Kto má úplne zaručenú vec na chudnutie?
ako schudnut
Paleo strava a pravidelny pohyb. Napr. Crossfit 🙂
Cica nežer 🙂
Kazdy rok mame preventivku v praci a dr. ma potesila, vsetci priberaju a vy ste schudli. 😀 😀 😀
Pohybu mam v praci azaz, jem 4x denne /ci poobedna, nocna,nevadi/ a ak sa mi mali tak po praci vyjdem peso na 5te poschodie .
nehladovať ! lebo telo si to dobre zapametá a nie je hlúpe, všetko si bude ukladať do zásoby. Nejesť sladkosti ani príliš veľa ovocia, žiadne sladené vody a pravidelne sa stravovať aj večer ak niekto chodí spať o 11tej tak je hlúpe od 17tej nejsť lebo telo hladuje. Treba jesť viac bielkovín a menej sacharidov. a hlavne nehladovať !!!!!!!
Vsetci mame recept na chudnutie - NEZRAT!!! Vsetci to vieme, len sa to tazko dodrziava 🙂
neprejedat sa, seknut cukry a cvicit🙂
nejest sladkosti, obmedzit biele pecivo, pit vela vody, sportovat
ahoj,myslim si ze je potrene jest pravidelne 5 krat do dna,aby clovek nebol hladny a pohyb,mam kamoslu co bola silna a zacala sa tak stravovat a krasne schudla,fakt,sladkosti ziadne,,,
Keďže nadváha zvykne byť psychická = vačšinou značí nedostatok lásky. Teda treba sa zalúbiť, neriešiť váhu a hlavne nezabudnite hlavná zmena je ľúbiť samú seba, takú aká si. To určite zaberie 🙂 ďalej sex aspoň 1x za deň a milovať život všetkými zmyslami. Ja som takto získala svoju vysnívanú postavu 🙂 prišiel moj muž - láska mojho života 🙂 a za rok ani neviem ako som mala o 8 kg menej a drži sa to doteraz(8 rokov) medzitým som porodila dve deti.
Prazdna penazenka, je ten najlepsi recept !
Z vlastnej skúsenosti ŽIADNA DIÉTA ale celková ZMENA ŽIVOTNÉHO ŠTÝLU. 😉 🙂
Ja by som radila neprejedať sa, dať si všetko, na čo máš chuť, ale s mierou.. A cvičiť, hýbať sa! Ja neznášam také spoločenské aktivity ako aerobik, brušáky robím, len keď mám zväčšené bruško, ale aj tak mám pohybu ajajáj.. Snažím sa chodiť čo najviac pešo, nechodím výťahom, na bicykel nedám dopustiť.. A hlavne nerieš, prijmi svoje telo a ono sa zrazu preprogramuje 😉
Skusila si adipex?
http://www.bodytrener.sk/_boris_/7 vyskúšaj tréningový plán, mne to dosť pomohlo 🙂
Podla mna je najdolezitejsia motivacia. Tiez som veeela krat skusala schudnut, niekedy uspesnejsie, nikedy....to skoncilo takto uplnym prezieranim sa 😀
Motivovala som sa ako to len slo, aby som sa mazelovi pacial, aby ked sa prechadzam s detmi som vyzerala dobre, aby na skolskej stretavke sa zmestila do siat...potom som si uvedomila ze je to len docasna motivaci. Treba mat dlhodobu, alebo celzivotnu. Dnes som citala clanok ako obezita a nadvaha suvisi so zvysenym rizikom rakoviny - toto je moja motivacia - chcem sa dozit vnokov mojich deti a byt s nimi co najdlhsie. 😉
http://www.medicc.eu/sk/odborne-clanky/ ... alny-bonus
Inak Ti drzim palce, hlavne je to nevzdat!
zmena stravovacich navykov,cvicenie,pevna vola,odhodlanie....
Cambridgediet
Tu je dôkaz, že aj chlapi vedia schudnúť 🙂 Pozrite tieto fotky - chlapík schudol 29 kg za rok a teda hooodne to na ňom vidno 🙂 : http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7
Stacila zmena stravovacich navykov, trochu cvicenia ..... ved pozrite, ma tam aj video ako to dosiahol....
ODPORUCAM JOZEF MIKLE.NA FB.... 😉 ...
Cambridge - naozaj to funguje, ale je to poriadne drahá diéta a musíš byť maximálne disciplinovaná.
