
4-miesto (Bratislava Petržalka Šustekova2 v budove polikliniky)
5-prístroj (odsávačka)
6-celkový dojem z procedúry (v pohode-bez problémov)
--------------------------------------------------
Pri oznámení výsledkov najskôr po 4-6 týždňoch by bolo vhodné uviesť
7-či som počas tejto doby menil životosprávu -diety, cvičenie,...lebo toto dosť ovplyvňuje výsledok
------------------------------------------------------
A teraz k samotnej procedúre, aby ste sa nebáli. Nepáčilo sa mi, že miesto Dr. ma privítala zaškolená vizážistka a hneď bez akéhokoľvek rozhovoru, či prípravy mi išla nasadiť prístroj. Tak som ju zastavil a pekne vyspovedal. Merať ma nechcela, ale nakoniec meter vytiahla a odmerala - všetko som si nafotil. Myslím, že prvý dojem zo mňa bol pre ňu dosť nepríjemný, ale strach z prečítaných stránok na tomto fórume mi nedal byť zhovievavý 🙂

Nakoniec som pochopil, že skutočne s týmto prístrojom nejde o žiadne riziko, preto asi ten prístup z jej strany.
Rozopol som nohavice, uvolnil priestor v oklí pupka, kde mi priložila niečo ako vlhká vreckovka (bolo to niečo iné, ale vypadalo to podobne). Na to nasadila misku, ktorá mi pripomínala masku, ktorú dávajú na ksicht pri operácii, ale táto mala okolo robusný plast a celé to bolo spojené s hrubou hadicou (asi káble) k stroju, ktorý reguloval celý proces.
Keďže som mal 2 procedúry, rozdelila mi to na ľavú a pravú stranu brucha (od pupka)
Najskôr sa zvyšoval prítlak na brucho ako keby vysávaním vzduchu. Kto bol na masáži - na bankách, tak tie by som povedal, že majú 2x vyšší prítlak a aj kožu vydujú do veľa väčšieho hrbolu. Toto nebolo nič moc a samozrejme bezbolestné.
Potom 5min sálalo teplo a následne teplota prešla do mínus 5 stupňov. Ja osobne som ani nespoznal kedy to začalo chladiť. Asi v 23 minúte som sa spýtal, že kedy sa to zmení na -5 stupňov a ona mi oznámila, že už dávno to chladí 🙂 Možno to bolo tým, že tá vlhká vreckovka bola trochu chladná a skreslovala pocit. Je pravda, že okolo 10 minúty som asi na 2 minúty cítil veľmi, ale veľmi slabé štípanie a to som cítil aj pri druhej procedúre, ale nič čoho by ste sa mali báť. Spomenul som to len preto, lebo to bola jediná zmenu, ktorú som spozoroval.
Po 45 minútach keď mi dala dolu tú prísavku, mal som slabý cucflek, ktorý počas druhej procedúre zmizol a to isté aj na druhej strane. Teraz večer nič nevidno.
Otázka je, či takýto priebeh som cítil len ja , lebo mám toľko slaniny, že chlad neprešiel až na nervové zakončenia, alebo či aj vy mierne oplácané ženy budete mať rovnaké pocity.
-----------------------------------------------------------
Treba ale spomenúť niečo, čo som sa dozvedel až tam (lebo nečítam internet)
Kryolipolýza je na zbavenie sa POVRCHOVÉHO, PODKŽNÉHO tuku. Čiže ak ste štíhle a len sem tam máte niečo zabudnuté na sebe, čo vám robí postavu bez pásu, alebo silnejšie nohy, či celulitídové boky - potom je toto určené pre Vás. Postavy nad 100 kg (čo som aj ja) majú nie podkožný tuk, ale VNÚTORNÝ - tuk obalený na orgánoch a ten tento prístroj nezbaví. Keby som to vedel, asi by som sem nešiel. Na odbúranie tohoto tuku treba len cvičiť (aerobne = malá námaha s tepom do 130 a dlhšie ako 40 minút) a dietovať.

Na zbavenie sa opadnutého podbruška po pôrode je skôr KAVITÁCIA, ktorá aj nadvihne a napne kožu.

