icon

Liek Adipex Retard

paulaa748
10. okt 2012

Ahojte, Ak mate skusenosti s tymto liekom na vlastnej kozi, poradte. Citala som vela vela diskusi ale stale neviem preco niektori nadavaju a iny ho chvalia,, A keby bol taky nebezpecny snad by sa nepredpisoval...

sense
2. mar 2013

@kacmarka no myslim ze ti adipex tie depky akurat tak prehlbi,....co takto zmenit jedalnicek....popr navstiv nejaku dietologicku ambulanciu, kde ti pomozu, popr. navstvi fitko a nechaj si zostavit plan plus jedalnicek....

bystroska1
3. mar 2013

ahojte baby, neviete mi niektorá poradiť, kde predpisuju adipex? alebo ako sa k nemu dostanem?? 🙂 ďakujem

sense
3. mar 2013

@bystroska1 Na Slovensku asi nikde lebo je zakazany, prv ho predpisovali dietologovia pri velkej obezite, ale je to svinstvo....a jojo efekt ako vysity si myslim.....

miriamka111
3. mar 2013

dievcence naozaj si myslite ze budete len jest tabletky a chudnut???????????????????? NEEXISTUJE!!!!!!len si poskodite pečen a vsetko ostatne...ked je ten liek zakazany asi je na to dovod,,,či?

miriamka111
8. mar 2013

jaj a zabudla som dodat ja mam 4 detičky..17ročny---15 ročna ..14 ročna a teraz najmenši nas zazrak 6 mesačny a pri kazdom jednom som pribrala 20 kil a pomaly som to schudla nijake drasticke diety nijake lieky len viac pohybu,,,vecer menej jest a kila isli pekne dole samozrejme nie tak ako si to niektore predstavujeme ze vecer si dame tabletku a rano sa zobudime a mame vahu 54 kg.....Baby prebudte sa

potvorka88
8. mar 2013

Moja mama to brala a krasne schudla, ale..prekonala slabu mozgovu prihodu, infarkt a pridala sa k tomu cukrovka. Neprislo to hned na druhy den po uzivani ako si niekto mysli. Je to svinstvo a neoplati sa to do seba dzgat. Ja mam velku nadvahu (vyse 30 kg) a trapim sa s nadvahou od detstva, ale toto by som urcite neskusala.

123zuzana123
9. mar 2013

Dobry den, ja mam skusenosti s Adipexom len dobre, brala som ho cca dva tyzdne, pekne som schudla, vysadila som ho a schudla som dalsie dve kila a to bez hladovania a akychkolvek inych tazkosti a hlavne bez jojo efektu. Vo vasich komentaroch vsak vidim, ze vacsina z vas si mysli, ze ked Adipex prestane brat a zacne s prepacenim "zrat" tak, ako pred nasadenim, tak sa jej kila nevratia, co je dost vtipne. Vysvetlim vam to na jednoduchom priklade. Ked skocite do blata, ste spinave. Umyjete sa, no potom znova skocite do blata, znova budete spinave. Aky to ma potom zmysel? Vazene damy, Adipex nie je na dlhodobe uzivanie, ma silne anorekticke ucinky, ale na start v boji proti prezieraniu je idealny. Ja som si pockala na to, kym sa mi zaludok dostatocne stiahol a dokonale sa najem aj z polovicnej porcie, ktora mi predtym nestacila. Vsetko je len o sebaovladani. Urcite by som sa neriadila heslom: " no, tak teraz budem tyzden papat co sa mi zachce, potom si dam Adipex a zase schudnem. Lieky za nas nevyriesia nic, mozu nas vsak nakopnut. Drzim vam palce v boji s kilami a prajem pekny den 🙂