Ahojte, ja som sa dlhý čas pokúšala schudnúť len tým že som sa snažila menej jesť... potom mi ale kamarátka poradila túto stránku http://schudnutie.peknetelo.eu/ a na nej dukanovu diétu. Neverila som ale vyskúšala som a schudla som 4 kilá a zatiaľ s ami nevrátili.. hádam to tak aj ostane :D
ja mam nieco co zatial fungovalo na kazdom kto to vyskusal. Zabudnut na otrepane frazy z netu ako "jest celozrnny chlebik, zredukovat tuky" atd.. ale pocuvat skutocnych odbornikov. Este nikto neschudol tym, ze bol hladny. Ludia musia jest tak, aby mali energiu a mohli fungovat. Zvlast zeny, ktore su po porodoch a popri starostlivosti o deti unavene a nevyspate nevydrzia na nizkotucnych nefungujucich dietach. Ja som skusila http://www.foodlogic.eu/ , dostala som kazdy den odporucane jedla a krasne som zhodila. Pokracujem v zdravom stravovani a nebola som nikdy hladna
http://schudniajty.blogspot.sk/ Ahojte schudla som 18 kg a na stránke mám recepty a pár tipov. Pokiaľ budete mať čas a chuť skúste čeknúť🙂
Ahojte!
Ja som počas tehotenstva pribrala takmer 30 kg!
Hneď po pôrode ešte v nemocnici išlo dole 7 kg- bábätko, placenta, voda.
No a zvyšných vyše 20 kg bolo na mne.
Hlavné je nestresovať sa kôli tomu.
Keď niekto začne držať prísnu diétu, ktorá sľubuje v krátkom čase zázraky, zvyčajne sa kilá vrátia rýchlo späť.
Ja odporúčam kúpiť si L- karnitín- pomáha spaľovať tuky počas fyzickej námahy, zobrať na prechádzku kamarátku, najlepšie takú, čo ešte nemá bábo, aby ona mohla tlačiť kočík a vy ste mohli bežať. A ešte VEĽA piť zeleného čaju a minerálky najlepšie Baldovskej, Fatry, alebo Salvator.
Nemusíte behávať každý deň stačí každý druhý, alebo aspoň 2- krát do týždňa- to Vám naštartuje metabolizmus.
Pomedzi to nejaká prechádzka s kočíkom.
Ja som ešte na večeru jedávala ovocný šalát ako samostatné jedlo, ale nie každý deň- je ťažké prísť vyhladovaná z behu domov a nedať si aspoň niečo malé. 🙂
No a takto som fungovala zhruba rok.
Mám naspäť svoju postavu- možno aj lepšiu, lebo predtým som nebehávala.
A držím si ju už vyše pol roka.
Držím Vám palce!
mne pomohla dukanova diéta, ja som mäsovo-zeleninový typ, krvná skupina nulka a tak mi to chutí, dala som už dolu 24 kíl od pôrodu v máji, pribrala som viac než 30kg, takže ešte pár kilečiek a je to v pohode...synčeka stále dojčím, tak som začala od druhej fázy tejto diéty, a stále dodržiavam tretiu fázu, sacharidy a tuky jem v minimálnom množstve, okrem toho každý deň kočíkujem dve tri hodinky pokiaľ veľmi neprší, vietor a zima nám nevadia, malinký si pospinká a kilečká idú dolu...skúšala som aj diétu od Mačingovej, tiež som bola úspešná...no treba vyskúšať, na každého platí niečo iné....ono je dôležité nadstaviť sa tak, že to naozaj chceme a potom to aj dokážeme, jesť hlavne čo nám chutí a trošku toho pohybu tiež treba, výdaj musí byť vyšší než príjem, to je celé tajomstvo úspechu, je to v hlave,držím palce 🙂
nejest 🙂)))
lishou slimming tablety odburavaju chut do jedla a dodaju energiu telu alebo slimming coffe jeden sacok rano, mam to odskusane na sebe predtym som mala nazor ze bez cvicenia to nepojde, no dolezitejsie je neprejedat sa a kto ma slabu volu ako ja tak pre nas je tu tato pomoc.
ahoj mne pomohla delena strava neobmedzujes v nicom mozes aj sladke proste hocico len musis vediet spravne delit a v prvych tyzdnoch to dodrziavat prisnejsie 🙂

Uplne vylucit cukor, akykolvek. Ja som takto schudla za 4 mesiace 9 kg a uz som ich nepribrala. Telo totizto najskor spaluje cukry a potom tuky. Ked nema cukry,spaluje tuky. A este, chudnut som zacala asi az po mesiaci, co som nic sladke nejedla, ale potom to slo rychlo, akoby sa mi zrychlil metabolizmus 🙂