Mám 85 kg a chcem schudnúť aspoň 25 kg
poradte mi prosim lebo uz neviem ako :(
@irriss podľa paleontológov vajce, kedže najprv boli plazy, z ktorých sa vyvinuli vtáky .. plazy sa rozmnožovali vajcami
@kuwait ked homo erectus neulovil mamuta, tak mäso nemal .. pozri si discovery channel
@mafin152 nerieš, skáče do každého, kto nemá názor ako ona, ešte aj vývoj človeka ovláda lepšie ako učebnice
@patik114 ja mám 87kg pri výške 164cm... ☹ diéty držať neviem, cvičiť sa mi nechce... ale aspoň by sme sa mali trošku obmedziť v množstve a nejesť večer 🙂 len keby to bolo také ľahké... 😅 Držím palčeky
@lili_mia napr. tento a myslím že ho majú aj v Kauflande
http://biopotraviny.bioweb.cz/cz/e-shop/412181/...
ja som po porode mala 74 kg a teraz mam 57...prestala som jest sladkosti kupila som si stroj na cvicenie domov a samozrejme uprava stravy.....teraz ako som schudla jedavam aj sladkosti a vsetko naco mam chut a nepriberam spat vaha mi ustala....
@mahulenka87 ahoj tak to hej ja nejem prilohy skor si urobim kyslu kapustu lebo ju mam rada k mese a sladke obmedzujem 🙂 aj tebe drzim prsteky 🙂
@silviavivien a co si jedla rano vobed vecer ?? a po ktorej si nejedla ?
@patik114 co sa tyka jedla ja som vobec nerobila ze boze teraz budem len jablko alebo len salat...jedla som normalne ale v malych mnozstvach...ale priznam sa ranajky som moc nejedla lebo mne rano nechuti ja si musim dat kavu obed som jedla normalne to co som navarila a aj veceru co ostastany to aj ja ale po 18 tej som nejedla hlavne ja som jedla vela sladkosti tak to som vyhodila uplne to mi asi dost pomohlo🙂 ale ked sme boli v restike tak som si davala salaty s kuracim maskom....hlavne som zato ze cvicit...ziadne drasticke diety podla mna pohyb robi vela .....

@kuwait ked ta niekto opraví, že človek je principiálne všežravec, nie mäsožravec, je vadivý typ? niekoľko žien ti tu napísalo, že zelenina je o inom, napísala som ti, že mám domácu zeleninu, že nie som vegetarián a stále si vymýšľaš, že som vraj niečo tvrdila? a áno, dnes mám na obed pečené mäsko so zemiakmi a k tomu paradajkový šalát