sararela
17. mar 2013

Ahojte kocky, aj ja sa chcel s vami podelit o ucinky adepexu...prvykrat to bolo, ked jeden znami priniesol kamoske adipex..(modelka a potrebovala schudnut par kilov za kratky cas)....samozrejme sme sa on podelily pol na pol.......vedlajsie ucinky strasny smad, busenie srdca, rychle menenie nalad, dlhe rozmyslanie...ja som mala stale chut na sex haha 😀.....kamoska ho vyradila a ja som ho douzivala potajomky ...busanie srdca sa u nej nedalo vydrzat, nespavost...nervozita.......pred tym som vyzerala celkom normalne....a zacalo sa to asi po tyzdni, strasne rychlo som chudla, v robote mi vraveli ze sa stracam,...za dva tyzdne mi boli moje c.36 nohavice velke a mohla som si ich vyzliect bez odopnutia gombika 😀.... po mesiaci kost a koza.... robote mi tiekla pravidelne krv z nosa, sef ma prepustil, lebo si myslel ze beriem drogy...tie nalady, rozmyslanie, vychudnutost....prestala som ho uzivat, pribrala som ako svina....36 nohavice co som nosila vtedy????nieee teraz 40tky to bol ten jojo efekt a jedla som normalne, ziadne prezieranie, ziadne sladkosti...jednoducho som priberala aj zo vzduchu...po roku som sa rozhodla ze si ho objednam znova....to iste busenie srdca, rychly ubytok hmotnosti....a opat po vysadeni jojo efekt.....tento raz som bola na 42 a rok mi trvalo kym som schudla na 38 ale normalnym sposobom, cvicenie, zdrava strava.....alee stale nie som spokojna, ale adipex si uz nikdy nezoberiem!!!!!!!!!!!!!§ a teraz ten najvacsie problem..........s manzelom sa snazime uz vyse rok o dieta ale marne....a vdaka adipexu ho pravdepodobne ani mat nebudeme........tak dievcata dobre si rozmyslite az nieco zacnete brat............su ine moznosti schudnut.........cvicenie, zdrava strava.......

ivetkabab
17. mar 2013

Ahojte.Moje kamosky brali asi tak pred 5 rokmi adipex.Je tam jojo efekt a vela vedlajsich ucinkov.Teraz pred rokom ,po niektore aj teraz pred mesicom si zohnali SUBUTRAMIN a shudli bez jojo efektu.Ale pozor,berte iba mesiac.

sense
17. mar 2013

...zeny neblaznite...po ziadnej zazracnej tabletke neschudnete len tak bez vedlajsich ucinkov, a zazrakom sa z vas nestanu modelky...keby nieco take existuje, myslite si ze by bolo tolko obeznych ludi, napr. aj v tej zazracnej amerike odkial pochadza milion diet, cviciacich strojov zazracnych a nevraviac o chudnucich preparatoch je kazdy druhy vysoko obezny cim to asi bude? urcite nie zdravym zivotnym stylom a dostatkom pohybu, ale prave silnym marketingom ze dam si tabletku amozem jest co chcem. najlepsie pred pocitacom al. pred telkou....ano su niekt. tabletky startovacom na chudnutie ale len pokial sa to prisne sleduje dietologom a pri vysokych obezitach a dodrziavaju sa pokyny lekara a hlavne ste v hlave presvedcene ze chcete prejst na iny zivotny styl....a apropo niekedy par kil navyse je lepsich a zdravsich ako mat postavu vychudnutej modelky....

emmuska8
17. mar 2013

adipex je u nas zakazany... teda ak sa to nezmenilo.... ma strasne vela nezaidacich ucinkov... ja sama mam problemy s kilami navyse.. vele hovadin osm vyskusala a vyhodila prachy ... ale ziadne tabletky , koktejly nam nepomozu schudnut, pokial nezmenime zivotny styl.. preco sa dopovat chcemiou,??? radsej si dtreba dat nieco zdrave a neprezierat sa.....

rysisi
17. mar 2013

ahojte tiež som to brala ale všetko čo som schudla sa mi aj vrátilo a stále mi bolo zle a točila sa mi z neho hlava neodporúčam.

yasminxy
10. apr 2013

@paulaa748 - je možné získať na teba kontakt? ja mám s ním dobré skúsenosti, ale neverím internetovým predajcom, potrebujem pravý adipex. Schudla som s ním 12 kg, nabrala som po 3 rokoch polovicu vďaka môjmu prežieraniu, neviem sa ovládnuť, žiaľ nemám pevnú vôľu aj keď sa snažím ako vládzem, pomohla by si mi ho zohnať, veľká vďaka!!!

