icon

Ktoré tabletky na chudnutie ozaj pomôžu?

denulienkad
12. nov 2015

Ahpjte neviete,ktore tablwtky na chudnutie naozaj pomahaju?Skusala som diety a nic. Aj som si zaplatila piradcu a schudla som 6kg a odcestovala som do zahranicia a tam take stravivanie nemozem tak uz pekne idu naspat kilecka.Dakujem za normalne odpovede a nie odsudzovanie a neviem co.

evittam
17. nov 2015

@dollynkaa Veľmi dobre napísal, nakoľko už by sa všetci mali spamätať a prestať kupovať "sračky" (pardón za výraz - ale iný na to nemám) tohto typu a prestať veriť tomu, že existuje niečo čo začnem brať, sadnem pred TV a do rána budem ľahšia o 5kg. 😉

henamichal
17. nov 2015

@dollynkaa A tu niektoré ženy ako môžu hazardovať so svojim zdravím ?! To je hriech a nie to, že som to napísala! Hah!!

nibiru
17. nov 2015

@dollynkaa hohužial má pravdu Adipex retard je v eu zakazaný lebo obsahuje metamfetamin ženy čo užívaju adipex retard si kludne možu začať dávať pervitín!su z neho tie isté stavy.Ja osobne som adipex retard užívala v dobe kedy bol povolený pod dohladom kardiologa a dietologa ja som ho zohnala bola som hlupa 18tka a peknou postavou 65kg ale došla som do stavu 42kg,poškodené ladviny,pečen ako feták,vypadané vlasy ,plet ako narkomanka totalne zlyhana imunita herpesova infekcia po celej tvary,uzkostne stavy,bušenie srdca,tachikardia ,nespavosť,paranoja to boli 3 mesiac užívania každý veče 1 baleta a po skončení mi museli pichať B12,a neuveríte do pol roka som pribrala 20kg hoci som nejedla vela ale brutalne som sa zavodnovala proste celé zlé.nastupil jojoefekt a vizerala som horšie ako predtým.Už nikdy by som sa na to nedala,3roky po porode som mala 96kg začala som cvičiť jillian michaels a schudla som 18kg za 4 mesiace a 2r. som bez jojoefektu napriek tomu že mám velkosť 44-42 ked ma niekto vidí neverí že vážim 77-80kg ,vždy sa ukaže že ta lahšia cesta stoji na prd a ak chceme súpolahlivý vysledok treba zamakať.ZA druhe adipex retard s inernetu je fake a to veru nikto nevie čo je v nom a niekho kludne veru zabiť može je to najfalšovanejší liek a viagrov podla slovenskej colnej správy.

evittam
17. nov 2015

@nibiru Krásne si to napísala. Ja som začala makať na sebe od cca polky apríla , od augusta už "len" udržiavam - t.j. stravu sa snažím mať upravenú - ale častejšie "zhreším" - dám si na čo mám chuť a stále cvičím - momentálne minimálne -2-3x do týždňa. Išla som dole z 177cm/88kg na 177cm/76kg ale hlavne veľmi objemovo - stehná -12-13cm, a spevnela som "brutálne", a som na seba hrdá a max.spokojnosť. Akurát min.piatok mi prišli džínsy veľkosť 38 a tričko 36 - jupíííí a viac nepotrebujem len udržať. 😉

dollynkaa
17. nov 2015

@evittam @nibiru ako ja sa nejdem zastavat tabletiek ale mne ten sibutramin 15mg nic nerobil ziadne stavy. Nakolko mam pred tym respekt vzdy som otvorila tobolku a polku som vysypala. Bala s sa aby to nebolo silne. Ale zas niektore ste brali tie silne adipex a pidobne tak dlho ze ani sa necudujem.. A @niburu to obidvaja doktori nevideli co sa s tebou deje picas tych mesiacov? A urcite si take stavy mala yz skor nez po 3mesiacoch ci?

