icon

Mám celulitídu

peta26
3. feb 2012

ahojte baby, mam strasny problem s celulitidou...od kolien po prsia a najhorsia je na bruchu!! to je hrozne, mam po druhom porode nejake 4 kila navyse ale moje telo vyzera horsie ako ked som isla s porodnice... ochabnuta koza a uplna celulitida a hlavne na tom bruchu a ked sa snazim akoze stiahnut brucho tak sa zvyrazni a vyzera to horsie, pomooooooc...uz ziadne kupalisko??? Ved sa hanbim vyzliect aj pred manzelom..poradte mi prosim nieco..akoze kremy su samozrejmost ale ziadny efekt..:(((((((

miskachrumka
26. jún 2013

@stardust začala som čítat tvoje príspevky a musím hned reagovať ....že to nieje vobec od teba pekné takto reagovať na otazky jednej matky ....ako že čítala si si po sebe čo si napísala ?,, ak nie mala by si sa trošku brzdiť ! 😠 ja by ť tou mamičkou tak ti napíšem iné veci 😝 😝

stardust
27. jún 2013

@miskachrumka citala a nic zle na mojich prispevkoch nevidim. Rada pre teba: necitaj moje komentare tak, ako ja necitam tie tvoje 😉 😉

miskachrumka
Odpoveď bola odstránená
stardust
Odpoveď bola odstránená
martinkaaa5412
19. aug 2013

@petralta ahoj ozvi sa mi prosím na email martinka56@orangemail.sk o tom domácom vyšetreníí...ddakujem

babykuky
21. aug 2013

dievčatá celulitída ako tu už bolo spomínané je problém zanesenia lymfatických uzlín... dá sa jej zbaviť detoxikáciou organizmu, správnym stravovaním a samozrejme za pomoci určitých produktov... ak niekto hovorí že celulitídy sa nedá zbaviť tak o tom nič nevie... ja som mala hroznú celulitídu a to som športovkyňa a už sa mi ju podarilo krásne zredukovať, chce to len čas a trpezlivosť 🙂

babycitymt
21. aug 2013

@babykuky ahoj, napises prosim ako si sa zbavila celulitidy?

eliska2014
4. sep 2013

caute baby,
mne na cellu pomohla velmi lpg masaz.. je to taky pristroj ktory masiruje podtlakovo a vyhladzuje pokozku. hlavne je to velmi velmi prijemne.. bohuzial ako tehotnej sa mi to nedoporucuje - neviem preco :/ v kazdom pripade po porode hned zacnem s procedurkami to je jasne 🙂
ja som chodila do salonu v petrzke kedze som tam pracovala a myslim, ze maju aj najlepsie ceny v BA
vitalitystudio.sk

dadulka20
6. sep 2013

@petralta o aky pripravok ide a kde sa da kupit a kolko stoji?ďakujem

yanka86
6. sep 2013

ziadne kremy ,pripravky tabletky,,!!!nic vam nepomoze,,len si pridete o peniaze,,nehovorim en za seba ale za vela skusenosti co presli moji znamy,..ja mam celulitidu od 13,,je to aj deticne,,,mam chuduc ke kamosky ktore maju tiez.....je len jeden sposob,,,,,,cvicit,masaze,,,a pit vela vody ,cize tiez upravena strava,,kazda by ste chceli vsetko rychlo....neda sa,..bez tazkej prace nic nedosiahnete,,pardon,,,moj nazor.

dadulka20
9. sep 2013

Baby dozvedeli ste sa viac co pise petralta ?lebo nic konkretne neposlala o co vlastne ide aka je cena kde sa da kupit a tak...

dadulka20
9. sep 2013

alebo to bude len dalsi uzasny prostriedok za 100 e co nic nevyriesi :(

eeffka
9. sep 2013

baby kde nieje tuk, tam nie je celulitida, takze tak... 😎 ( mam ju tiez)

daduska132
13. sep 2013

.. aj chudé baby majú celulitídu.. nezáleži na tom, či si chudá alebo guľatá =) celulitída sa objaví a ani nebudeš vedieť kedy.. poznám strašen veľa žien, ktoré boli nie že štíhle, ale vyslovene chudučké a na stehnách mali celulitídu... detoxikácia, prečistenie organizmu, lymfatický systém, cvičenie, masáže, a účinné gély napríklad s kapsaicínom - http://www.dixo.sk/gel-proti-celulitide/

