icon

Mám 85 kg a chcem schudnúť aspoň 25 kg

patik114
17. sep 2013

poradte mi prosim lebo uz neviem ako :(

Strana
z3
lienkan
17. sep 2013

žiadne zemiaky - ryzu - cestoviny a chleba .... a vydrzat 🙂 Nahradzala som zeleninou ..

lilina22
17. sep 2013

chce to kompletnu zmenu jedalnicka, nakopnut metabolizmus a zacat aj trosku cvicit. baby maju uzasne vysledky napriklad s jillian michaels, pod kuk k nam do skupiny cvicime s jillian michaels. inak teda ide o to jest asi 4x (max 5x denne), ziadne mlsanie pomedzi to a zasada je - ranajky - sacharidy (vlocky, kase, celozrnne pecivo, banan) obed zelenina, maso a nejaky sacharid ako zemiak, celozrnna ryza, kukus a podobne, ovovrant ovocie ci zelenina a vcera najneskor 3h pred spanim tak o tej 20-21 najneskor. ziadne ze nejest po 17, to ti len ublizi. na veceru zeleninu a bielkovinu - maso, syr, ryba plus ta zelenina, ziaden sacharid. spolu s cvickom to pojde dole len tak zafuci. ale strava robi pri chudnuti 70% zvysok cvicenie, to by som nevynechala, nech to telo prkne spevnie, koza sa napne a neostane mlandrave.

patik114
autor
17. sep 2013

dakujem vam za rady 🙂

petusa5551
17. sep 2013

som na tom tak isto, a budem šťastná ak dám dole aspoň 15kg...dnes som sa asi už po tisící krát odhodlala.....snazim sa drzat nieco ako pise lilina22 , tak už sa len zaťať a vydržať !!!

miskamaj
17. sep 2013

@patik114 ahoj, na chudnutie sa nastavujes zle uz len tym nadpisom. Pokial si stanovis ciel, kolko chces schudnut a este nedajboze za urcite obdobie, tak stresujes len samu seba a aj tak sa to nepodari. Staci nastavit myslenie na postupne znizovanie vahy, na zaciatok len vymenit/ vynechat niektore potraviny o ktorych je tu uz pisane neurekom. Ak by si schudla az niekolko kg za tyzden, treba zbystrit pozornost- nieco robis zle a jojo efekt je za rohom.

lienka9933
17. sep 2013

Ahoj, ja som po pôrode važila 82kg a podarilo sa mi schudnúť na tejaších 62Kg, držala som síce dietu - 90 dňová rozlišovacia dieta a kúpila som si eliptický trenažér a poctivo som každý deň na ňom cvičila 10-12km. Dietu som poctivo držala možno 2 mesiace a keď ma to už nebavilo a mala som chuť aj na nejaké " normálne jedlo" tak som si dala v diete prestávku tak mesiac, dva a potom som znovu pokračovala. Postupne som takto schudla aj viac ako 20kg lebo keď som ju nedržala samozrejme že som vždy pribrala 2-3kg ale potom to išlo pekne dole.
Držím ti palce . 😉

mafin152
17. sep 2013

hlavne zaloz este 10 tem.. to pomoze

linda20111
17. sep 2013

@patik114 jest vsetko ako doteraz ale v mensich mnozstvach. pit pred jedlom vela vody - vtedy nebudes mat pocit hladu a zjes mensiu porciu. ak ta laka stale nieco chrumat pocas dna, tak odporucam nesladene burizony, tortove oblatky alebo celozrnne chlebiky.

timotea244
21. sep 2013

@lienka9933 Ahoj...mozem sa opytat nieco intimnejsieho charakteru?Tiez som s vahou bola rovnako no za posladne mesiace som velmi schudla aj som samozrejme chcela ale potom to uz bolo aj psychickeho charakteru ze to islo samo a stale ide...pri chudnuti sa automaticky scvrkavaju aj prsia /zaco som naozaj vdacna lebo tie moje boli mega velke 😉 a hlavne skoro po kolena po 3 rokoch a 3 mesiacoch kojenia/ ale trapi ma ze mam po nich take fialove flaky.Je to proces spojeni s tym ze sa zmensuju alebo je to nieco ine?Predtym som to nikdy nemala...dakujem za radu.