Kt sa rozhodne pre kryolipolýzu, musí si uvedomiť, že násavka má rozmer cca 15x8cm, preto ak sa chcete zbaviť tuku naväčšej ploche, treba si kúpiť viac procedúr (lístkov).
A ešte uvediem, že je vhodné asi 3x zopakovať celú procedúru a to vždy po 6 týždňoch. I keď výsledky by mali byť vidieť aj po 1 procedúre (za 4-6 týždňov)
A samozrejme veľa piť. Pitie vyplavuje mrtvé buňky.
Ale prijímanie väčšieho množstva tekutín je všeobecne vhodné pri chudnutí, lebo zaplní žalúdok , čím potláča pocit hladu a zvyšuje metabolizmus- čo je potrebné pri chudnutí. A samozrejme.... čo?......predsa NEŽRAŤ 🙂
--------------------------------------
Prikladám fotky na ktorých je vidno :
Tvar prísavky. Vypuklá koža vo vnútri prísavky. Prístroj. Flaky na bruchu tesne po odstránení prísavky (na mojej lavej strane už ani nie je vidno flak a na mojej pravej strane slabé začervenanie)
-----------------------------------------------
Skúsim si obmedziť stravu a zvem sa po 6 týždňoch (ak nezabudnem, lebo to už budú vianočné stresy. A s tou stravou to tiež nebude až tak žhavé,lebo stravovanie v závodnej jedálni moc moožností neposkytuje)

miro2
30. okt 2012

Ešte dodám niečo pre tých, čo si kryolipolýzu nekúpili a rozhodujú sa čo je lepšie.
S chudnutím som skúšal aj iné spôsoby. Vo všetkých štúdiách sľubujú zázračné chudnutie. Keďže byť chudý je sen každého, nechápem prečo po svete behá toľko tučných ľudí, keď je to také jednoduché. Navyše ma vždy vytáča to tvrdenie keď mi to hovorí majiteľka štúdia a ona sama má nadváhu. Kto iný by mal byť chudý, ak nie ten, kto má ten prístroj "doma". Preto si osobne myslím, že na chudnutie je treba len dodržať základné pravidlo: Príjem menší ako výdaj. Ale dodržte to keď hneď od rána si sadnete zavolant a idete hodinu do práce, potom 8 hodín za PC v kancelárii a ďalšiu hodinu späť z práce za volantom - celý deň žiaden pohyb. Potom sa točíte okolo detí doma, kde ste unavená , ale km nenabeháte. Človek by mal denne nabehať 10.000 krokov. AK máte krokomer skúste si to zmerať. Myslíte si, že 10000 je málo, ale ja som si nameral za celý deň od zobudenia po lahnutie do postele len 4500 krokov (ak náhodou nezlyhal krokomer). A keď máte problémy s chrbticou je cvičenie problém.

Preto som skúsil aj VAKUOVÉ chudnutie. Oblečú vás do niečoho ako keby surfistický neoprén s prísavkami, ktoré pumpujú striedavo podtlak s pretlakom - rozprúdia metabolizmus a zahrejú tuk. S dietou to mal u mňa docela dobrý úspech. Ale je to strašne drahé a jojo efekt funguje , to ma nikto nepresvädčí že nie. A ja sa odmietam do konca života stravovať ražným chlebom a suchým kuracím mäsom, čo mi po mesiaci už stojí v krku. Aj zelenina už nie je to č bývala - samá umelina a dozrievanie v skladoch. Ako povedala Rúžičková: "Závidím chudým babám ich postavu, ale ako oni mne závidia môj jedálniček!".

Velmi dobré skúsenosti mám s vibračnou plošinou. A toto je lacná záležitosť. Trvá len 10 minút. A dostanete sa k nej pomaly už v každom relax centre. Ak sa nedržíte rukovätí a kolená máte VYSTRETÉ, po 5 minútach cítite ako sa Vám sťahuje celé vnútro. Okolo obvodu cítite ocelový pás a po 10 minútach Vám ide rozpučiť vnútro. Sťahuje sa Vám celá pobrušnica a i napriek tomu, že na váhe nepozorujete velký úbytok, na obvode to zbadáte !
Okrem klasických behov, plávaniu,... je toto asi moja naj jednotka. Ale nedá sa to robiť pokiaľ máte problém s chrbticou - plotínky Vám sadajú a chrbát bolí. Pre zdravých odporúčam toto hlavne pre svoj efekt a cenu.

luna1001
6. nov 2012

neviete niekto aka ma byt doba medzi jednotlivym nasatim?? dakujem

miro2
15. nov 2012

Luna1001:
Vieš len pisat, alebo aj čitat? Ak si aj pri cviceni taka leniva ako pri zhanani si informacii, potom nikdy neschudnes. Forum tu je od toho, aby niekto poskytol informaciu druhemu, ale ten druhy by si tie informacie mal najskor precitat a az potom sa pytat, a y sa nepytal na nieco, co sa tu uz uviedlo. (pripomina mi to film Marecku podejte mi pero- pane uciteli a co je to ten hrdobec?)
Odpoved na tvoju otazku mas 2 prispevky nad tebou !

mbrazd
29. nov 2012

@kbob ahoj, prosím ta, v ktorom salone v TT si bola? a s vysledkami si spokojna? dakujem