icon

Pomôžme štíhlym ženám nájsť lásku

24. aug 2026

Prišiel som na modrý koník a normálne žasnem nad tým, čo tu človek prečíta. Chudé ženy sú vraj (kostitrasky, kostlivci, kosť a koža a podobne)
Tak mám super nápad. Každá, ktorá niečo také niekedy napísala, lajkovala, alebo s tým súhlasila, nám chlapom sem pokojne napíšte kontakty na tie "nešťastné" štíhle ženy. Veď podľa vás si pod vašimi pomenovaniami určite nikoho nenájdu.
Pod koľko kíl ich vlastne zaraďujeme? Pod 60? 55? 50? Nech máme jasno.
My chlapi im však veľmi radi a srdečne pomôžeme, aby neboli samé, keď už ich postihlo také strašné nešťastie, že sú štíhle a chudé. 🙂
Tak čo, dámy, zapojíme sa do tejto dobročinnej akcie so mnou?

Strana
z2
anonym_07da62
24. aug 2026

Ďalší zufalec, ktorý si nevie nájsť ženu, tak berie každú možnosť, ktorá mu príde. Ubohe

anonym_61e76f
24. aug 2026

@anonym_autor som rada, za tento tvoj prispevok. Ja som tiez z klubu prirodzene stihlych, ale stastne zadana s babatkom. A pre mojho muza som brutalne sexi s mojimi 48kg a ma pocit, ze ma pri sebe modelku ☺️.
No cely zivot som pocuvala body shaming z 80% od zien, samozrejme najma od takych, ktore su pri sebe. Ze ci vobec nieco jem a mala by som sa poriadne najest a podobne. Predstavte si, ze to iste by som ja povedala nejakej moletke: "jezismaria, nechces menej jest? Mala by si menej jest"... joj, to by bol ohen na streche! To si uz nikto nedovoli povedat do oci, vsakze, lebo je to proste nevhodne. No pri stihlych zenach je to ocividne vhodne?! 🥴
25 rokov som kvoli tomu mala problem si dat saty, ake som chcela, odmietala som chodit na kupaliska a pod.
Nastastie som stretla muza, ktory ma vidi ako bohynu a ja som stastna, lebo svoju stihlost konecne vidim ako pozitivum, kedze mozem jest co chcem, nedrzim diety, som zdrava.

A tebe dakujem za tento prispevok, lebo ukazuje, ze naozaj aj taketo typy zien sa muzom pacia (a nielen tomu mojmu)

anonym_b44664
24. aug 2026

to skor naopak tu vidim komentare, kazda nad 55kg je prasnica vyzrana nechutna mastna 😀

why_not
Autor odpoveď zmazal
tato_
24. aug 2026

🍿

billy_jean
24. aug 2026

Tu na MK? Veď tu 95% žen cvičí silový tréning 5x do týždňa, pije proteíny a spí s kalorickými tabuľkami pod vankúšom. Zvyšných 5% s Monjuarom pod vankúšom.

anonym_07da62
24. aug 2026
@billy_jean

Tu na MK? Veď tu 95% žen cvičí silový tréning 5x do týždňa, pije proteíny a spí s kalorickými tabuľkami pod vankúšom. Zvyšných 5% s Monjuarom pod vankúšom.

@billy_jean .... A ešte sú tu také, čo majú pár kg navyše a majú sa radi také, aké sú. Sú očarujúce so svojimi kilami a vedia ich nosiť. Ostatné nech sa trápia nad váhou každý deň a odpadávajú z každého kila. Sú síce chudé, ale aj tak sú sami a zdepkovane. 😀

anonym_217919
24. aug 2026

A každá vyzerá v 40-50 tke na 25😁

billy_jean
24. aug 2026
@anonym_217919

A každá vyzerá v 40-50 tke na 25😁

@anonym_217919 pozor, tu nikdy nemôžeš povedať, že vyzeráš na svoj vek. Ja som to raz skúsila a dostala som činkou po hlave.😂

simca06022011
24. aug 2026

ze co? :DDD Ano iste ti hned kooopa zien napise.. si to nemyl so zoznamkou.