kuwait
21. sep 2013

ja pocitam kalorie,jem male porcie a jem vsetko,nelimitujem sa ze sladke nie,alebo divne miesanie potravin.Denne len 1400-1500 kalorii a ide to dole bez trapenia

janula18
21. sep 2013

@patik114 delená strava,

kuwait
21. sep 2013

@janula18 mne bolo po tom velmi zle aj po Atkinsone aj dukane,radsej prirodzenym sposobom menej jedla ako sa pokusit osalit telo.

janula18
21. sep 2013

@kuwait neviem ja som mala problém so žaludkom a mne delená strava veľmi pomohla a pritom som aj schudla, aj ked som to nepotrebovala. Inak je "viacero druhov" delenej, alebo niektorý inak delia potraviny takže záleží aj správne nakombinovaných potravin

babulka82
21. sep 2013

nežrat baby nežrat !!!! viem o čom hovorim ,bohužial ma k tomu donutil až zdravotny stav.Zhodila som 12kg za tri mesiace .Mešie porcie,zdravšia strava,žiadne klobasky ,vypražance ,chipsy ...a podobne hovadiny.Jest pravidelne každe 2-3 hodky ,male porcie ,vela pit vody a čajov nesladenych a po 20 nesjest nič .A ide toooo 🙂 🙂 🙂

babulka82
21. sep 2013

a tomu že priberem aj z vody neverim ,lebo schudnut sa da ,len treba chciet a mat pevnu vôlu 🙂

mayca20
21. sep 2013

@patik114 ahoj moj manzel schudol 21kg za mesiac zo 101kg. pomocou jednej diety - jedli sme prevazne bielkoviny, ja som tiez zhodila poporodne kila,
jednu radu ti len dam = ked chces schudnut, tak aj schudnes, len si musis verit...
drz sa 🙂

zuziq
21. sep 2013

Prave to je to ze nestaci len chciet ale treba pre to nieco aj urobit 😉

lili_mia
21. sep 2013

@kuwait Podľa mňa delená strava naučí disciplíne. Také veci ako napr pečivo s tvarohom a paradajkou by sa pri delenej nemalo, to ja kašlem 😀 a dám si. Celkovo ide o to, naučiť sa jesť pravidelne a najmä čo a kedy. A podstatné je kvantum zeleniny, ovocie tiež brať ako sladkosť, teda jedávať ho najmä doobedu, prestať jesť nízkotučné výrobky, pretože je tam kvantum sacharidov a tie sa v tele pomocou inzulínu premieňajú na tuk, teda ten tuk aj tak budeš mať. Veľa piť a dávať si pozor na stravu po cvičení, vtedy najmä bielkoviny, aby sa vytvárali svaly a nevyzeráš ako suchá trieska, čo nejedáva. Ja si dávam 5 dcl pohár ovseného mlieka a kedže cvičím večer, je to aj večera a do rána v pohode vydržím. Ak počas dňa, tak si ním nahrádzam desiatu, olovrant.
Dávať si malé ciele. Napr chcem voľnejšie nohavice, chcem si zapnúť na opasku o dierku menej, chcem vedieť za koľko zhodím 2 kg a udržím si ich. Krôčik po krôčku za veľkým cieľom.
Ak je chuť, daj si koláčik, ale cca 2hod po jedle a dalšie jedlo tiež nejak po cca 2 hod. Proste si ho nahraď ako desiatu, alebo olovrant.
Jogurt odporúčam grécky. Bielkovín až až a sacharidov pomenej a je aj vhodný pre bruško, nie danone - activia, sladká vášeň a iné žbrndy. Ešte tak sabinovský a zvolenský stoja za to.