yasminxy
10. apr 2013

@sense
Beriem všetky názory, o akom zdravom životnom štýle je dnes reč? Pýtam sa , čo jesť, keď Zelenina v zimných mesiacoch nie je pravou zeleninou, takže nevieme, čo jeme, ovocie ani nehovorím, nemajú ani chuť. Kuracie mäso je najviac odporúčané ako chudé mäso a je to najväčší odpad, v rybách nájdeme olovo, napr. pangasious sa chová v najšpinavšej rieke sveta, celozrnné, tak ospevované pečivo skoro nikde nekúpiš- je ofarbované karamelom, aby bolo tmavé, biela múka predsa škodí, pitie minerálok škodí- vysoký tlak, veľký obsah minerálov a pod., biely cukor- vraj biela smrť a je skoro vo všetkom, jogurty- škodia hlavne ženským pohlavným orgánom, nízkotučné mlieko a mlieko vôbec vraj spôsobuje rakovinu prsníka ( sme jediní cicavci, čo ho pijú v dospelosti), všade je veľké množstvo soli, konzervantov, margarínovým maslám chýba jedna molekula, a už by sme jedli umelú hmotu- to sú všetko vedecké štúdie, ako sa mám teda stravovať, čo mám jesť, aby som dodržala zdravý životný štýl tak, aby som si neškodila??????????? Ďakujem za prínosné rady!!!

sense
10. apr 2013

@yasminxy ano mas pravdu, ale co sa tyka napr. chleba pokial ma tmavy chlieb tu istu cenu ako biely tak je jasne ze nie je celozrnny, chlieb si mozes pripravit aj doma ,...ovocie a zelenina sa daju kupovat aj sezonne, i ked ok vzime je maloco sezonne,, ale rok ma styri rocne obdobia nielen zimu,co sa masa tyka kralicie maso je vhodnejsie, mlieko a mliecne vyrobky sa daju kupovat aj zdravsie, nizkotucne mlieko a jogurty, nema s mliecnymi vyrobkami nic moc spolocne, namiesto margarinu klasicke maslo... lenze treba sledovat aj zlozenie a to malokto robi... ryby nie su len pangasius, ale napr. aj tuniak al. losos a ide aj o to ako sa potraviny upravuju....treba sa vyvarovat...smazenemu, sladkostiam a podobnym neduhom....sladenym napojom....a treba sa aj viac hybat.....ale urcite je vsetko lepsie ako tlacit do seba adipex.....

miskap2111
10. apr 2013

@yasminxy budem trochu absurdná, ale musím. Vieš čo, asi najlepšie by bolo vobec nič nejesť, ani vlastne nevychádzať von, lebo aj vzduch vonku je kontaminovaný, ozónová diera spôsobuje rakovinu atď.. A ani zostať doma nie je dobrý nápad, lebo naše domácnosti sú napadnuté roztočami a rôznymi alregénami, o ktorých áno nevieme... Takže čo tým chcem vlastne povedať? Že tvoja argumentácia mi pripadá len ako obyčajná výhovorka. Ty sama si ničíš, a vedome, vlastné zdravie. Len aby nebolo neskoro.. Prajem ti veľa šťastia.

selecta22
10. apr 2013

@miskap2111 ale v podstate ma velku pravdu :

vsetko to smeruje do sraciek

miskap2111
10. apr 2013

@selecta22 nejde o to, či má pravdu, ale čo s tým ona môže urobiť. Zobrať to tak, že všetko škodí, tak je jedno, či si do seba dám vedome tabletku, ktorá je strašný humus, alebo budem k tomu pristupovať inak, začnem sa hýbať a začnem jesť s mierou, čiže robiť niečo v rámci možností, ktoré mi hovorí zdravý rozum.. Čo by si si vybrala ty?

yasminxy
10. apr 2013

Každého názor, neberiem, viem, čo je zdravý rozum, ale žiaľ vďaka nemu sa mi nepodarilo schudnúť toľko, koľko som potrebovala- K tomu môjmu chudnutiu- nikdy som nemala problém s váhou až po tehotenstvách (pribrala som 9 a 11 kg pri obidvoch deťoch, takže nie veľa, ale som sa ich už nevedela akosi zbaviť, pravidelne som jedla, dodržiavala pitný režim, obmädzovala som sa, behala, schudla som 2 kg za mesiac, po zdravotnej stránke som bola v poriadku, po dohovore s lekárom som zistila, že existuje aj iný spôsob- lieky.
A práve preto píšem o tom tzv. zdravom životnom štýle, lebo škodí aj ten aj lieky, určite menej ale...Chápem, prečo nás odhovárate od tohto lieku alebo jemu podobným, ale dajme si ruku na srdce a opýtajme sa prečo ženy užívajú antikoncepciu- neoverený hormonálny experiment, ktorý telu riadne škodí??? Ale veľká vďaka za starostlivosť a názor, pekný deň.

