Hanbím sa za telo po veľkom schudnutí. Ako riešiť tento pocit?
Túto otázku sme položili za používateľa, ktorý chce poznať váš názor anonymne a bez priamej účasti v diskusii. Zverejňujeme všetky informácie, ktoré nám poskytol. Ďalšie podrobnosti k dispozícii nemáme, preto prosím vychádzajte z informácií uvedených v príspevku. 💙
Dobrý deň.
Schudla som viac ako 30 kíl. Všetci mi gratulujú a hovoria, ako dobre vyzerám. Lenže ja sa tak vôbec necítim.
Zostala mi ochabnutá koža na bruchu, stehnách aj rukách. Keď sa pozriem do zrkadla, vôbec nemám pocit víťazstva. Dokonca sa hanbím vyzliecť pred partnerom, hoci on tvrdí, že to vôbec nerieši.
Myslela som si, že keď schudnem, budem konečne spokojná sama so sebou. Namiesto toho mám pocit, že sa za svoje telo hanbím ešte viac.
Je tu niekto, kto mal po výraznom schudnutí podobné problémy? Ďakujem každému za radu.
Neschudla si príliš rýchlo? Koža sa zrejme nestihla prispôsobiť.
Aj ked si chudla pomaly a postupne, 30kg je dost cize presne sko vyssie pisu koza sa uz tak nestiahne…poradcsa s odbornikom, ked sa necitis ok
Zrejme je zbytocne pisat ti, ze sa mas tesit z lepsieho zdravia, lebo chapem, ze ta to trapi, kedze dolezity je aj vzhlad. Ciastocne ti moze pomoct silovy trening, no zazraky urobi len chirurgicke odstranenie koze.
30kg nadvaha je uz prilis a koza sa (u vacsiny ludi) nestiahne. Riesenie je, ked uz pribrat, max 15-20 kg. Potom sa pozbierat a zastavit to. Vsetko naviac je uz nevratna zmena na tele (ovisnuta koza). Ak by rychle chudnutie bolo pricinou, tak ti teda stacilo 10 kg pribrat a schudnut to pomalsie. Skus zatial cvicit, natierat,... pod noz (odstranenie prebytocnej koze a jazva) mozes ist hocikedy. Zase jazvu po cisarskom nikto neriesi, tak sa nikto nepozastavi ani nad jazvou na bruchu kvoli kozi.
Chapem,ze ťa to štve,tolké peniaze za mounjaro a podobné zazraky a potom este aj toto...ries to na plast.chirurgii.
jedine plastika
Neviem, nakolko je to zle. Ale ja som tiez schudla 30 kg a koza sa mi postupne cvicenim stiahla, nie je to uz uplne tip top, ale tak o 90% lepsie, ako to bolo na zaciatku. Ale teda cvicim vela a samozrejme aj silovo. Ale zanedbavam starostlivost o pokozku, mozno by to bolo uplne super, keby som sa o nu poriadne starala
Zaujímavé. Ja som schudla za pol roka 25 kg /len diétou bez cvičenia/ a absolútne nikde nemám ochabnutú kožu. Mám 55 rokov.
ja som za nielko mesiacov... asi 3-4 schudla 10 kg a teda tiez toto pocitujem. Chybu som ale urobila ze som popri tom necvicila...
uplne normalne. v tehotenstve som pribrala 13kg co nie je vela, a koza sa mi natiahla na bruchu (plus prsia samozrejme) tak, ze musim ist na abdominoplastiku 😀
a to teda cvicim 4-5x tyzdenne.
nie je to len o pocte kg, kamoska pribrala 3x 26kg pocas tehotenstiev a ma taku istu postavu aj kozu alo predtym. ja co som pribrala menej a iba 1x mam ovisnutu, zavisi teda aj od kvality koze.
Zaujímavé. Ja som schudla za pol roka 25 kg /len diétou bez cvičenia/ a absolútne nikde nemám ochabnutú kožu. Mám 55 rokov.
@anonym_5d605d

V relaciach ako extremne premeny mas v prvom kole trenera a v druhom plastiku ovisnutej koze. Elasticita ide s vekom dole a bez plastiky to lepsie nebude.