icon

Kto má úplne zaručenú vec na chudnutie?

zankagalvankova
31. júl 2012

ako schudnut

squishy
Odpoveď bola odstránená
nitusiak
1. feb 2017

@konteska ano! Presne ten beriem aj ja :( tak som si viac nez ista,ze je to skutocne nim. Ako si ho vylucila,naraz ci postupne?

konteska
1. feb 2017

@nitusiak postupne, a na cca 2mes. ale uz ho beriem znova poctivo 😀

tinuska0306
1. feb 2017

@zankagalvankova nežrať hovadiny a cvičiť, to je zaručené, každý to vie, ale nechce sa mu...

cynthie
Odpoveď bola odstránená
simonettavadkerti
6. feb 2017

L-karnitín pred cvičením a normálna strava

simonettavadkerti
6. feb 2017

@amulienka ja som sa tam dostala hneď po prvom cvičení 🙂 ale to som tam aj išla s tým že to veľmi chcem robiť.. odvtedy cvičím pravidelne a je to jediný spôsob pre mňa kedy dokážem úplne vylúčiť vonkajší svet.. podľa mňa ak si tam išla len preto, že to "musíš" robiť, nikdy nebudeš cítiť to, čo ti to cvičenie môže naozaj dať

lamianka
16. feb 2017

Pomáha niekomu plávanie? Doma sa cvicit pri detoch nejak neprinutim, ale plavat by som urcite sla 🙂 Po 6 detoch som prekrocila 100kg a mojich povodnych 65 je dlhodobo v nedohladne :( teraz zacinam nejest po 16/17 hod., ale rada by som si ukradla cas na plavaren aj kvoli chbtici.

oliva001
16. feb 2017

ahojte. Keď som cvičila a zdravo som sa stravovala a chudnutie sa časom spomalilo (rozumej zastavilo) mne pomohli bylinné lymfatické kúry. Odišla zadržaná voda a hneď som mala motiváciu pokračovať v zdravom životnom štýle.
Hovorí sa, že strava je 80% úspechu a cvičenie 20. Cvičenie je určite potrebné, ale podľa môjho názoru strava nie je 80% ale 99% úspechu. Keď som začínala s cvičením a nemala som upravenú stravu (jedla som všetko, vrátane mekáča, karamelky, macíkov, ...) žiadny úspech sa nekonal ani po troch mesiacoch. Tak som zmenila stravu (raňajkujem, vyhýbam sa sladkostiam, zdravšie varím, objavila som čaro šalátov...) a zrazu to šlo. Tým samozrejme nechcem povedať, že nemáte cvičiť. ´/pravou stravy zhodíte kilá a tuk, ale cvičením vybudujete svaly a tie krásne krivky, ktoré sa vám určite budú páčiť. Videli ste už štíhlu ženu, na ktorej visela koža, na stehnách celulitída...? Je to také isté otrasné ako obézna žena s celulitídou.

evittam
16. feb 2017

@oliva001 Suhlasim s tebou. Akurat,ze aj stihla zena,ktora cvici ma celulitidu a moc s tym uz nenarobi-zbavit sa jej uz nezbavi....😉

tinuska0306
16. feb 2017

@evittam celulitídy sa zbaviť dá....

evittam
16. feb 2017

@tinuska0306 Nie uplne.

tinuska0306
16. feb 2017

@evittam no neviem teda, ale potom je mnoho žien zázračných. strije, to je už o inom, tie odídu len laserom

evittam
16. feb 2017

@tinuska0306 No hadat sa nejdem. Poznam vela zien co robilo vsetko mozne pre to aby sa zbavili celulitidy a nic nepomohlo-len sa zmiernila. Minule som dokonca videla o tom aj vyjadrenie jednej lekarky-potvrdila to co tvrdim -celulitidy sa uplne zbavit neda...a pekne aj vysvetlila preco.
Tie tvoje "zazracne zeny" mozno nemali celulitidu.😉

somavi
16. feb 2017

Nezrat blbosti a hýbať sa👍👍

tinuska0306
17. feb 2017

@evittam tak sa asi obviazali pomarančom, oki, video som nevidela a tiež sa nebudem hadať, budem si myslieť aj tak svoje