kuwait
21. sep 2013

@lili_mia ja jem uplne vsetko ako mi chuti len male porcie a pocitam kalorie,mne sa paci taka dieta,delena strava je podla mna tyranie ked musis miesat niektore veci dokopy a nemozes jest to co k tomu patri,Ja ked som miesala napriklad jeden den bielkovinovy a druhy sacharidovy tak mi zostalo zle citila som ze pre mna tade cesta nevedie.

lili_mia
21. sep 2013

@kuwait dni podľa bielkovín, sacharidov, vodný a vitamínový deň, to nie je delená strava, to píšeš o rozlišovacej 90 dňovej diéte, delená je toto http://nanicmama.sme.sk/node/3713
mimochodom, práve pri detoxikácii dostaneš napr hnačku, to sa to zlé v tele dostáva von, pár dni je ti komplet naprd, ale potom máš tooooľko energie že až 🙂 tak ako ked začneš piť odšťavené šťavy a zrazu ti príde mdlo .. v čom je chyba? no v ničom, predsa odšťavené jablko je dobré .. to sa telo prečisťuje a usadené nečistoty sú zrazu v pohybe a teda človeku aj príde zle .. teraz je to naopak, je mi zle z vyprážaného, pričom predtým som to jedla na kvantá

kuwait
21. sep 2013

@lili_mia ja som uz skusala vela diet ale neosvedcilo sa mi to,neda sa zostat pri tom aby si stale jedla hluposti,schudnes,trapis sa a potom zacnes znova jest a priberies rychlostou blesku.Naco sa trapit ked sa da aj inak?Zena moze denne zjest 2000 kalorii,(nizka postava 1900) ak zjes iba 1500 kalorii schudnes a mozes si dat aj steak so zemiakmi,aj maly zakusok pokial neprekrocis pocet kalorii.(ja si dam aj sniclu s 50 gramami zemiakoveho salatu na obed a veceriam najneskor o 4(chodim spat skoro) vecer nejakych 250 kalorii(maly hamburger moze byt)mne sa moja dieta velmi paci,konecne sa netyram a ked potrebujem schudnut tak zredukujem porcie a je to.

sissmiss
21. sep 2013

Zacala som marec 2013 s hmotnostou 84, nieco a dnes mam 73. Zo zaciatku som vynechala sladkosti, jedla som ich len cca 1-2 do tyzdna co je u mna v porovnani s konzumaciou sladkeho pred tym marcom znacny rozdiel, teraz mam obdobia ze jem sladkeho viac ale sa aj viac hybem. Jem od toho marca 5-6 krat denne, z toho tri krat denne vacsie jedlo, 2-3 x mensie jedlo. Pijem cistu vodu, jem vlastne vsetko, aj maso, aj ryzu, zemiaky, chlieb- toho jem dost, zaklad ludskeho jedalnicka by mali byt celozrnne obilniny. Jem tak aby som to vydrzala cely zivot, nie ziadna dieta, ziadne silne obmedzenia. Jem vsetko ale veci o ktorych viem ze su menej vhodne jem menej. Hlavne jem len pocas casu jedenia, nepohadzujem blbosti medzi jedlami, ak si chcem dat kusok cokolady dam si, ale hned po jedle ci pred jedlom, nie len tak hala bala medzi jedlami. Jem dost zeleniny. Da sa to uplne krasne, len clovek musi vydrzat, prve gramy isli dole tazko. Potom kazdy mesiac cca 2kg. Ked sa vaha zastavila, nahodila som si do pocitadla kalorii ze co jem, odporucam aspon dva tyzdne vazit jedlo aby mal clovek prehlad co do seba dava, velmi to pomoze ziskat taku kontrolu, rozhlad, uvedomenie si

denisa87
21. sep 2013

90 dnová dieta... 😉

taja27
21. sep 2013

nejest sladké a pčivo na večeru len zeleninu maso proste bielkoviny..ja som schudla za 2 týždne tak 2,5 kila bez cvičenia..idem chodit dofitka tak to pojde dufam lahšie a zistili mi štitnu preto mi to ide ťažšie..a hlavne nedržat hlupe diety lebo priberete šetko 2 nasobne!

