Mám celulitídu

peta26
3. feb 2012

ahojte baby, mam strasny problem s celulitidou...od kolien po prsia a najhorsia je na bruchu!! to je hrozne, mam po druhom porode nejake 4 kila navyse ale moje telo vyzera horsie ako ked som isla s porodnice... ochabnuta koza a uplna celulitida a hlavne na tom bruchu a ked sa snazim akoze stiahnut brucho tak sa zvyrazni a vyzera to horsie, pomooooooc...uz ziadne kupalisko??? Ved sa hanbim vyzliect aj pred manzelom..poradte mi prosim nieco..akoze kremy su samozrejmost ale ziadny efekt..:(((((((

peta26
autor
3. feb 2012

haloo baby dajte nejaku radu

peta26
autor
4. feb 2012

tak si kupim potapacský dres...:(((

stardust
4. feb 2012

cica, nezer...

marianka79
4. feb 2012

@peta26 a cvičit cvičit cvičit... 😉

peta26
autor
4. feb 2012

neprejedam sa, nemam ani kedy...a cvicit som tiez zacala...:(

peta26
autor
4. feb 2012

@stardust niekto je tlsty a nema celulitidu, ja mam 174 cm a 62 kil takze schudnut nejak nepotrebujem, len mam total ochabnutu kozu a ty ako vyzeras po dvoch detoch?

stardust
4. feb 2012

@peta26 nikdy si nepocula o tej fitneske Papeky ci ako sa vola, co ju parodovali v SOS?

peta26
autor
4. feb 2012

nie neviem preco??

peta26
autor
4. feb 2012

@stardust ci to si myslela tu frazu - tak to poznam..🙂 ale ja som fakt zufala

stardust
4. feb 2012

@peta26 hej, len tu frazu...nici ta kvoli tej pomarancovej kozi tvoj manzel alebo to len tebe vadi?

eeffka
4. feb 2012

moj muz stale hovori ze tam kde nie je ziaden tuk, nemoze byt ani celulitida 😀 , tvoj problem je ze ju mas na bruchu a tym padom na ociach, ja ju mam na zadku a tam si nedovidim 😀 cvicit, zdrava strava, masaze a priznaky sa zmensia, ale ked raz na nu nabeh mas tak smooola, v mesej ci vacsej forme bude pritomna stale.

peta26
autor
4. feb 2012

@stardust mne a dost!!! mojmu manzelovi je to jedno, ale fakt som sa hanbila byt naha pred nim

peta26
autor
4. feb 2012

@eeffka ale ja ju mam vsade, pomooooc..🙂 to je hnus

stardust
4. feb 2012

@peta26 az taky hnus to nebude, ked to manzelovi nevadi 😉

peta26
autor
4. feb 2012

@stardust jemu nevadi nic on je flegmos, este mi zmackol brucho a to uz som sa uplne zadrela..🙂 ako kamoski mi to povedali ze ty nemas ani brucho ale celulititu a ked tam zasvieti slnko, aaach..

marianka79
4. feb 2012

@stardust Papeky 😀 😀 😀 volala sa Šipeky ....Papeky to si z nej srandu robili ako píšeš v SOS

stardust
4. feb 2012

@marianka79 aj som sa divila, preco som ju nevedela vygooglit 😀 V podstate som sa o nej dozvedela az z relacie SOS 🙂

nelinka777
26. mar 2012

@peta26 skus dermaroller

peta26
autor
26. mar 2012

@nelinka777 idem kuknut na nete, mas skusenost??

peta26
autor
26. mar 2012

@nelinka777 no ja tomu nejak nerozumiem...to sa da kupit? alebo treba ist niekam kde mi to bude niekto robit???prosim ta ak vies nieco blizzie daj mi vediet, dakujem

petralta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petralta
16. apr 2012

Este skusim takto (aj ked to stale nezvacsi fotku, tak, akoby som chcela, ale spodok ramena je uz vidiet o cosi lepsie):

slimstar
29. apr 2012

Ja som mala tiez celulitidu, na stehnach. zabera robit zhyby - brusaky/ale tak aby vam niekto chytil narovnane nohy, musite citit pri kazdom zhybe stehna/ a kupila som si kolobezku tam sa tiez precvicuju hlavne nohy. este pomaha aj plavanie.
pomaha vsetko, kde pri cviceni citite stehna, alebo tu cast svalstva. 😉

petralta
7. máj 2012

Celulitida postihuje zeny nezavisle od veku alebo velkosti postavy, cize sa da vidiet nielen na zenach silnejsej postavy, ale aj na stihlych, ci dokonca sportovych postavach.

Celulitida nie je tukovy problem, ale kozny. A hoci ide o tukove bunky, nie su to tie v podkoznom tkanive, ktore sluzia na uschovu energie, ktora sa cvicenim da spalit. Celulitidne bunky su ulozene v spojivovom tkanive, su uviaznute v kolagenovych spojoch. Tieto sa jednoducho NEDAJU spalit pri cviceni a cvicenie samotne ich nezredukuje. Preto robia starosti s vyzorom aj sportovkyniam.

Ludia, ktori tvrdia, ze cvicenim sa celulitida odstrani, to len tvrdia, ale zatial to viditelne nedokazali. Trebars na fotkach ako vyzerali pred a po. Len slova. To iste prisahaci na kofein. Kofein len prekrvi tkanivo, ale tuk v celulitidnych bunkach nerostiepi. Ludia sa schovaju za prezyvku, oznamia ako im anticelulitidne kremiky pomohli a dokaz nedaju ziadny...

Kto ma rad dokaz, moze vidiet vyhody a vysledky na fotkach tu. Aby som tu nerobila reklamu znacke, tak teda poviem len tolko, ze toto dokaze technologia, ktora sa zameriava na riesenie problemu v jadre a nie len na zmiernenie viditelnych priznakov problemu, co robia vsetci ostatni. Na niektorych fotkach je ostrena len jedna polovica (nohy) na porovnanie vysledkov. Osetrenie absolutne nechirugicke. Nepoznam nikoho, kto by si nechal urobit chirurgicky zakrok len na jednej nohe a neskor nechal dokoncit druhu 😉. Pri tomto sa to da. Samozrejme, sa daju osetrit obe nohy naraz, len je dobre sa pred zaciatkom odfotit.

Osetrenie sa robi doma (setri cas na dochadzanie do kozmetickeho salonu), telo nie je vystavene rizikam vedlajsich efektov ako napr. pri injekcnom aplikovani sojovych derivatov na rozpustanie tuku alebo na odstranenie tuku (nie celulitidy) pri liposukcii... (plus usetri peniaze za niekolkonasobne drahsie odborne alebo chirurgicke procedury)... Vysledky su zdokumentovatelne a uzivatelia spokojni a stastni, ze uz nemusia hladat dalej.

petkave
10. máj 2012

@petralta ahojky, pozerám, že si v téme celulitída zbehlá. Môžem ťa poprosiť o viac info? alebo nejaký webový odkaz? ďakujem krásne...

omnia23
10. máj 2012

Cvicit cvicit nesolit a vela neperlivej vody pit

petralta
10. máj 2012

@petkave: nemas za co, napisala som ti do posty. 🙂

zuzisko
15. máj 2012

@petralta ahoj, ja by som ta tiez poprosila o blizsie info.dakujem

nelyyynka
22. máj 2012

@petralta prosim mohla by si mi napisat bilzsie info na mail alebo do spravy. ze co to je vlastne za prirapvok alebo vec a tak dakujem

petralta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz