icon

Mám celulitídu

peta26
3. feb 2012

ahojte baby, mam strasny problem s celulitidou...od kolien po prsia a najhorsia je na bruchu!! to je hrozne, mam po druhom porode nejake 4 kila navyse ale moje telo vyzera horsie ako ked som isla s porodnice... ochabnuta koza a uplna celulitida a hlavne na tom bruchu a ked sa snazim akoze stiahnut brucho tak sa zvyrazni a vyzera to horsie, pomooooooc...uz ziadne kupalisko??? Ved sa hanbim vyzliect aj pred manzelom..poradte mi prosim nieco..akoze kremy su samozrejmost ale ziadny efekt..:(((((((

maria4899
Autor odpoveď zmazal
nutrimas
26. aug 2014

Pri celulitide je dolezity dostatocny prijem tekutin - 3-4l denne, najlepsie cista voda, prip. bylinkove caje (zihlava, po 2tyzdnoch striedat) + celkovy jedalnicek - vylucit muku, biely cukor, mlieko - ako nahradu odporucame brezovy cukor, xilitol, ktr. momentalne ponukame za akciovu cenu.
Na vonkajsie zmiernenie mame v nasej ponuke pestry vyber masaznych gelov, mliek, olejov, najdete v sekcii "masazne gely".
Pri vybere Vam radi poradime🙂

ivanatim
8. okt 2014

Baby a co hovorite na tento gel proti celulitide? http://www.cougar.sk/proti-vraskam/90-spevnujuc...
Uz som pouzila par produktov tejto znacky a bola som vzdy spokojna, ale toto je nejaka novinka. Skusala ste to uz niektora? 🙂

daduska132
4. nov 2014

...
@petralta celulitída sa dá odstrániť aj cvičením... ako jedna z doplnkových metód liečby celulitídy... a fotky z nejakej čínskej stránky o účinkoch si môžem stiahnuť aj ja a dať ich sem a povedať že to bolo dosiahnuté cvičením 😀 .. celulitída môže jednoducho prerásť do zdravotného problému. Je to zhluk vody, tuku a toxínov.. hlavne kvôli toxickej strave sa robí celulitída. Na odstránenie celulitídy je potrebné tento zhluk rozbiť a odplaviť von - lymfatickým systémom a kým nie je ten v poriadku celulitídou nepohneš. A ako rozprúdiš lymfatický systém? cvičením. 😉

petralta
4. nov 2014

@daduska132
ano cvicenie je zdraviu prospesne, ja sama pravidelne cvicim.

Nove technologie su tu pre tych, ktorym sa celulitidu nedari odstranit ani cvicenim, pretoze su aj taki. A kedze strava uz tiez nie je, co byvala, su tu aj ine moznosti.

simonkajessica
20. feb 2015

@petralta
poprosim o podrobnejsie info k sposobu odstranenia ceul. Dakujem

ninuska1324
26. feb 2015

Poprosim aj ja info,dakujeeem

21daniella
1. mar 2015

@petralta poprosim aj ja info . Dakujem

zajkka
5. mar 2015

@petralta mozem aj ja poprosiť do IP? Dakujem

dolly3
11. mar 2015

@petralta ak je to ešte aktuálne poprosím aj ja o infos. Ďakujem

zkusnirova
11. mar 2015

aj ja by som o tom chcela vedieť viac. dakujem

lucymk
11. mar 2015

@petralta tiez poprosim niejake info o tom pripravku.dakujem

gwynet
11. mar 2015

Mne pomohli zoštihľujúce náplasti na celulitídu. Výrobok má celosvetový patent a bola som veľmi prekvapená ako to funguje. Neuznávám veci typu zázračné veci, ale toto bola bomba!!! Keď som si to aplikovala tak (funguje to ako náplasť) tak som cítila malé ihličky a už po prvom použití bola pokožka veľmi jemná a pekná. Takže jedna z vecí ,ktorá mňa príjemne prekvapila a splnila to čo sľubovala.

zajkka
11. mar 2015

@gwynet a prezradis aka znacka nåplastí to bola?

ninuska1324
11. mar 2015

Aj ja by som poprosila nazov naplasti,dakujem

peteva85
11. mar 2015

@gwynet Poprosim info aj ja. Vdaka

gwynet
19. mar 2015

Sú to zoštihlujúce náplasti na celulitídu značky PUREDERM.

jenifferka
20. mar 2015

Ahoj gwynet pod týmto názvom som nasla toto 🙂 su to tie naplaste ??

gwynet
22. mar 2015

Ano, sú to tieto, ale ja som si na skúšku kúpila najskôr po dve náplasti, aby som to odskúšala a potom som si kúpila celé balenie. Kúpila som to cez eshop . Ke´d tak tak mi napiš napišu ti aký.

stanulienkat
22. mar 2015

Neviem, co tu riesite. Pozerala som testy v TV aj ine prezentacie, kde bolo dokazane, ze celulitida sa NEDA ODSTRANIT. Mozte si zjemnit pokozku masazami a kremami, ale nikdy sa jej nezbavite. Len co tu peniaze povyhadzujete za zazracne kremy, pancuchy, pristroje a caje. Je to sposobene dedicnostou, pohlavim, zivotnym stylom atd....Malokto ma to stastie, ze ju nema, ci ste stihly a ci tlslty, ci modelka.....

jemena
22. mar 2015

S celulitidou si naozaj neporadíte, ale pozitívna informácia je, že muži ju v podstate nevidia, alebo vnímajú ju inak ako ženy. Takže ak ju máte, tak spôsobujete ňou akurát radosť ženám, že nie su samy, ale pred mužmi, nemusíte mať komplexy.. hlavy hore 😉

gwynet
22. mar 2015

Nesúhlasím, že sa to nedá odstraniť. Toto sú samozrejme všetko prostriedky k napomáhaniu alebo ako doplnok. Já som začala cvičiť, upravila som stravu a robím všetky veci okolo a výsledky sa dostavili. Ďalej samozrejme, ke´d sa budeš napchávať zákuskami a nehýbeš sa a dáš si v sprche anticelulitidný sprchový gél od Nivei tak jasne, že to dopadne takto.

zajkka
22. mar 2015

@jenifferka kde sa to dá objednať? Ďakujeme za odpovede...si zlatá

jenifferka
23. mar 2015

no ja som sa preklikala až sem
http://www.krasnadoma.sk/celulitida-a-strie/zaz...
tak idem si to objednať .-)))

zajkka
23. mar 2015

@jenifferka super....nasla si lacnejsie o 4 eura ako ja...skoro som objednala 😉

jenifferka
24. mar 2015

tak super som rada 🙂

dolly3
25. mar 2015

ahojte ako sa máte? dlho som tu nebola vidím že riešite nejaké náplaste. baby to fakt kupujete? ja len preto že či to nie je len reklama, ale keď by to malo pomôcť tak my máme v obchode niveu proti celulitíde 😀

jenifferka
25. mar 2015

Ahoj Dolly ja inak na niveu nedam dopustit mam rada výrobky od nej 🙂
takže ked nieco budem potrebovať ako čitam mozem sa obratit na teba tak ??

zkusnirova
25. mar 2015

zisťujem, že mi na celulitídu pomáhajú neoprenové nohavice. Cvičím v nich a chodím na prechádzky. A treba piť veľa vody 🙂

zajkka
25. mar 2015

@zkusnirova odkial ich máš objednane?