mirip
21. sep 2013

@patik114 vitaj v klube som na tom rovnako ako ty 84kíl a potrebujem zhodiť vyskúšané všetkomožné chodila som aj behať aj cvičila doma v pivnici máme takú malú posilňovňu a dole išli maxim. 4kilá a zase to išlo potom hore

lili_mia
21. sep 2013

@kuwait ja kalórie neriešim, pretože ked som celý deň na túre, tak tých 2.000 mi nestačí, proste sa našrotám podľa toho jedálnička, čo som popísala a postava sa pekne rysuje .. hamburger si nedávam, mäso je vyprážané a príde mi scestné platiť, aby som si zvýšila cholesterol a potom platiť za lieky na zníženie cholesterolu .. nechápem, čo je hlúpe na čerstvej zelenine .. vidím, že v tom máme rozdielny názor, ja si hájim svoje, ty svoje, kompromis sa nenájde 🙂 vidím tie filmové hviezdy, čo tvrdia že dodržiavajú limit kalórii, ale sú vyziabnuté .. vďaka, nechcem 😉

kuwait
22. sep 2013

@lili_mia no ja teda vyziabnuta niesom lebo mne sa paci sexy postava s oblymi krivkami takze nikdy nejdem na nejakych 60 kilov a doprajem si jedlo,zelenina ma duje kebyze kazdy den jem samu zeleninu ta neviem co by bolo,maso mi robi dobre a uhlohydraty potrebujem,inak padam na nos,kazdej z nas robi dobre nieco ine.Pozri na Jennifer Aniston ta je na mojej diete,ma 43 rokov a vyzera o 20 rokov mladsie a Angelina Jolie je na delenej strave a vyzera na 55.

briketa
22. sep 2013

@kuwait zelenina zduva, lebo ju nejedavas. ked zacnes pravidelne a dostatocne jest, nebude ta naduvat vobec. mam uplne zmenenu stravu, takze to mam odskusane aj sama na sebe

kuwait
22. sep 2013

@briketa nemozem jest vela zeleniny,lebo ma duje,nerobi mi to dobre a ta dnesna zelenina presiaknuta chemikaliami to ani zdrave nieje,ved som bola na takej diete ze som vela zeleniny jedla,bolo mi strasne zle, a moje hovienko vonalo krasne po pesticidoch a chemikaliach,cim vacsie mnozstvo zeleniny som jedla tym vacsie zazivacie problemy som mala,vsak ja viem co mi robi dobre,nemam 15 rokov mam 45 za tie roky viem co mojmu telu robi dobre a co nie.Ja by som uz ziadne hlupost nevymyslala co sa jedna diety,kazda dieta ktora ma oblbnut metabolizmus je skodliva,ved sa da schudnut jedenim mensich porcii,vcera napriklad som mala na obed steak,zemiakove pyre a pepper omacku,na ranajky 150 gramov magdalenas s malinami a low fat slahackou a dnes mam o 300 gramov menej.Preco?Lebo vsetko co som vcera pojedla malo len 1500 kalorii. Nehladovala som,pekne som si uzila chutne jedlo.

kuwait
22. sep 2013

modelky ziju len na zelenine a salatoch a vyzeraju ako kostry,take jedlo ani energiu ani krasu neda,clovek potrebuje mat plnohodnotnu stravu zastupenu vsetkym nie jednostrannu alebo miesanu tak aby pomylila metabolizmus.Pozrite sa na Ivanu Christovu ta priznala ako jej vsetky mozne diety poskodili zdravie,pritom je to tak jednoduche jest vsetko co nam chuti,male porcie a nevecerat vela a nikdy nie tesne pred spankom.1500 kalorii denne je ta zazracna formula na chudnutie!

Strana
z3