anonym_b44664
24. aug 2026
@anonym_07da62

@billy_jean .... A ešte sú tu také, čo majú pár kg navyše a majú sa radi také, aké sú. Sú očarujúce so svojimi kilami a vedia ich nosiť. Ostatné nech sa trápia nad váhou každý deň a odpadávajú z každého kila. Sú síce chudé, ale aj tak sú sami a zdepkovane. 😀

@anonym_07da62 joooj, moja ale ako sa mozes mat rada taka aka si, to len preto si tie zeny hovoria lebo sa im nechce cvicit a prezieraju sa a zavidia tym chudym co na sebe makaju 😀

anonym_b44664
24. aug 2026

@anonym_autor neviem aka by som musela byt chuda aby som bola taka zufala ze mi ma nejaky nestastnik, evidentne neschopny najst si babu, nejako pomahat 😅

anonym_ea5aa7
24. aug 2026

@anonym_autor novy sposob inzeratu " kedze klasicke zoznamky zlyhali tak skusam hladat stihlu zenu na MK" drzim palce 👍

zuzitko74
24. aug 2026

Autor, ja by som možno aj uverila, že sa úprimne zastávaš štíhlych žien a chceš im dodať sebavedomie, keď už ich stále niekto uráža a ponižuje. Ale...nie som naivná...tvoj príspevok je klasická irónia, ktorá má zas len kopnúť do tučných. Presne, ako ti píšu aj iné dievčence...tie štíhle baby sú schopné nájsť si svojich obdivovateľov aj samé, nepotrebujú na to tvoju pochybnú charitu. Tvoj príspevok je len obyčajná nenávisť k tučným, ktorú si prezliekol za obhajobu štíhlych, len aby si bol za chrumkavého.

jblheart
24. aug 2026

Táto diskusia mi pripadá že niekto vymyslel problém čo ani neexistoval a teraz ho ide riešiť tak aby z toho benefitoval. 😉😄

autor
24. aug 2026
@zuzitko74

Autor, ja by som možno aj uverila, že sa úprimne zastávaš štíhlych žien a chceš im dodať sebavedomie, keď už ich stále niekto uráža a ponižuje. Ale...nie som naivná...tvoj príspevok je klasická irónia, ktorá má zas len kopnúť do tučných. Presne, ako ti píšu aj iné dievčence...tie štíhle baby sú schopné nájsť si svojich obdivovateľov aj samé, nepotrebujú na to tvoju pochybnú charitu. Tvoj príspevok je len obyčajná nenávisť k tučným, ktorú si prezliekol za obhajobu štíhlych, len aby si bol za chrumkavého.

@zuzitko74 Ale to ja predsa veľmi dobre viem, Moja manželka ma pri 162 cm 47 kg ak si správne pamätám. A je krásna.

zuzitko74
24. aug 2026
@anonym_autor

@zuzitko74 Ale to ja predsa veľmi dobre viem, Moja manželka ma pri 162 cm 47 kg ak si správne pamätám. A je krásna.

@anonym_autor Tak buď spokojný s tou, ktorú máš doma a neponúkaj cudzím štíhlym kráskam žiadne "dobročinné akcie".