ajka006
17. feb 2017

ahoj, mne pomohlo bicyklovanie a prechod na surovú stravu - robila som si rôzne zmesy a šťavy, bicyklovať som chodila cez leto denne a z pôvodnej váhy cca. okolo 70 som sa dostala až na nejakých 57 - 58 kg, čo mi manžel povedal, že už dosť, lebo si už moc chudá 🙂

konteska
17. feb 2017

@somavi nie kazdemu sa da hybat 😢

abigael
Odpoveď bola odstránená
alzbetka83
22. feb 2017
tinuska0306
23. feb 2017

@alzbetka83 u každého je to iné... netvrdím, že každý sa je dokáže zbaviť, ale nech mi nepovie, že nikto sa jej nezbaví

alzbetka83
23. feb 2017

@tinuska0306 a tak to hej,dá sa, alebo sa dá zmierniť...Ja len či nemáš náhodou nejaký tip na rýchle zbavenie sa celu...😂

petraslov
23. feb 2017

@lamianka mne plávanie veľmi pomohlo (samozrejme spolu s úpravou stravy ale nie zas nejakou radikálnou a za 8 mesiacov odišlo 24 kíl 😊

tinuska0306
23. feb 2017

@alzbetka83 no mne pomohlo cvičenie, chodim každe rano a vynechala som sladene napoje čo som pila nonstop a cukor z kavy a čaju som vynechala

nuska
Odpoveď bola odstránená
lamianka
23. feb 2017

@petraslov To sa teším, začala som pravidelne min. 2x do tyždna a plavam celu hodinu v kuse. Cítim sa ovela lepsie nielen ohladom chrbtice, ale aj kilá idú dole + nejem po 16.00 a snažím sa piť viac vody, co bol predtym problem ( vypila som ztazka nejaky liter ) Prestala som pit sladke vody, sladkosti, sladenu kavu a prazenu kavu vobec. Namiesto toho som nabehla na zelenu kavu, i ked zvyknut si na nu bolo tazke 🙂 Po prekrocení 100vky som sa jednoducho zabrzdila a denne sa prekonavam, aby som nepolavila 🙂 Zatial je to len nieco vyse tyzdna, ale citim sa lepsie a odvazim sa az po mesiaci 🙂 Plavanie je super, aspon pre mna.

petraslov
24. feb 2017

@lamianka to je super teda, na plávaní milujem to že nezaťažuje kĺby, človek sa pri tom nepotí a spaľuje kalórie podstatne rýchlejšie než iné športy a pracuje pri ňom celé telo rovnomerne. Ja som začala plávať v júni, najprv som si dávala kilometer každý druhý deň, čo mi trvalo 45 minút zo začiatku ale po troch mesiacoch sa mi podarilo znížiť čas na necelých 30 minút, takže som si potom pridala ďalších 500 metrov. Začala som potom plávať skoro každý deň a teraz plávam už 2 kilometre približne tých 55 minút ale posledný mesiac som sa do bazéna dostávala len dvakrát do týždňa cez víkendy aj kvôli počasiu ale najmä kvôli tomu že cez týždeň mi na to nezvyšoval čas. V marci to už ale bude lepšie a budem môcť chodiť aj cez týždeň takže môj plán je aspoň štyrikrát do týždňa si ísť zaplávať. Tiež som vyradila všetko sladké zo začiatku, múčne jedlá a múku ako takú. Teraz si občas aj doprajem nejakú tú sladkosť a jem takmer všetko ale s mierou a v malých porciách. Pravdou je že sa mi váha zastavila a mesiac aj čosi stojí, ale podstatné pre mňa je že nejde hore a viem že keď znovu zintenzívnim pohyb vo vode, že to pôjde ešte aspoň kúsok dole. Chcela by som ešte takých max. 5 kíl zhodiť ale tie už pôjdu ťažšie. Ale ja si počkám a raz budú fuč 😀

benyjane
24. feb 2017

Mne pomohla NUPO dieta bez cvičenia za týžden 5 kilo dole no neni to lacné , ale funguje to ..

dvojickychalani
Odpoveď bola odstránená
majka68
30. mar 2017

@nuska ....ano Body Mission je skvelá dietka , pomáha