Kto má úplne zaručenú vec na chudnutie?
ako schudnut
@pslahorova nefunguje
@silvinkabb ale funguje
@pslahorova no nie kazdemu. pretoze ja to robim uz polroka a nefunguje. to su tie rady co su vsade, ale zalezi od strasne vela veci...
@silvinkabb Tak skús niečo iné. Ja nejem takto pravidelne, ale mám raňajky, ak si spomeniem niečo zobnem na desiatu, obed, tiež niečo na olovrant a večeru - snažím sa nejesť mastné, vyprážané, kombinujem hlavné jedlo buď mäso+zelenina, alebo cestoviny,ryža,...+zelenina, výhradne celozrnný chlieb. Sladké nejem skoro vôbec. A vždy raz za týždeň mám "cheat day" alebo ak nie deň tak 2x za týždeň väčšinou si dám na čo mám chuť buď na obed alebo na večeru (napr.v pohode kúsok pizze s deťmi a podobne). A cvičím - keď som chudla stravu som dodržiavala na 95%, cvičila som 3-4x týždenne. Už len udržiavam takže stravu ako píšem a cvičím 1-3x za týždeň. Treba si nájsť tú správnu cestu pre seba a všetko sa dá. Držím prsty. 😉
Ahojte, kočky 🙂
cvičeniu sa venujem už veľmi dlho 🙂 a na svojom fitness blogu sa delím o kopec rád a nápadov na zmenu k zdravšiemu životnému štýlu či motivácii cvičiť. Možno Vám niečo z toho pomôže. Prípadne sa ozvite, rada Vám poradím... s cvičením, s jedálničkom, s akýmkoľvek problémom 🙂 http://pinkironlady.sk/
@aneta426 ja som vyskusala goute.eu , pomohla, ale pri ziadnej diete nemate zarucene, ze nenastane jojo efekt. Clovek jednoducho musi zacat celkovy zdravotny styl: zelenina, pohyb...
Mne pomohol pilates a joga.
Ja som mala problémy so stitnou ☹... tento rok ešte 125 niečo,momentálne 79... zacala som makat,spravna vyziva,veľa vody,a pohyb..v praci som veľa nestihala no zmena stravy mi veľa pomohla...ktorá chcete napíšte mi na moj fb..Betuška Babena Ráková..pridam aj fotky,za staré sa ovsem hanbím ale pre mňa bola inšpiratívna na otvorenie očí ...a pracovať na sebe...dnes sa citim skveli,viac energie a aj stitna ustupila 🙂
@betuska147 a ešte pokračujem ďalej...🙂
@betuska147 pardon ,115 malo byť
Veľmi pekné motivačné ;) Bohužiaľ aj keď by sme rady tak bez pohybu to nikdy nie je bohvie čo a najväčšia časť úspechu je strava. A hlavne nechudnúť rýchlo a s diétami ale zdravou stravou. Ja milujem tanec, dokážem pretancovať hodiny a naopak poislňovňa ma moc neberie. Chodím na salsu a zumbu milujem latino rytmy. Zumba s Eliérom je super napríklad v Bratislave v La Fiesta má aj salsu kizombu bachatu a všetko sú to úžastní lektori. Panuje tam super priateľská atmosféra človek zrelaxuje psychicky a urobí pre seba aj fyzicky. Najlpešie je chudnúť aktivitou ktorá nás baví a s zdravým jedlom ktoré nám chutí, to je podľa mňa úspech zaručený dlhodobo nie len na chvíľu.
mne strasne vela pomohli aj vyrobky herbalife pri zmene zivotneho stylu, a pohybu 🙂
Ahojte skúšali ste nový produkt eco slim že je to overené v všetkých krajinách rozmýšľam že by som si to kúpila dva balíčky zaplstis a tretí máš zadarmo ak neschudnes že to môžeš vrátiť tie dva balíčky dám vedieť
Nežer.😉
piperine už nie je v kurze, tak treba hodiť na trh novinku 🙂
a tento eco slim už fakt určite zaberie 😀 😀 😀
Reklama jak vyšitá
Nezrat
Ja chodím od marca na jumping 1-3x/týždeň, schudla som 9kg a jem všetko
Ja ked citam od kráv ze nezrat a cvicit tak to je riadna brzda nech nezere a zdochne...
Zdravím. Na chudnutie máš najlepšie častejšie jesť v menších porciách, chvičiť najmä zo začiatku cviky iba s vlastnou váhou, kedže tieto cviky pália tuky ešte dlho po docvičení. Dôležité je čo najviac zo života obmedziť klasický kryštálový cukor. A nakoniec taká perlička - priberá sa aj keď máš nedostatok spánku - tu máš o tom napísané viac!! http://bold.sk/8-varovnych-signalov-ktorymi-vam...
Male porcie ,obmedzit sladke aj vody .Jest z malych tanierov,piť vela čistej vody a hybať sa .Zaručene musi človek schudnut viem podla seba 😉
@silvinkabb ako sa stravuješ aku maš vahu a vyšku?
@babulka82 stravujem sa normalne, zdravo a pravidelne. nepijem sladke a nejem sladke. nejem vyprazane, mastne ci tukove veci. jedina moja nerest je chleba. cvicim 3x do tyzdna - rozne. bohuzial mam 174 a 98kg
@silvinkabb Ahoj, možno by pomohlo odkysliť organizmus, aby sa správne naštartoval. Mne to osobne veľmi pomohlo. Plus ako bolo vyššie spomenuté jesť častejšie, 5-krát denne. Pred spaním si dávam ešte čistý proteín. Všetko mi odporučil jeden známy, ktorý sa tomu venuje a aj pracuje s tými výrobkami.
@nuska a ako odkyslit, cim? jem 5x denne
@silvinkabb No ja som jedla na odporúčanie toho známe tabletky, ktoré sa volajú Probalance. Ak chceš, vedela by som ti ich od neho zohnať. Obsahuje to kopu minerálov a tak. Mala som aj k tomu pH papieriky na moč a normálne som si to sledovala 🙂 A odkiaľ si, alebo mi napíš číslo do správy a dám mu ho, možno ti pomôže.
@zankagalvankova
Ahoj
Ja som vysoko spokojný z týmto doplnok na chudnutie. Po dvoch týždňoch som stratil na váhe 12 kíl.
Taktiež oceňujem kvalitu a najme že je prírodný. Dobre sa mi po ňom spáva a môžem jesť čo chcem. Takže odporúčam každému čo má problém z priberaním alebo váhou.
Trocha si priplatíte ale je to kvalitka.-- ODPORÚČAM!!

jest 5/6 krat denne v 2/3hod. intervaloch, hybat sa, ovocie doobeda, vyhodit cukry , viac zeleniny, a hlavne zdvihnut rit 🙂