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
papa63
28. okt 2013

milé dámy, naozaj sa chcete zbaviť celulitídy?
Nielen babykuky to tu napísala stručne a jasne. Ak chcete, dá sa. Nestačí len chcieť, treba chcieť a niečo robiť. Výsledok je u niekoho ťažšie, u niekoho ľahšie dosiahnuteľný .
Áno, sú dedičné dispozície, sú aj mnohé iné dôvody prečo to nejde (napr. ste počuli už o tom, že celulitída súvisí so ženskými hormónmi a ak beriete hormonálnu antikoncepciu, pomáhate aj rozvoju svojej celulitídy? ...alebo že k rozvoju prispievajú margaríny? ...chipsy a iné priemyselné výrobky s vysokým podielom rafinovaných tukov? atď.).
Na druhej strane - sú aj spôsoby ako to ide. Existujú rôzne zaručené spôsoby, na niekoho fungujú, na niekoho nie. Dnes existujú aj drahé superšpeciálne postupy, ktoré dokážu zázraky - spravia výsledok za vás. Ale ...vieme aké budú následky? Ako bude koža vyzerať za 10-20 rokov? Však sú na webe fotky celebrít, ktoré kade-čo podstúpili, lebo na to mali a dnes sa nedá na ne pomaly ani pozrieť...
Ja som za to, že ak si niečo odmakáš, námaha sa ti vráti v podobe výsledku. Samozrejme to nefunguje pri sústavnom utvrdzovaní sa v hlave "mne to aj tak nepomôže"... 😒
Môj tip. Pár rokov dozadu sa na webe objavila komplexná reklamná brožúrka k prípravku proti celulitíde, kde je v krátkosti zhrnuté všetko k problematike - stručne príčiny, vplyv stravy, cvičenia, možnosti. Môže byť pre vás informáciou, na základe ktorej sa rozhodnete či vôbec niečo proti celulitíde spravíte.
http://eshop.weleda.sk/files/file/Brezovy_olej_...
...ak si dobre pamätám, výrobca získal tuším v 2008 za brožúrku i za prípravok druhé miesto v nemeckom öko-teste (majú ho aj v dm, ale bez brožúry). Podľa mňa len tá brožúrka bez ohľadu na prípravok stojí za prečítanie, za stiahnutie nedáte nič. Možno vás popichne vpred a dá impulz ako na to. 😉
Skúsenosti z môjho okolia hovoria, že to ide!

daduska132
28. okt 2013

niečo (asi podobné) je aj na stránke http://www.dixo.sk/celulitida-zbavte-sa-jej/ tam je tiež popísané všetko o celulitíde, plus nejaké cviky a športy proti nej a aj prípravky .. ale podľa mňa je hlavná detoxikácia a rozprúdenie lymfatického systému a krvi =) hrbolky sa už potom dajú vyhľadiť či doma, či u kozmetičky =)

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
lencika
31. máj 2014

baby ja pouzivam krem od bepanthenu, vypijem strasne vela vody a jasne ze jedlo a nemam problem s celulitidou hlavne ta voda to je podstata a cvicim doma par cvikov ale ked prestanem ze sa mi par tyzdnov nechce hned to vidim na sebe

durik
Odpoveď bola odstránená
matali222
31. máj 2014

@petralta ahoj aj ja by som rada vedela co je to za zazrak tiez som po dvoch porodoch ;)

petralta
1. jún 2014

@matali222
ageLOC Body galvanic spa. Pocula si uz o nom?

ivuska6
1. jún 2014

necitala som tu ani jeden prispevok len ten hlavny ale spamatajte sa dievcence vazte si samu seba taku ako vyzerate a budte radi ze mate zdravie to je najdolezitejsie a nie ze nepojdem na kupko a nedam si uz ani suknu kratase a neviem co , lebo ked vas bude zozierat ta hnusna choroba z vnutra potom radsej by ste mali celulitidu ako chorobu kolko vela je tu este mamiciek a co by dali za celulitidu len aby boli zdrave

slimstar
28. jún 2014

Mne na celulitidu na stehnach pomohlo toto:

http://veu.sk/index.php/aktuality/1436-ako-sa-z...

zumama
Autor odpoveď zmazal
aaliass1
3. júl 2014

suhlasim so zumama, bez aktivneho pristupu to nepojde. mne sa velmi dobre osvedcili ajurvedske masaze. ak by niekto chcel, mozem poskytnut kontakt.

spp
4. júl 2014

@petralta aj ja tsoprosoim viac info o co ide

map0007
4. júl 2014

@petralta možem aj ja poprosiť,bližšie info do správy.Ďakujem🙂

pedi
9. júl 2014

@petralta môžeš poslať info,

katia77
9. júl 2014

Ja som sa s celulitidou rozlucila raz-dva, nepotrebovala som ziadne zazracne kremy, anticelu vyzivove doplnky ani specialne masaze, stacilo zmenit zivotny styl 😉 A berte prosim s rezervou ako zazeram sama na seba 😀