icon

Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon

rajna
23. júl 2016

Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.

lucinka511
24. júl 2016

@alicina ano?vidis ja som zasa chcela nohy stihle a mala som vzdy svalnatensie stehna☺teraz mi je to jedno.lebo nemozem sportovat ale ked opat zacnem tak sa susrredim na stehna aj ked je to vela o genetike hlavne

katche
24. júl 2016

@rajna slon? Ja mam 178, ked som mala 60kg, vsetci sa pytali, ci som chora, mavala som aj menej, ale tonuz som chora bola...urcite slon nie si, ak sa tie nepaci postava, skus cvicit, casom spevnies a bude to este lepsie...na moj vkus a skusenost a BMI, si extremne stihla, nemas mat preco vycitky...

alicina
24. júl 2016

@mirage mám zdravé sebasúdenie toto telo som namakala z 92kg takže som na seba hrdá a s tou fotkou som chcela ukázať to že vec neide o kilá 🙂 a brucho nemám vôbec netiahnuté 😀 keď si taká dokonalá nahoď aj ty fotku 😉

alicina
24. júl 2016

@lucinka511 je milujem moje nohy 🙂 ale ako píšeš nie sme rovnaké keždej sa páči niečo iné

vedorka
24. júl 2016

necitala som vsetky komentare, ale mam presne tvoju vysku. 🙂
pred druhym porodom som mala 56-57 kg snad 10 rokov, sem tam v zime o kilo, kilo a pol viac. citila som sa super, krvny obraz a fyzicky stav perfektny, aj ked niektori ludia okolo mi casto hovorili, ze som moc chuda, zase naopak vela ludom, aj muzom sa moja postava pacila. mala som aj kopec svalov, cize ziadna vychrtlina som nebola.
ale k veci, teraz mam 58,5 kg a je to na mne naozaj vidno. 🙂 🙂 🙂
vobec uz od nikoho nepocuvam, ze som prilis chuda, iba normalna, ci stihlejsia. tiez ako teba ma to nejak mrzelo a mrzi, nedari sa mi to dat dole, ale v podstate uz som zmierena, ze menej to uz nebude. stale nosim rovnake oblecenie, niektore veci dole uz neobleciem, tak som ich proste uz vyradila.
podla mna si si zvykla na urcitu stabilnu hmotnost a preto to vidis a citis, no niekedy treba ustupit. ja som tiez ustupila a uz to neriesim. ved veselo nosim kratasy pod zadok, aj obtiahnute tielka. tak sa tym urcite netrap, vyzeras urcite lepsie ako vacsina mamin okolo. co by tie za tvoju postavu dali 😀

alicina
24. júl 2016

@mirage a prepáč že ako 27ročná nenosím spodné prádlo ako moja starka 😀

mirage
24. júl 2016

@alicina vobec nie som dokonala..daleko od toho.ok ale daj si aspon ine oblecenie...ked to nevadi ze ta vsetky -vsetci takto vidime..v spodnom pradle by si nesla vyniest kos ale ze ta tu vidi 1000 ludi je ine?

alicina
24. júl 2016

@mirage a keď dám plavky na pláž? Nechápem baby ktoré v spodnom prádle sa hanbia a v plavkách nie

mihula
24. júl 2016

@rajna ak nemas ani prsia,ani zadok a ani ten povesný ženský sex-epil,stým nič neurobis aj ked budes neviem aka chuda.Ja som mala 50kg pri 157cm prsia velke a zadok ako dve rasce a citila som sa skvele a netrapilo ma to čo teba

mirage
24. júl 2016

@alicina no ano..plavky a spodne pradlo.dva pojmy.ked sa vecer pritulis k muzovi, v plavkach ci v cipke? Ale o tom to nie je.Len som vyjadrila uzas ze sa niekto vycapi v spodom pradle na verejne forum.Nie som ani pruderna, ani tlsta a milujem krasne spodne pradlo. ;)

mircalla
24. júl 2016

Mala som jednu kamosku, ktora si musela neustale zvysovat ego stylom asi, ja som taka tucna - cakala, ze teraz vsetci zacnu - nie, nie si vobec tucna (samozrejme, ze nebola). Ja mam take riedky vlasy - ani Ada, vobec nemas riedke vlasy...kazdy den volaco, samozrejme az ma male nedostatky vypadala vyborne. Tak neviem, kazda taketo otazka si vzdy spomeniem na tu kamosku. Neviem, co to nie je tento pripad. Neviem uz vobec, co chcela zakladatelka pocut, okrem toho, co ta kamoska. Ale teda ked sa naozaj pri tejto idealnej vyske a vaha citi ako slon, my jej s tym nepomozeme a tie 2 kila bude musiet dat dole

vedorka
24. júl 2016

@mirage tak proste niekto sa nehanbi 😀 a ma taku potrebu 😀
a hlavne bez toho, aby si to niekto vztiahol na seba, ale vacsinou za takymito zverejnenymi fotkami su komplexy z minulosti a preto si potrebuju hladkat sebavedomie, ktore stratili v rokoch, ked mali kila navyse. 🙂
co je v konecnom dosledku v poriadku. 🙂 je toho plny fcb 😀

alicina
24. júl 2016

@mirage o tom sa hádať nebudem musema som od detsva naučiť žiť s vitiligom a nehanbim sa ukázať ani vo čipke nevidím v tom žiadny problém...