evittam
17. nov 2015

@dollynkaa JA SOM NIKDY NIČ NEBRALA. A nikdy ani nebudem. Všetko je to svinstvo a sračky - ospravedlňujem sa za výrazy, ale tak to je. A neznamená, že ak si nemala problémy počas užívania tých tabliet, že to nebude mať dopad na tvoje zdravie v neskoršom veku - jasné, že ti to neprajem, ale môže sa to stať. Ja volím radšej normálnu, prirodzenú cestu a môžem byť na seba hrdá a nie pchať sa kravinami a zbytočne riskovať svoje zdravie a život-to sa mi nikdy neoplatí - určite kvôli sebe a aj kvôli mojim deťom a v neposlednom rade aj partnerovi.

nibiru
17. nov 2015

@dollynkaa tie stavy začali asi po týždni užívania detská lekarka ktorú som vtedy mala ma nevidela nechodila som tam prišla som až ked som dostala herpes za 2h. sami herpes rozšíril po polke tváry okamžite mi nasadili lieky,lekarka brala krv,važila ma lebo nechápala ako som mohla tak vychudnúť za pol roka čo ma nevidela,lieky naštastie zabrali ale nadalej mi pichali B12 potom nastal kolotoč vyšetrení cholesterol aj ten dobrý som mala v - hodnotách pečenove testy strašne zlé.
@evittam ja mám dobrý typ postavi prsia mám F od svojich 13r. jasne že ked som mala 42kg boli len B mi to máme v rodine ja som napriklad aj po schudnutí pred 2r neschudla ani cm s prs len tuku z chrbta a pod prsiami,postavu mám súmernú ked som mala 23r. mala som pri váhe 60-62kg miery 90-60-90 proste u mna naozaj po rokoch viem že vahou sa ja riadiť nemôžem.

nibiru
17. nov 2015

@dollynkaa ja som adipex kupila na čierno od znameho z lekarne upozornoval ma ale že sa berie len pod dohladom tychto 2 lekarov lenže ja som videla len to že schudnem neriešila som nasledky.mala som dost nizke sebavedomie nadavali že som tučná atd...proste zakomplexovaná puberáčka.

evittam
17. nov 2015

@nibiru Ja sa taktiež váhou neriadim, to sa pri mojich dispozíciách nedá - mám "ťažké kosti" 😉 . Takže momentálne ak niekomu poviem koľko vážim tak mi neverí- že minimálne o pomaly 10kg menej musím mať 😀 . No a prsia ja neriešim a ani som ich nikdy neriešila - mám momentálne B a ak chudnem tak tie mi idú prvé - ale už od puberty som si zvykla - "komu sa nepáči nech nechá tak". 😝

nibiru
17. nov 2015

@evittam nemáš tažké kosti to je mýtus máš vela svalovej hmoty a to je super pretože tá spaluje tuky 🙂ja meriam iba 168cm inak zaklad pri cvicení večer jesť bielkoviny lebo s tých rastú v noci svaly a tie spalujú tuky 🙂 ked som mesiac chodila do fitka važili ma tam a kedže nejedla som spravne stalke mi vychadzalo že chudnem zo svalovej hmoty nie tuku až som potom na to došla a po týždny bolo vidieť že šli dole tuky 🙂 ak svaly nemaju bielkoviny požieraju sami seba vaha ide dole ale potom nastáva jojoefekt.

evittam
17. nov 2015

@nibiru No mýtus to nie je. Mám to potvrdené lekármi, že mám celkovo ťažkú kostru a aj svalovinu - mám to po otcovi - bez 2cm ´2-metrový chlap. 😉
No a veď mať radšej svaly ako tuk je určite lepšie, stačí si nájsť ako vyzerá 2kg tuku a 2kg svalov.

libka1
17. nov 2015

@dollynkaa prekvapuje ma ze sa nepytas skor boze ako moze niekto nieco taketo uzivat 😅

dollynkaa
17. nov 2015

@libka1 co nerozumiem.co sa nepytam skor

libka1
17. nov 2015

@dollynkaa to bola reakcia na prispevok co si napisala 07:16. 😉

zarka123
27. nov 2015

neskusali ste niekto namiesto tabletiek prirodne doplnky? bylinky?

mirii22
28. nov 2015

@zarka123 Ja už mesiac a pol chudnem s ajurvédskym korením a bylinnou zmesou 🙂

zuzka1008
28. nov 2015

skusili ste ACVmax, z internet.lekarne?

kakatulik
28. nov 2015

Moj nazor je ten,ze najlepsia tabletka je disciplina a psych.pohoda.
Z ostatneho schudne iba penazenka.

