icon

Mám 85 kg a chcem schudnúť aspoň 25 kg

patik114
17. sep 2013

poradte mi prosim lebo uz neviem ako :(

Strana
z3
lili_mia
23. sep 2013

@kuwait ked ta niekto opraví, že človek je principiálne všežravec, nie mäsožravec, je vadivý typ? niekoľko žien ti tu napísalo, že zelenina je o inom, napísala som ti, že mám domácu zeleninu, že nie som vegetarián a stále si vymýšľaš, že som vraj niečo tvrdila? a áno, dnes mám na obed pečené mäsko so zemiakmi a k tomu paradajkový šalát

lili_mia
23. sep 2013

@irriss podľa paleontológov vajce, kedže najprv boli plazy, z ktorých sa vyvinuli vtáky .. plazy sa rozmnožovali vajcami
@kuwait ked homo erectus neulovil mamuta, tak mäso nemal .. pozri si discovery channel
@mafin152 nerieš, skáče do každého, kto nemá názor ako ona, ešte aj vývoj človeka ovláda lepšie ako učebnice

mahulenka87
23. sep 2013

@patik114 ja mám 87kg pri výške 164cm... ☹ diéty držať neviem, cvičiť sa mi nechce... ale aspoň by sme sa mali trošku obmedziť v množstve a nejesť večer 🙂 len keby to bolo také ľahké... 😅 Držím palčeky

ajkuska
23. sep 2013

@lili_mia napr. tento a myslím že ho majú aj v Kauflande
http://biopotraviny.bioweb.cz/cz/e-shop/412181/...

patik114
autor
23. sep 2013

@mafin152 schudla som uz 7 kil

silviavivien
23. sep 2013

ja som po porode mala 74 kg a teraz mam 57...prestala som jest sladkosti kupila som si stroj na cvicenie domov a samozrejme uprava stravy.....teraz ako som schudla jedavam aj sladkosti a vsetko naco mam chut a nepriberam spat vaha mi ustala....

patik114
autor
23. sep 2013

@mahulenka87 ahoj tak to hej ja nejem prilohy skor si urobim kyslu kapustu lebo ju mam rada k mese a sladke obmedzujem 🙂 aj tebe drzim prsteky 🙂

patik114
autor
23. sep 2013

@silviavivien a co si jedla rano vobed vecer ?? a po ktorej si nejedla ?

kuwait
Odpoveď bola odstránená
silviavivien
23. sep 2013

@patik114 co sa tyka jedla ja som vobec nerobila ze boze teraz budem len jablko alebo len salat...jedla som normalne ale v malych mnozstvach...ale priznam sa ranajky som moc nejedla lebo mne rano nechuti ja si musim dat kavu obed som jedla normalne to co som navarila a aj veceru co ostastany to aj ja ale po 18 tej som nejedla hlavne ja som jedla vela sladkosti tak to som vyhodila uplne to mi asi dost pomohlo🙂 ale ked sme boli v restike tak som si davala salaty s kuracim maskom....hlavne som zato ze cvicit...ziadne drasticke diety podla mna pohyb robi vela .....

mafin152
23. sep 2013

@patik114 fuha, za 7 dni?

patik114
autor
23. sep 2013

@mafin152 ne ja uz od skor drzim dietu lenze bola ina nez co mam teraz no jeedalnicek preto som sa pytala ako schudnut lebo ta co som drzala schudnes ale si myslim ze by sa kila vratili naspet

mafin152
23. sep 2013

@patik114 😀 esteze tak. tak nech sa ti dari aj nadalej 🙂

patik114
autor
23. sep 2013

dakujem
@mafin152 dakujem

lili_mia
23. sep 2013

@ajkuska vďaka a medzi čím ho nájdem? cestoviny, cereále, zdravá výživa, iné?

ajkuska
23. sep 2013

@lili_mia neviem ale pri cerealiach asi nie

Strana
z3