alicina
24. júl 2016

@vedorka túto fotku som zverejnila na jednej skupine kde baby ukazujú svoje premenà a su tam vela takých fotiek a nič na tom nieje. Nie som zakomplexena z toho że som mala nadváhu môžem za to len ja. A vôbec nezaujimaju komentáre od takých ktoré nemajú ani profilovú fotku.... 😉

vedorka
24. júl 2016

@alicina vies, niekto mysli aj krok dopredu 😎 a inak som napisala, ze nech si to nikto nevztiahne na seba. 😀
vobec nemam zaujem aby si niekto klikal na moj profil a ocumoval ma 😀 ver mi, ze ten tvoj poslednu minutu pozreli stovky mamin, toto urcite nechcem. 😉 a svojich fotiek tam mas pristupnych vsetkym celkom dost 😀
a na internete celkovo nezverejnujem svoje fotky, nijak, ani oblecena, ani vyzlecena, ani by ma nanapadlo byt niekde so svojim menom, ci tvarou. to je kazdeho osobna vec a ako som uz napisala, ked ma niekto potrebu davat verejne svoje fotky, tak sa to plne akceptujem a chapem.

winnerka
24. júl 2016

@mirage a najlepšia je tá póza, ruky hore a co najviac na špičky :- 😀 😲 😀 😀 😀 ja sa tiež fotim, zverejnujem, aj v spodnom pradle, ale snažím sa pri Tom vyzerať normálne

mircalla
24. júl 2016

@vedorka tiez sa v tomto nevyzivam

madana
24. júl 2016

@rajna si dospela zena ,ak mas 175 cm,mala by si mat vahu az 65 kg...tak sa to ráta,vyska minus 100 a minus 10,nejako takto....takze 57 kg??? 😕 podla mna musis byt chudáááá a poriadne ,nie ako slon 😅

janka743
24. júl 2016

milé žienky, ak riešite takéto "problémy", tak asi iné a skutočné problémy nemáte. Máte všetko čo potrebujete, a tak si vytvárate problémy. teraz ma zavalíte kritikou... nemám postavu modelky, no mám zdravú rodinu, prácu, a ďakujem za to Bohu. Je na vás ako sa cítite, a čo je pre vás prvoradé...

alicina
24. júl 2016

@vedorka
@mircalla tá póza je preto aby sa dali vidueť svali lebo fotka sa slúži na podobnenie ale nebudem sa s vami hádať nemá zmysel...

zuzaneckanr
24. júl 2016

skus ist na vysetrenia je to mozno tym ze konzumujes pecivo a si alergicka na gluten ani o tom nevies

mircalla
24. júl 2016

@alicina mne osobne to nejako nevadi, ja to preskakujem, mne pisat nemusis. vsetky taketo foto aj vsetky vyskerene selfie mi vzdy pripadali skor komicke, ale v podstate to ignorujem a nejako ma to nepohorsuje

vedorka
24. júl 2016

@alicina ja som na tvoju pozu nepovedala vobec nic, ziaden koment, to si tam chcela dat namiesto mna asi niekoho ineho.. asi sa ti neskoro, alebo zle zobrazuju komenty...
a uz v prvom komente som pislala, ze to urcite ma pre niekoho nejaky zmysel a ja to akceptujem

evica01
24. júl 2016

Ja mam 175 cm a 78kg a citim sa dobre lebo sportujem.
A o tebe si myslim, ze ti nieto rady 😉

modraslza
24. júl 2016

@mirage facebook je toho tiez plny net :Dkatastrofa

alaguema
24. júl 2016

@madana tabuľky a koeficienty sa dajú brať len orientačne. Ona môže mať napr. tenké kosti a celkovo útlu kostru. Alebo naopak, sú ľudia s mohutnými kosťami a vypracovanými svalmi, vyzerajú skvelo, ale vážia viac, ako by podľa tohto výpočtu mali.

cmulinko
24. júl 2016

najvacsi problem sucasneho sveta a trendu zien je ten,ze chcu byt dokonale.Nie kvoli muzom,ale kvoli inym zenam.za vsetkym hladaj zenu...konkurentku.To zeny si zavidia uplne vsetko.Muzom vacsinou to kilo-dva vobec nevadi a je vseobecne zname,ze radsej si pochytaju ako '' pohobluju na doske '' ale aj taki majstry sa najdu.taka vsehochut.Osobne si ale myslim,ze coraz viac sa starame o telo a zovnajsok len preto,lebo to je viditelne aj an verejnosti.druhorade je nase dusevne zdravie alebo to co v tej hlave vobec mame.Oci su prve a az potom zdravy usudok a preto musime my zeny zaposobit najprv na tie oci.Ak sa chceme pacit,ak chceme vyvolat zavist,ziarlivost...telom to dokonale dokazeme.Malokto zaposobi v dnesnej dobe svojou inteligenciou,prirodzenym vyzorom bez make upu uz na prvy pohlad.Prirodzenu krasu vidiet coraz menej.Ja uz ani neviem ako moje kolegyne ci zname vyzeraju nenamalovane a na socialnych forach si vypisuju ake su super krasne,ako sa im to hodi,ake su kocky,dracice....a co ja viem co este.Toto je dnesny svet dokonalosti vo vsetkom.

celasapremenim
24. júl 2016

a nemas aj taky pocit, ze si slon? :D

matka168
24. júl 2016

ahoj 🙂 ja mám 172 cm a 74 kg a cítim sa tiež ako slon a ešte horšie...ale to som už natom fajn , po porode som mala skoro 100...čo bolo moc. celý život je ma vela ale ide to pekne dole naštastie ...ale žeby som sa cítila psichycky lepšie?? ani moc nie 🙂 ale pri váhe 57 určite to musí byť fajn 🙂

puklica13
24. júl 2016

@mirage kolegyna mojej matky sa rozviedla s muzom ked ho nacapala ako onanuje nad fotkami jej kamaratok z fcb..normalne si stiahol foto vytlacil a ostriekal...ze ho vacsinou brali take v spodnom pradle... 😀 a to este lepsi pripad...ked si predstavim aku urodu maju vdaka tomu pedofili....