zarka123
29. nov 2015

@mirii22 a dari sa? ja som tiez schudla pomocou byliniek, takze ziadna chemia 🙂

dollynkaa
29. nov 2015

@mirii22 a to co je odkial? Mozes mi napisat nieco viac? A pomaha?

mirii22
29. nov 2015

@zarka123 Zatiaľ sa darí, po mesiaci a troch týždňoch som zatiaľ na - 8 kg a nejaké drobné 🙂
@dollynkaa Poslala som ti správu 🙂

ivetaiveta12
2. dec 2015

ja pouzivam CLA tabletky rano, naobed a vecer vzdy s jedlom. Potom chromium jednu tabletku denne vzdy s niecim sladkym a potom este L-Carnitin vzdy pol hodinu pred niakou aktivitou lebo by to malo zrychlit spalovanie. Ale poviem Vam ze uz sa dva mesiace nehybem, jem co chcem a aj ked jem tabletky tak su vysledky nulove :s . Ono fakt bude nieco na tom ze neucinkuje nic len pohyb + upravena strava. Tabletky mam akurat tak pre dobry pocit...

majoh
2. dec 2015

zapamatajte si ziadne tabletky nie su specialnym zazrakom, treba sa hybat makat na sebe a strazit si kalorie cukry celkovo stravu... tabletky vam len mozu omoct v procese chudnutia, ci naberania svalovej hmoty ja pouzivam piperine forte ale sam viem ze to nie len vdaka nim

evittam
2. dec 2015

@ivetaiveta12 Tak ja by som zbytočne pre "dobrý pocit" peniaze nevyhadzovala za voloviny a chémiu, ktorá ti tak akurát môže poškodiť zdravie. 😉 A prepáč, ale neviem čo si čakala ak ješ čo chceš a nehýbeš sa....zázrak?! Ja napríklad tiež kde-tu jem čo chcem, ale hýbem sa pravidelne a udržiavam čo som schudla, dokonca ešte išli aj nejaké to 1-2kg dole a cm určite. 🙂

evittam
2. dec 2015

@majoh Ty už konečne prestaň spamovať s tým tvojim piperinom...Nakoľko v jednej téme ho najskôr vychvaľuješ ako s ním kolegyňa schudla 12kg za mesiac, potom sa po dlhšej dobe priznáš, že ho teda berieš ale cvičíš a zdravo sa stravuješ.......Už konečne pochop ty a aj všetky ostatné, že nič vám schudnúť nepomôže - žiadny "zázračný prípravok" neexistuje. 😉

majoh
2. dec 2015

@evittam ved ja to tu opisujem ze piperine forte nie je zazrak citaj prosim

evittam
2. dec 2015

@majoh Ja čítam, len čítaj aj ty čo píšem.....
Ako som už napísala, je úplne zbytočné brať nejaké prípravky a vyhadzovať za ne peniaze. Radšej si kúpim niečo pekné pre seba alebo pre moju rodinu.

majoh
2. dec 2015

napisal som ze uzivam piperine forte a ze si myslim ze mi pomaha rychlejsie schudnut co na sebe aj vidim ,.. a necvicim prvy rok ani prvy mesiac ako polovica fora

majoh
2. dec 2015

@evittam jasne ty mas rodinu to je jasne ze peniaze sa daju aj lepsie investovat ako na doplnky stravy ako piperine ci ine alebo proteiny atd to rozumiem predsa

buckovak
2. dec 2015

@majoh no už zas máš dnes piperínový deň? dnes si ho už odporúčal aj v ďalšej diskusiii o piperíne,
tak keď vieš , že to nie je z piperínu tak načo ho zas všade do každej diskusie o chudnutí strkáš?
Prečítal si si načo je piperín dobrý? a pochopil si to??? už som Ti dávala tento odkaz na susednej diskusii:
http://www.nutraceutica.sk/sk/nutaceutika_vo_vy...
tam sa chudnutie nikde nespomína, dokonca sú ľudia, ktorý ho nemôžu brať (to je celkom na konci) ale Ty budeš radšej naďalej zavádzať potencionálnych záujemcov. Je to troška serióznejšia stránka ako Tvoj piperine forte.
ešte stále chceš takto klamať ľudí, že ho nepropaguješ ?