anonym_55f465
24. aug 2026
@anonym_61e76f

@anonym_autor som rada, za tento tvoj prispevok. Ja som tiez z klubu prirodzene stihlych, ale stastne zadana s babatkom. A pre mojho muza som brutalne sexi s mojimi 48kg a ma pocit, ze ma pri sebe modelku ☺️.
No cely zivot som pocuvala body shaming z 80% od zien, samozrejme najma od takych, ktore su pri sebe. Ze ci vobec nieco jem a mala by som sa poriadne najest a podobne. Predstavte si, ze to iste by som ja povedala nejakej moletke: "jezismaria, nechces menej jest? Mala by si menej jest"... joj, to by bol ohen na streche! To si uz nikto nedovoli povedat do oci, vsakze, lebo je to proste nevhodne. No pri stihlych zenach je to ocividne vhodne?! 🥴
25 rokov som kvoli tomu mala problem si dat saty, ake som chcela, odmietala som chodit na kupaliska a pod.
Nastastie som stretla muza, ktory ma vidi ako bohynu a ja som stastna, lebo svoju stihlost konecne vidim ako pozitivum, kedze mozem jest co chcem, nedrzim diety, som zdrava.

A tebe dakujem za tento prispevok, lebo ukazuje, ze naozaj aj taketo typy zien sa muzom pacia (a nielen tomu mojmu)

@anonym_61e76f presne tak, aj ja. Kolega mi nemá problem na chodbe nahlas povedať, ake mam chudé nohy. Ale takej, co váži do 100 kil, jej nohy neokomentuje.

sevrin
24. aug 2026

@podvody ty tu ešte nie si!? 😅

sisa_s
24. aug 2026

Konik zacina byt rajom pre zufalcov, denne taketo odveci temy, venuj sa radsej svojej zene namiesto poucovania cudzich

moonlight1210
24. aug 2026

@anonym_autor "My chlapi im však veľmi radi a srdečne pomôžeme, aby neboli samé.."
"Tak čo, dámy, zapojíme sa do tejto dobročinnej akcie so mnou?"
"Moja manželka ma pri 162 cm 47 kg ak si správne pamätám. A je krásna."

Tak aby nahodou niekto z tych hladajucich stihlu krasku neobhospodaril tvoju prehliadanu zahradku, kym ty sa budes starat o blahobyt zahradok inych zien. 🙂

moonlight1210
24. aug 2026
@sevrin

@podvody ty tu ešte nie si!? 😅

@sevrin Rozhoduje sa, ci pojde radsej do kina. Lebo minule z rande nic nebolo, a este aj kvoli tomu zmeskal film.

fadama
24. aug 2026

Autor určite nie je muž 😂😂

anonym_ecd990
24. aug 2026
@fadama

Autor určite nie je muž 😂😂

@fadama súhlasím
Nieje🙂

anonym_07da62
24. aug 2026
@anonym_b44664

@anonym_07da62 joooj, moja ale ako sa mozes mat rada taka aka si, to len preto si tie zeny hovoria lebo sa im nechce cvicit a prezieraju sa a zavidia tym chudym co na sebe makaju 😀

@anonym_b44664 ... No normálne sa mám rada. Mám milujúceho muža, skvelé deti, skvelý život. Trubky ako ty mi tlak nedvihaju.
Žijem svoj pokojný, spokojný život a nepotrebujem zhadzovať nikoho ani za chudu postavu ani za tlstu postavu.

anonym_485332
24. aug 2026

@anonym_autor Ty si sa s koňom zrazil?Babka vravievali,ze na každé vrece sa nájde záplata a je to pravda.Ludia rôzneho vzhľadu a povahy si väčšinou aj bez pomoci nájdu svojho partnera/partnerku

rozculena
24. aug 2026

@anonym_autor ja som tu nič o kostitrasoch nevidela....

rozculena
24. aug 2026
@billy_jean

@billy_jean zle počítaš,ja necvičím,ani proteín nepijem,ani si nič nepichám a kalórie mi počíta chatGPT 😂

anonym74
24. aug 2026
@anonym_b44664

@anonym_b44664 tak toto je tiez hlupost pretoze si zeny ktore cvicia cely zivot a aj tak maju tych 5 kg naviac, pretoze chcu aj zit, vinko, pizza raz za cas a nie byt cely zivot na salate, pretoze vacsinou tie fakt s vymakanou postavou takto ziju, cest vynimkam

januska12323
24. aug 2026

@anonym_autor snažil si sa, nevyšlo.

Strana
z2