icon

Má každý pocit, že dnes už každý cvičí?

3. sep 2024

Ahojte,nemáte pocit že dnes už ako keby každý cvičil ? Ako jasné že je to dobre ,ale nechápem v poslednej dobe stále vidím ženy ktoré sú buď chudé alebo vyšportované,žeby fakt začal nejaký trend ? Či už kúpalisko či bežné dni,normalne ženy také vyšportované a vyfintene ako keby neviem čo až niekedy pozerám a sa cítim ako keby som mala zlú postavu ( ale mám priemernú ,trošku stehná atď..ale okolie mi vraví ze mám akurát dobrú postavu ) necvicim vôbec,ale fakt už je to niečo ako si žena získa chlapa ? Lebo ešte keď som nemala priateľa ,chodila som na vysokú,som komunikatívna,ale aj tak som mala pocit ze skôr si získa chlapca moja kamarátka ,ktorá nemá ani strednú,nič dokopy nevie ale dobre vyzerá,fakt už vzhlad znamená tak veľa v dnešnej dobe ? Veď normálna žena a rozumná možno ani nemá niekedy šancou pred mužom ,keď 80% radšej ide za nejakou štíhlou,to isté keď som bola slobodná,priemerné vyzerajúce dievča napr.sama na kúpalisku,kopu mužov a ani jeden sa neprihovori ,všetko pozeralo po ženách čo hrali volejbal atď...,čím to podľa vás je ,že sa tak doba zmenila a vidíme úplne iné hodnoty ako by sme mali ?

Strana
z4
mmoni89
5. sep 2024

Nemám taky pocit .to co všetko som videla tento rok na kúpaliskách bolo pestré a hlavne mladšie ročníky. Ja som tiež ako mladšia mala horšiu postavu ako teraz po troch pôrodoch, ale možno by si to mohla skúsiť a pochopila by si ze telo ak myseľ je zrazu úplne iné. Silné a zdravsie telo ktoré oveľa viac zvládne ci už fyzickej alebo psychickej zataze

jana0412
5. sep 2024

@mamickalisticka tak držím aj ja palce ✊✊✊🙂

vanilkovazmrzka
5. sep 2024

Cvici sa prioritne pre zdravie. Nie pre vzhlad.

A bohuzial cim dalej tym viac tucnych mladych ludi, fakt zufaly pohlad.

jaroe
5. sep 2024

Nenapadlo ti, že tých ľudí šport môže aj baviť? Alebo to robia pre zdravie? Alebo skrátka nechcú mať mlandrave telo a slabú kondičku, proste sa chcú cítiť zdraví, odolní a fyzicky silní.

mandzula
5. sep 2024

@vev82 co sa tych pubertakov tyka, ja som prekvapena, ze v BA su ich plne fitka a fakt mnohi makaju. Kym som cvicievala v mensom meste, do fitka chodili skor ludia v mojom veku (40+), tu je to plne mladeznikov. Dufam, ze to postupne pride vsade.

Strana
z4