icon

Lenka Kořinková - delená strava

katarinam89
28. feb 2014

Milacikovia moji slape niekto na tejto uprave stravy? Idem do toho,len zaciatky su velmi zlozite pomozete...

Strana
z2
carrie4
28. feb 2014

@katarinam89 no momentálne nechudnem podla tejto diety... ale tak pred desiatimi rokmi som podla Korinkovej schudla cca 25 kg 🙂

katarinam89
autor
1. mar 2014

A akú máš terasu? A vtedy ako dlho si ju držala respektíve za aký čas si dala dole toľko kg? Papala si často a menej a správne kombinovala však? Ja som s 90 dd schudla 26 kg ale chce to zmenu

demonika11
2. mar 2014

Ahoj ja som dnes zacala. Ja mam delenu :bielkovinovy a sacharidovy den. Zacinajuca vaha 80:(

katarinam89
autor
11. apr 2014

@demonika11 ahojky ako sa dari este delis ? Ja sa v celku drzim

demonika11
12. apr 2014

Ahoj sem tam este delim, ale az tak prisne to neberiem. Moja vaha konecne 75 🙂

mamina_25
17. feb 2015

Ahojte drzite tu este niektora delenku???
Ja som dnes zacala znova,nech sa zbavim poslednych 15 kil ;)

emma_932
17. feb 2015

ahojte aj ja som drzala korinkovej delenu asi pred 5 rokmi, schudla som asi 5 kg /viac som nepotrebovala/, nie je to zlozite, mozno sa na to dam aj ja. ukecajte ma niekto 😀

mamina_25
17. feb 2015

@emma_932 tak ta idem ukecat :D pridaj sa :D
Ja som cca pred rokom a pol schudla 22 kg a teraz potrebujem dat dole este 15 kg 🙂

tilda
22. feb 2015

@mamina_25 ahoj,by som sa pridala,ale kojim...mozem myslis i tak? ;)

svatava74
22. feb 2015

@emma_932
@mamina_25 Baby pridam sa k vam..... musim to tiez delit, lebo vdaka podobnemu styli stravovania som dala dolu pred 2romi okolo 14 kg....aj s cvicenim samozrejme....ale hormonalna liecba a kila su spat...zacala som cvicit tento yzden a stravu muism dat do nejakeho mne vyhovujuceho poriadku....idem si to rovno nastudovat...tesim sa .... 🙂

emma_932
22. feb 2015

@mamina_25
@svatava74 no ja este uvidim 😀 mam take blbe obdobie, ze nic nestiham a som prisrobovana k stolicke. A s Korinkovou uz mam skusenost, ze to ide aj ked nie je cas pravidelne cvicit.

emma_932
24. feb 2015

Taaaak moje mile, dnes mam 1. kytickovy den, som zvedava ako dlho mi to vydrzi 😀 vam sa ako dari?
@svatava74
@mamina_25

mamina_25
4. nov 2015

Ahojtee,ficite niektora este na delenke?taham uspesne treti den a dobre by bolo mat nejaku partacku ;)

lublub
4. nov 2015

@mamina_25 ja chcem začať ..ale na rozbeh si chcem dať od budúceho tyzdna najprv 13. dnovu dietku a potom pokracovat v delenej

mamina_25
4. nov 2015

@lublub noo 13 dnovku som drzala aj ja,ale sekla som s tym treti den,to je doslova masaker.potom som sa nevedela odzrat a co som schudla za 2 dni dvojnasobne sa mi vratilo.ja som kedysi drzala delenku,schudla som krasnych 22 kg,potom som sa zacala stravovat ako predtym,i keksiky som pozrala,a kila sa mi nevratili.takze ja s 13 dnovou dietou nemam dobre skusenosti(ani jedna moja znama-ta ju vydrzala do konca a teraz je tucnejsia ako predtym 😕 ).ja uz taham treti den a citim sa super.mozme sa potom inspirovat receptami a podobne 😉

lublub
4. nov 2015

@mamina_25 ta 13dnovka nie je pre mna masaker, da sa zvladnut v pohode, horsie je to cez vikendy ked som doma 🙂 chcem ju preto na zaciatok, lebo potrebujem rychlejsie nakopnut ubytok hmotnosti a potom uz len udrzat a pokracovat delenkou... asi tak 2-3 mesiace som bola na delenej, za 6 tyzdnov som schudla 6 kg, citila som sa skvelo, nebola som hladna, davala som si na co som mala chut, samozrejme podla delenia... ja som nasla aj na facebooku stranku Delena strava podle Lenky Korinkove.. je trocha stariśia, nie su tam nove prispevky, ale su tam fajn recepty, hlavne na sladke... ako urcite zacnem aj ja.. a sem tam nejake tipy na recepty by sa zisli..

nyusika
4. nov 2015

@lublub toto vas nenakopne, tymto si len krasne rozseriete metabolizmus.

ach jaj, preco si tolko zien neda a neda poradit...

mamina_25
4. nov 2015

@nyusika uplne suhlasim s tvojim prispevkom.

mamina_25
4. nov 2015

@lublub na FB som nasla korinkovu aj ja,ale sladke nevypekam,lebo ja by som neskoncila len pri jednom kusku jak sa poznam 😀 sladkemu sa vyvarujem jak cert krizu.

lublub
4. nov 2015

@nyusika ja uz s nou mam skusenosti a pomohla.. kazdy organizmus je iny..kazdemu vyhovuje nieco ine..

hawanka
19. nov 2015

Ahojte dievcata pridavam sa k vam. Zacinam s delenou stravou som po porode a potrebujem zhodit 15 kg do marca 2016 co si myslim ze je realne uz som delila raz a dala som dole 10 kg za 6 mesiacov a dve konfekcne velkosti, samozrejme aj cvicenie. Kedze este kojim nechcem z cvicenim moc prehanat a hlavne moje klby su po porode nejake oslabene asi z tej hmotnosti 🙂 pre zaciatok stacionarny bike bude stacit

lienka737
28. dec 2015

Ahpjte. Pridíávam sa k Vám. Od noveho roka idem na to. Máte nejaké dobré stránky?

denaha
8. jan 2016

Ahojte uz som delenu mala a super som schudla a kym som nebola 2 x tehotna tak som si aj po skonceni delenej vahu v pohodicke drzala teraz som rok a pol po 2. Porode a idem na to zas od pondelka

denaha
11. jan 2016

Tak dnes zacinam..🙂 hlavne mat pevnu volu a vydrzat..a ako to ide vam?

hawanka
11. jan 2016

@denaha drzim palce zacala som minuly pondelok teda aj s kombinaciou s cvicenim a uz 2 kg su dole

denaha
11. jan 2016

Tak super gratulujem aj ja chodim cvicit ale malo lebo nestiham..

drobec654
25. jan 2016

Ahojte ,,,chcem a opytat ako si navrhujete dni?Ja neviem cisa to meni ,,,,raz zivocisny druhy rastinny ci ako to je?

denaha
25. jan 2016

@drobec654 treba to pekne striedat ale ak uprednostnujes nieco z toho viac tak si daj napr dva dni to co mas radsej a jeden den zas ine a tak...

denaha
25. jan 2016

@drobec654 tak aby si to mala vyvazene aby telu nic nechybalo

jenn
6. máj 2016

ahojte prečo tu ostalo ticho? :o držite ju? v čom spočíva presne daka tabulka alebo niečo podobne mate niekto? 🙂

Strana
z2