epana31
10. apr 2013

12 rokov dozadu som brala adipex a super za mesiac aj dake dni 17 kil dole ziaden jojo efekt sa nekonal dalsich 10 rokov ale pravda je ze po dvoch rokoch mi vybrali zlčnik a dalsia pravda ze teraz som široka ako mobydick :D takze uz radsej nie jednoducho jedine riesenie je nezrat a hybat sa (len keby to bolo take jednoduche 😠 )

selecta22
10. apr 2013

@miskap2111 zvolila som cestu, ktoru opisujes ale nemozem aj s nou nesuhlasit.
ale adipex by som nezrala ani za darmo, boh vie zkade z ciny to posielaju a bohvie co tam davaju, kedze je to nelegalne a povod tabliet je velmi otazny.

1979tajus
13. apr 2013

ahojte baby viete mi dat stranku kde si ho mozem objednat???vdaka....

paulaa748
autor
14. apr 2013

No uz ani nestiham citat...Je vela vela nazorov niektore dobre ine zle, ja som nikdy nebrala na vedomie ziadne, vravela som si vyskusam a uvidim a potom budem moct co to povedat... strasne som chcela schudnut, vsetko je o cloveku ano da sa aj zmenou ziv. stylu ale to sa u mna nedarilo. Poznam zeny co maju tri deti a vyzeraju dobre. Ale ja som na salatikoch nevydrzala, nenajedla som sa rano s vlociek ani z jogurtu, tak som si ho bola podotykam osobne kupit v lekarni v cechach ale to je na dlhe vysvetlovanie,, zacala som ho teda brat, prve dni fajn sice apetit som maa stale prve dni,, potom to ani neviem ako lebo som sa ani nevazila az po nejakom mesiaci a sedem kil dole,,, obliekla som hned moje ohavice a stastna ako male decko,, povedala som, super pokracujem,, lenze potom ma to zacalo obtazovat, menohla som si dat vecer pri telke s partnerom pohar vinka nic, potom som ho brala tak hala bala a potom uz vobec,, musim priznat i ked som si to sama nechcela priznat nedalo sa mi spat a bola som nervozna ako bulterier co sa prejavovalo na vztahoch takze som to ukoncila na cas,,, No davam tomu este poslednu sancu,, chcem ho zacat brat ale poctivo a uvidim, popri tom pohyb atd... ako tu pisala jedna nie na dhodobe uzivanie ale len kym sa jej stiahol zaludok a neprezierala sa a toto presne ja potrebujem,,, verim ze ked schudnem nebudem sa tolko prezierat ale teraz by som zjedla aj kona a nie a nie to zastavit... 😒 😀

miskap2111
14. apr 2013

@paulaa748 "komu niet rady, tomu niet pomoci"

1979tajus
14. apr 2013

@yasminxy ahoj uz si zohnala original adipex??? ja mam problem ho zohnat....

ververka
15. apr 2013

Baby, prestante blaznit. Ved zobrali by ste si zakazane lieky napr aj na chripku?
Teraz mozno schudnete, ale stoji to za to, ked sa vam liek moze prejavit po rokoch problemami so srdcom? Treba sa oberat o zivot takymto sposobom? Potom budete lutovat.
Kazdy kto nabral kila a naberal ich roky, mal by mat tu odvahu ich pekne pomaly a zdravo zhadzovat. Ak sa nechcete hybat, staci upravit stravu. Ziadne diety, len vylucit par potravin a jest tolko, kolko mi staci, nie kolko vladzem. Ist sa prejst parkrat na hodinku do prirody a kila pojdu dolu.
Preco kazdy nabera pomaly cele roky a zhadzovat kila chce behom chvile?
Nenicte si svoje zdravie.

paulaa748
autor
16. apr 2013

@miskap2111 mozno komu niet rady tomu ani pomoci a kto je drzi tomu dat po papuli...

miskap2111
16. apr 2013

@paulaa748 absolútne súhlasím! 🙂

yasminxy
17. apr 2013

@1979tajus
Ak by si veľmi chcela, dám ti kontakt, včera mi prišiel, napíš mi na yasmin1@centrum.sk .

albatatka
Odpoveď bola odstránená